Selectați pagina

Preoţi despre fenomenul otroc Veaceslav: “Recomandăm mamei sale mai bine să se roage pentru fiul ei”

Preoţi despre fenomenul otroc Veaceslav: “Recomandăm mamei sale mai bine să se roage pentru fiul ei”

Preoţi despre fenomenul otroc Veaceslav: “Recomandăm mamei sale mai bine să se roage pentru fiul ei”

Stareţul Rafail Berestov: “Cărţile despre acest otroc conţin foarte multe erezii şi confuzii.”

Părintele Dimitrie îl citează pe sf. Ignatie Briancianinov cu lucrarea sa “Despre înşelare”: “Oamenii, îmbătați cu părere de sine, cu nădăjduirea în sine, cu neștiința lor, năzuiesc cu nechibzuință, fără prevedere, cu îndrăzneală, spre tot ce e miraculos, nu se dau în lături să fie părtași la săvârșirea de minuni, se aruncă să facă asta fără a sta câtuși de puțin pe gânduri.”

Preotul Victor Kuznetov ne povesteste despre ceea ce a discutat cu staretul Chiril Pavlov despre cartile scrise despre otroc. Cu toate ca “baiatul e bun”, dar parintele Chiril a refuzat sa distribuie cartile despre otroc.

 

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

5 Comentarii

 1. TI

  Sunt opinii si pro si contra, da dupa privirea filmelor
  „Ingerul rus” am aflat despre procesul de globalizare,
  despre pericolul electronizarii Si ca trebuie de mers la
  Sfinta Biserica Ortodoxa si de primit mai des Sf. Taine Si
  cam nu este rau in asta. Nu stiu.

  Răspuns
  • Matei

   Priveşte acest video, care conţine răspunsul exact la întrebarea ta legată de globalizare, electronizare, ecumenism şi secta otrocului:
   https://youtu.be/GDtgpCz7vtk

 2. Daria

  Nu este nici o “secta” a sfantului Otroc !
  Sunt oameni care se impartasesc din fructele Harului acestui dar divin. Ca a spus ieroschimonahul / ieroschimonahia ? Rafail(a) ceva ? Nu-i nimic ! Si in cartea de la Sfanta Lavra sta scris despre sfantul otroc, ca va fi ultimul prooroc al tzarului. Si alti monahi din Sf Munte Athos au spus ca este de la Dumnezeu. Si parintele Andrei Uglov si ceilalti binecuvantati parinti din filme nu sunt pe dinafara ! Ci ORTODOCSI. Daca un binecuvantat are alta parere, e treaba lor. Si parintele Adrian Fageteanu se avea ca soarecele si pisica cu binecuvantatul parinte Ilarion Argatu pe pamant, dar sigur in Cer sunt prieteni ! Sfintii sunt desavarsiti intru nedesavarsire. Numai Dumnezeu are Atotcunoasterea si decretul sfinteniei. Iar micul inger este sfant – n-am nici o indoiala si il iubesc si ii multumesc lui Dumnezeu si Preafintei Nascatoare de Dumnezeu pentru acest mare DAR !

  Răspuns
 3. schepsis orthodox

  Заключение экспертной комиссии миссионерского отдела Челябинской епархии о почитании отрока Вячеслава Крашенинникова и деятельности религиозной группы В. А. Крашенинниковой – Л. Н. Емельяновой:
  http://rodon.org/other/zkropovk.htm

  Răspuns
 4. Daniel

  Mă poate ajuta cineva cu un număr de telefon al mamei lui? Doresc să merg la mormânt și sunt puțin confuz deoarece ultima filmare episodu 8 este realizat în 2011 și de atunci nu se mai știe nimic recent. Vă rog mult să mă ajutați. Vă mulțumesc mult.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *