Selectați pagina

Pregătesc omenirea pentru o întîlnire cu dracii-extratereştri… VIDEO

Pregătesc omenirea pentru o întîlnire cu dracii-extratereştri… VIDEO

Notă: Dragi fraţi şi surori întru Hristos! Mass-media este inundată cu ştiri despre OZN-uri, despre portaluri către alte dimensiuni şi alte fenomene neobişnuite. Nu trebuie să ignorăm toate aceste lucruri evidente care se întîmplă din ce în ce mai des, însă trebuie să le interpretăm şi să le înţelegem corect. Cu atît mai mult că aceste fenomene se atestă a fi din ce în ce mai dese…

Să ne amintim cuvintele arhimandritului Gavriil (Urgebadze), care spunea ca “în vremurile de apoi să nu priviţi la cer: aţi putea cădea pradă amăgirilor din cauza a celor ce se vor petrece pe cer, veţi greşi şi veţi muri. În timpul lui antihrist, oamenii vor aştepta mîntuirea din cosmos. Aceasta va şi fi cea mai mare capcană a diavolului: omenirea va cere ajutor extratereştrilor, fără să cunoască că de fapt aceştia sunt demoni”.

Puţini vor reuşi să nu privească către cer, mai ales că toată mass-media din toate colţurile lumii vor titra astfel de ştiri. De aceea noi trebuie să ştim cu certitudine ce sunt OZN-urile şi extratereştrii, care în scurt timp se vor arăta oamenilor destul de clar şi public, respectiv vor comunica cu ei.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *