Selectați pagina

Preoţi lumeşti lovind în CRUCE cu piciorul… Trebuie să fugim de astfel de pastori ca de foc

Preoţi lumeşti lovind în CRUCE cu piciorul… Trebuie să fugim de astfel de pastori ca de foc

Notă: Fraţi şi surori întru Hristos, preoţii care au devenit lumeşti, reprezintă un pericol eminent pentru mîntuirea sufletelor. Fiind în sclavia acestei lumi, cufundată în rău, oamenii, inclusiv şi preoţii, pierd noţiunea de duhovnicesc şi nu pot deosebi răul de bine, albul de negru, gluma de batjocură. Trebuie să fugim de astfel de pastori ca de foc. Doamne milueşte-ne!

În fotografie: preotul Artemii Vladimirov loveşte o minge de fotbal cu o imagine a Crucii.

Pe data de 17 mai a avut loc o întîlnire misionară cu cunoscutul preot moscovit Artemii Vladimirov, în biserica cu hramul Sf. Serghei de Radonej din or. Celeabinsk. Pe site-ul mişcării de tineret ortodox a Eparhiei de Celeabinsk, sunt ambplasate detailat fotografii şi video despre întrunirea care a durat peste 3 ore.

Începutul discursului popularului umorist ortodox a fost următorul: “Apărut de curînd, părintele Artemie începe să creeze în jurul său un spaţiu de bucurie. Preotul face glume, citeşte poezii, imită diferite personaje. Se semnează pe o minge de fotbal după ce o încearcă cu piciorul; îşi pune pălăria sa în capul unei fetiţe care s-a apropia cu mama sa să facă fotografii cu el; dă mîna cu tinerii care stau în rînd după binecuvîntarea sa; in semn de mulţumire către corul naţional care întîmpină oaspeţii cu cîntece despre război, părintele ia o cutie cu biscuiţi de pe masă şi o răstoarnă în gluga uneia din soliste: «Ar trebui să vă aplaude nu numai oraşul Celeabinsk. Cred că trebuie să ridicăm în picioare toată Europa»”

Întîlnirea s-a încheiat cu rugăciuni de seară prescurtate – “Aceasta e pravila mea personală, eu singur am alcătuit-o” a afirmat părintele Artemii.

Analizaţi vă rog simbolistica Campionatului mondial de fotbal 2018. O altă formă a detaliilor de pe minge decît crucea nu a putut fi inventată? Nu, căci toate acestea nu din întîmplare se fac. Priviţi cu ce se aseamănă dispozitivul de tragere la sorţi. E pe fonul unei minore imense.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Urmăritori / Pingbacks

  1. Trebuie să fugim de astfel de pastori ca de foc. Preoţi lumeşti lovind în CRUCE cu piciorul | ganduri din ortodoxie - […] aparatorul.md: Notă: Fraţi şi surori întru Hristos, preoţii care au devenit lumeşti, reprezintă un pericol eminent pentru mîntuirea sufletelor.…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *