Selectați pagina

Poza zilei: Estetica Patriarhului Chiril?

Poza zilei: Estetica Patriarhului Chiril?

Catedrala “Iisus Mântuitorul” din Kaliningrad (Königsbergul prus) – cea mai iubită creație a Patriarhului Chiril pe care a început-o a construi cu mult înainte de devinirea sa ca Patriarh. Se aruncă în ochi faptul că în spațiul imens din partea centrală și de vest a catedralei nu se găsesște nici o icoană, nici o imagine sfântă.

Caliningrad

Sursa: http://www.portal-credo.ru

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

35 Comentarii

 1. marele Păcătos

  totuşi e cardinal eretico-papistăşesc

  Sfinţii au descoperit: “Ultimul (până la soborul spurcaţilor) Patriarh (din Rusia) nu se va mântui!”

  poate fi încă alt-cineva Patriarhul Rusiei, dar dacă soborul spurcaţilor se va petrece în ’16 – cel mai probabil că se va întruni un sobor de ierarhi care vor da anatemei pe participanţi şi pe conformiştii acelui ce va fi.

  după război spurcat din 16 are să fie în Rusia Părinte-Împărat – Unsul Lui Dumnezeu, care din cuvintele Sf.Îngeraş otroc Veaceslav – va fi controlat 100% de Dumnezeu, în toate lucrările sale Bisericeşti şi politice.

  Poate fi orice, dar totuşi este porunca Domnului ca “proorociile să nu le dispreţuim” (1Tes 5:20)

  Răspuns
  • Marius Ianuș

   De unde sunt profețiile acestea?

  • cristian

   Pai da dar Imparatul cel bun eu stia k va domni in Grecia nu in Rusia

 2. cristian

  asta isi doreste antihristul.aia nu este biserica.

  Răspuns
 3. marele Păcătos

  Frate Marius,
  despre război a profeţis Sf.Iustin din Iaşi şi Sf.Iona din Odesa

  despre ultimul Patriarh din Rusia a proorocit Sf.Nicolae Ragozin şi alţi Sfinţi

  despre Părintele-Împărat Ortodox – foarte mulţi Sfinţi, în special otroc Veaceslav a proorocit că, când Ucraina v-a trăda Rusia, El acolo se va ivi, şi peste un timp îi va nimici pe toţi trădătorii.

  Răspuns
 4. marele Păcătos

  Frate Marius,
  despre război a profeţit Sf.Iustin de la Ptru Vodă şi Sf.Iona din Odesa
  despre ultimul Patriarh din Rusia a proorocit Sf.Nicolae Ragozin şi alţi Sfinţi
  despre Părintele-Împărat Ortodox – foarte mulţi Sfinţi, în special otroc Veaceslav a proorocit că, când Ucraina v-a trăda Rusia, El acolo se va ivi, şi peste un timp îi va nimici pe toţi trădătorii.

  Răspuns
 5. marele Păcătos

  Frate Marius, în aceste proorocii nu se vorbeşte despre Împărat, pare-mi-se

  sunt 2 filme câte 4 părţi
  este traducerea,
  trebuie efectuat un pic de corectare, după care subtitlare

  sperăm că curând o să le publicăm, dacă nu pe Apărător, pe yotube neapărat.

  Răspuns
  • Marius Ianuș

   Dar nici textul ăsta nu e întreg. Nu îl are cineva descărcat și pus pe un blog?

 6. Maria

  IMPORTANT PENTRU CITITORII DIN ROMÂNIA: Vă îndemn să fiţi mai vigilenţi asupra informaţiilor parvenite prin comentariile acestui site legate de acel copil (otroc) Veaceslav, şi respectiv să fiţi atenţi şi la recentele filme subtitrate în română din rusă (ex: sarea pămîntului, etc.) despre aşa-zisele profeţii ale acestui copil.
  Cel puţin pentru a contra-balansa informaţiile primite, citiţi spre exemplu raportul oficial despre cazul lui Slavic Krasheninnikov (aşa-numitul otroc Veaceslav) şi mama sa – http://www.rodon.org/other/zkropovk.htm
  Cum o să vă simţiţi atunci cînd veţi depista faptul că acest copil “propăvăduia” idei eretice găsite la Oregen/ Platon, despre pre-existenţa sufletului?
  Citiţi-l pe Sf. Ignatie Briancianinov, şi vă veţi da seama că acest copil şi mama sa sunt nişte înşelaţi.

  Răspuns
  • Marius Ianuș

   Mulțumesc pentru avertisment. Firește că adevărul profeției trebuie cercetat temeinic.

  • marele Păcătos

   surioară dragă, acel raport e elaborat de nişte întunecaţi a cărui dumnezeu este diavolul, şi nimic nu au cu adevărul.

   2 argumente:

   1. toţi pokii jido-masonici care se împotrivesc Sfântului Îngeraş otroc Veaceslav – binecuvintează pe creştini să primească cod (666), cartele cu cip şi cip sub piele zicând că nu e nici un pericol în asta.

   2. toţi stareţii din Rusia – au spus deja că, otroc Veaceslav este Sfânt!

   despre pokii şi masmedia care s-au răsculat împotriva otrocului Veaceslav – el a proorocit cu 20 de ani în urmă că aşa va fi – “după moartea mea, peste un timp, împotriva mea se vor răscula masonii”
   într-adevăr aşa a fost, 7 canale ale kremlinului satanicesc s-au răsculat împotriva otrocului şi a mamei sale.

   el a mai proorocit că va fi un preot catolic, ca slujitor va fi bun, dar pe otroc nu-l va putea suporta, se va enerva, şi când se va enerva – se va înroşi la faţa.

   cu adevărat aşa popă catolic a fost depistat, şi printre altele, a fost pensionat în data naşterii Sfântului Îngeraş – pe 22 martie

   sursă:
   https://vk.com/poslannyj_bogom?z=photo-61163408_327729764%2Fwall-61163408_25

  • slava

   pentru Maria. A spus el cumva despre pre existenta sufletului? el a spus ca se tine minte inainte de nastere? dar sufletul exista cu 9 luni inainte de nastere, pacat de ceea ce faci cind se va descoperi cartea cu prorocii in Moskova despre cine a fost otrok Veaceslav, atuncea si tu ai sa te sperii ca duci hula impotriva lui, mai ales ca pe foarte multi ia intors la Domnul(inclusiv pe mine) si e materialul e foarte valoros pentru salvarea sufletului, dar arhiereii care siau expus pozitia miine poimine o sa te binecuvinteze sati pui 666 pe frunte tot ai sa arati la pozitia lor?

 7. marele Păcătos

  încă ceva, sora Maria este de acord cu pokii jido-masoni care au concluzionat că codurile din acte nu sunt periculoase, precum zice otrocul.

  cum rămâne atunci cu Sfinţii din România, cu Sfinţii din Rusia?! cu stareţii care azi trăiesc şi nu au nici un fel de act cu cod?!

  foarte simplu, cei pământeni – sunt gata cu orice preţ să-L trădeze pe Hristos, principalul pielicica proprie să fie la călduţ, şi nu mai contează ce au stabilit Sfintele Soboare, şi nu mai contează cuvintele Sfinţilor!

  cei care vor primi bimetrice – vor fi omorâţi în timpul războiului care posibil va fi în viitorul apropiat..

  la Judecată nu va fi nici un om să zică – eu n-am ştiut, fiindcă la Judecată nimeni nimic nu o să aibă ce să răspundă!

  Răspuns
 8. Maria

  Cită înverşunare, cîtă ură, cîtă nelinişte… De parcă a dat un preot cu aghiazmă aici… Aşa senzaţie că îl puneţi pe Slava al vostru mai presus decît însuşi Mîntuitorul!

  Răspuns
 9. marele Păcătos

  sunt sigur că, să fi fost în vremea Mântuitorului, şi să văzut când a intrat în Templul lui Solomon şi a răsturnat mesele cu bani şi a poruncit să fie date afară animalele – la fel aveai să zici, că acest Om este hulitor.

  personal pe nimeni din creatură nu compar cu Creatorul.

  şi unde ai observat ură din cele replicate?
  aceasta este râvnă de apărare, fiindcă să strici un geam din sticlă este cât să arunci o piatră, dar să nu uiţi că pentru orice cuvând omul poartă răspundere, mai ales pentru hulă de cele sfinte.

  Răspuns
 10. marele Păcătos

  referitor la acea concluzie:

  “«Праведные пусть делают правду, неправедные пусть делают неправду, на Небе все решено, ничего ни остановить, ни изменить нельзя…» (1: 151).

  Правда, в другом месте Вячеслав говорит нечто прямо противоположное:

  «Славик говорил, что даже убийца может стать святым, если сильно каяться в своих грехах и больше не делать их». (1, стр. 162).”

  acum înţelege:
  în primul caz – se spune despre soarta pământului, că oamenii nu se vor mai îndrepta, ci va merge spre pierzare, precum careva dintre Sfinţi ne-au proorocit că veacul al VIII-lea (7500) de la facere va fi oprit la jumătate, din aceasta rezultă că, odată ce vedem instaurarea tuturor fărădelegilor, lipsa necredinţei, codificarea şi cipizarea în lume – cu adevărat proorociile se împlinesc.

  în al 2-lea caz – se face referire la posibilitatea pocăinţei individuale a fiecărei persoane, drept exemplu avem killerul de pe cruce de lângă Iisus Hristos (anume el a intrat primul în Rai), s-a pocăit pe cruce fiind.
  exact aşa ne-a spus şi otrocul, iar întunecaţii aceştia clevetitori numeşte aceasta erezie!

  se poate de explicat toată acea concluzie a întunecaţilor, şi de dovedit că este făcută la comandă fără vre-un temei Scripturistic, dar doar cu rupturi din context şi amestecând propriile închipuiri drăceşti.

  Răspuns
 11. simona

  Sora Maria, te rog nu te tulbura si roaga-te pentru toti oamenii,indiferent cum ar fi acestia.Ratacirea unora este mare, dar e in zadar sa li te impotrivesti in cuvant.
  Atunci cand unii oameni iubesc mai mult duhul minciunii decat duhul adevarului, nu mai pot trai decat hranindu-se cu minciuna si fac o patima inexplicabila catre tot ce este iesit din comun, miraculos,pentru stiri senzationale, care rapesc sufletul de la adevarata lui menire :pace si rugaciune.Cine nu este cu ei, cu siguranta este mason, papistas, vrajmas al Domnului.Merg pana acolo incat cred in reptilieni si alte fantasmagorii, asa ca nu ai ce cauta pe acest site.Sa ne ajute Dumnezeu sa ne vedem cu toti in rai !

  Răspuns
 12. marele Păcătos

  da soră Simona, sau poate vreai să ne spui că nu tu eşti aceea care ne îndemni la tolerarea ereziei, zicând că şi papistaşii ajung în Rai, şi au şi ei botez?

  numai că una nu înţeleg,
  dacă Hristos Adevăratul Dumnezeu ne-ar îndemna să fim toleranţi cu erezia, la ce ne spune, că sinagoga care aducea ofrandă şi jertfă Lui Dumnezeu, până la venirea Lui – era bineplăcută Preasfintei Treimi, iar astăzi, o numeşte nu altfel decât – “sinagoga satanei”!? (Apocalipsis 3:9)

  Pr.Arsenie Papacioc zicea că, “dracu-i un tolerat”.

  şi atunci cum este posibil să unim pe diavol cu Hristos?! Cum!?

  referitor la “pace şi rugăciune” – asta se cere fiind doar în adevăr, fiindcă, să fii în “pace” cu cip sub piele şi în “rugăciune” cu ereticii – oricum este spre pierzare.

  Dumnezeu ne porunceşte să fim în Adevăr.
  Cel ce este pe calea Adevărului dar mai are patimi – are şanse să se salveze, fiindcă merge pe calea dreaptă.

  Cel ce este pe calea rătăcită – chiar de nu ar avea păcate – nu poate nimeri în Împărăţia cerurilor, fiindcă nu este pe calea care duce în Rai.

  păgânii care nu cred în Iisus Hristos nu vor intra în Împărăţia cerurilor, şi cei ce au primit Botezul Ortodox dar s-au abătut în schisme sau alte erezii, la fel nu se vor mântui.

  Răspuns
  • ArtiomP

   Asa este, marele Pacatos. Te sustin.

 13. irina

  sora simona da chiar ne era dor de prezenta dumitale aici pe site!!!
  :):):)
  un sfint parinte…am uitat cum il cheama(ca eu am problema cu memorarea numelor si a datelor:)…va rog sa ma credetei:):))…zicea asa…”ii vreti pe cei care zic toleranta, toleranta, toleranta, pina cind va vor transforma si casele voastre in case de toleranta”!

  Răspuns
 14. Maria

  Dragă Slava. După cum presupun că ai observat printre comentariile acelei ştiri de doi bani, bestia “înfricoşătoare”, se numeste Diavolul Tasmanian (http://ro.wikipedia.org/wiki/Diavol_tasmanian). Care 100% a fost adus de valuri de pe coasta Australiei.
  Trezirea la viaţă şi încetează să mai crezi în fantasmagonii, căci îţi vei pierde mîntuirea, lucrînd pe astfel de căi pierzătoare.

  Răspuns
 15. Maria

  Nu o să intru în polemică (gen dacă sunt adevărate imaginile, sau dacă îmi afectează cumva credinţa/mîntuirea etc.), căci la sigur am cum să îmi ocup timpul mai util, decît să îmi dezvolt crezul în fantasmagonii.
  La urmă am şi eu o mică nedumerire: chiar nu se găseşte nimeni din cei care colaborează cu site-ul dat, sau din cititori măcar, să scrie careva articol prin care să ia atitudine, să explice celor ce citesc acest site, despre nedumeririle care apar foarte des în disputele din comentarii.

  Răspuns
 16. marele Păcătos

  pentru ce Administraţia să se ocupe de fleacuri?
  ei au întrebări mai globale.
  comentariile care stârnesc în minţile neştiutorilor nedumerii sau confuzii, sunt pentru încercarea credinţei.
  şi faptul că cineva spune ceva nou – asta nu înseamnă neapărat că trebuie toţi laolaltă să înţeleagă. asta înseamnă doar una. anume că în lumea asta sunt atâtea taine că omului nici prin cap nu poate să-i treacă.

  când citim simbolul credinţei – Crezul, găsim în cuvinte că “Domnul Dumnezeu este făcătorul ambilor lumi, şi a celei văzute şi a celei nevăzute”, respectiv, cuvintele ce se referă la lumea imaterială nu explică doar lumea care este undeva în Ceruri, nu, ci anume că în timpul prezent, pământenii pot fi afectaţi, îndrumaţi, ispitiţi de personajele din cealaltă lume – anume nevăzută.

  explicaţia sfinţilor cu privire la “ozn” – toate acestea există şi sunt draci.

  în caz că nu doriţi să acceptaţi această taină – poftim, treceţi pe alăturea, de alta omul care duce în ispită sau pe calea rătăcirii – are să răspundă nu doar de propriul suflet, ci şi de toate restul pe care le-a abătut!

  Răspuns
 17. Teodor Ardelean

  Din ARAD,

  SALUTĂM CONFERINŢA INTERNAŢIONALĂ A FEDERAŢIEI ACADEMICE A OAMENILOR DE ŞTIINŢĂ din Iaşi :
  Vorbeste EXPERTUL JUDICIAR TEODOR ARDELEANN ACACDEMICIAN AL Academiei de Studii Înalte Iaşi- România.

  DESCOPERIRILE NOASTRE din Arad: NU SUNTEM SINGURI ÎN UNIVERS

  DOVEZI CONTROLABILE : :
  I)PIESA ARHEOLOGICĂ SCRIPTU LUI RA sau Originalul Sfintei Scripturi

  1 ) Această PIESĂ ESTE FOTOGRAFIATĂ ŞI PUSĂ PE DISC ELCTRO -MAGNETIC IN LABORATORUL DE CRIMINALISTICĂ A Politiei Arad . La acţiune au participat: SUBSEMNATUL , personalul Biroului de Criminalistică a Poliţiei Arad şi domnul comisar şef Moldoveanu Ştefan şeful acestui laborator care a cordonat efectiv fotagrafierea pieselor
  2) Piesa Arheoloică „ Scriptu lu RA „ conţine aproximativ 42000 pagini format A/IV ,text în care aproximativ 50% din cuvinte sunt formate din prima literă a cuvantului, două simfonii, picturi. ,etc Astfel, PIESA ARHEOLOGICĂ CONŢINE PESTE un milion de pagini format A/IV.
  A fost descoperită DE CĂTRE subsemnatul, Expert Judiciar Teodor Ardelean ,în anul 2003 pe fundul râului Crişul Alb, hotarul comunei Zărand, judeţul Arad,România ,continentul Europa.. Împreună .cu alte piese , se afla pe o peninsulă de pâmânt ce ieşia , pe fundul Crişului Alb , de sub ţărmul acestuia . Ulterior ,satelitul american ,în această zonă de sub stratul de cenuşă vulcanuică cu grosimea între 5 şi 20 de metri. transmite mai multe fotografii între care se observa un TEMPLUL cu dimensiunile de 6000/2000 metri. Este Templul Sfânt al Edenului.
  Vergilius scriitor roman CARE A TRAIT ÎNTRE ANII 79-19 îen scrie despre scufundarea în Dacia a unui TEMPLU închinat unuia dintre marii zei .
  Informaţiile lui Vergilius sunt atat de asemanatoare cu imprejurările in care s-a scufundat Templul Sfant al Edebnului din Dacia de Apus,respectiv hotarul de astazi a localităţii Zărand, ÎNCÂT susţinem TEMPLUL scufundat din informatiile lui Vegilius este Templul Sfânt al Edenului..
  Iata informaţiile lui Vergilius din Georgica:”Plâng vărfurile munţilor Rodope şi Culmea Pangeului şi Ţara lui Rhesus,LĂCAŞUL ZEULUI MARTE !Plâng şi geţii şi Hebronul şi Oritia din Attica”
  Despre împrejurările în care a fost scufundat TEMPLUL SFÂNT AL EDENULUI DE către „spiritele negative” şi intlnirea omenilor cu pesonalităţi din tabăra spiritelor pozitive vorbesc:
  – denumirile date ţinutului Ardeal ( cu Ra inversat )
  – râurile Criiş şi Mureş, ( cu RI numele lui Isus Cristos camuflat),
  – Ţara SarRaandului (cu Ra camuflat ),
  – aşezările omeneşti din Dacia de Apus. În numele a peste 30 de localităţi se află numele de Ra şi Ri camuflat. Exemple Şi.Riia. ,Varadia, ZabRa ni,, Araneag, etc,
  – În munţii Zarandului un pisc este numit HUA RA Din această zonă satelitul american transmite fotografia unei corăbii în momentul în care mii de animale de toate speciile părăsesc corabia.La poala Munţilor Zărandului se afla o localitate cu denumirea A-Ra-neag,(avand semnificţia : A=Iată, Ra=Ra = Dumnezeu; neag de la verbul a nega.Adeca Ra nu se arată. .
  – Pe vârful munţilor se află piscul menţionat cu denumirea Hua Ra Semnificaţia cuvântului Hua ,în Ţara Zărandului : ţipăt produs făra aşteptare ,adesea pentru a speria pe alţii.şi Ra = Dumnezeu. Deci, la afrmaţia acelui care nega existenţa lui Ra,un altul( în speţă Noe care se afla pe corabie) ridicand privirea catre cer observă printre nori imaginea lui Ra şi ţipă : Hua Ra ! sau iata Ra !. Repetarea in cor a celorlalţi supravieţuitori ai potopului A, RA,Ra, a determinat formarea numelui A ra,ra,-t. pentru muntele pe care s-a oprit corabia lui Noe.Este explicarea numelui de A-ra,ra -t in raport cu denumirile locurilor şi a corabiei fotografiată de către satelitul merican..
  – Pe corabia fotografiată de satelitul american se a se află imprimată cifra 8 ( Această cifră corespunde cu numărul de 8 oameni salvati în timpul potopului cu corabia lui Noe. vezi Geneza cap VII vers 13)
  – .Textul de pe Harta Dacia Antica cu numele cetatii sau templului ZqJcCic-Ajjeo-o ( Aici Să fie lumina primară şi Legea Mea,aflat in Biblie în Genesa cap I vers 3),
  – Savanţii care recunosc ca odata cu ivirea continentului Atlantida , Europa Centrală a fost acoperită cu ape iar uscatul care cobora din Muntii Apuseni se întindea , ca o fâşâie de pământ in lungul Crisului Alb,.
  – Pe această fâşâie de uscat a fost clădit Templul Sfant al Edenului !A se vedea textul camuflat pe Harta Dacia Antică cu numele cetăţii .inainte de potop ZqJc Cic Ajjeo-o şi după potop pe harta Dacia Antică Ziridava sau Ziridaya
  – LA RĂSĂRITUL ACESTUI TEMPLU Dumnezeu a sădit Grădina Edenului unde a pus pe Adam şi pe Eva conform cap. II din Biblie.
  2) Expertul Judiciar Teodor Ardelean utilizând cele peste 9o de limbi folosite de Google (internet ) plus câte 5 semnificatii pentru fiecare cuvant, din limba repectivă, adecă din 450 de cuvinte pentru un cuvant scris pe piesele arheologice,a reuşit ,reamintim,din nou,cu ajutorul personalului din serviciul Google , să descopere taina asunsă în cuvintele Bedelion şi PEATRA de ONIX (Vezi Facerea Cap. II vers 12 din Biblie ) Ambele cuvinte,bedelionul şi piatra de onix conţin Profeţiea PRONUNŢATĂ DE CĂTRE Dumnezeu pentru spirtele rasculate împotriva Sa !
  Aceste spirite au atacat Edenul Terestru şi Templul Sfînt al Edenului. Profeţiea este imprimată pe piesa arheologică Scriptu lu RA .Este transpusă in voci, muzică şi picturi . Astfel,bedelionul şi piatra de onix contin picturi in care s-a folosit aurul bun şi alte elemente. Conţin pofeţiile redate sub formă de text şi sunete produse de instrumente muzicale ,vocile spiritelor, sunetele bătutul piroanelor in membrele lui Isus Cristos şi pătrunderea în lemnul uscat al crucii producând un sunet macabru ,înfricoşător
  -În traducerea cuvantului Be din Bedelion expertul judiciar Teodor Ardelean a descoperit:
  „DOUĂ (Traducere cu Limba Gujarati ); jurăminte ( Traducere cu Limba .Albaneză ) mari (Tarducere cu Limba . Malgaşă ) pe ( Traducere cu Limba .Maghiară) GOLF ( Traducere cu Limba Bengali )au fost ( Traducere cu Limba . Bulgară ). Se află prin ( traducere cu limba Engleză ) căutare( Traducere cu Limba Urdu ). RUGAŢI.VĂ ! ( Traducere cu Limba Suedeză ) !…….În sinteză :două jurăminte mari, pe GOLF, au fost. făcute .Se află prin căutare. Rugaţi-vă !……….Descoperirea face parte din tainele Univerului ascunse până la sosiirea timpului prestabilit cunoaşterii de către oameni.. Cuvântul „RUGAŢI-VĂ „ după subsemnatul, se referă la gravitatea unui anumit moment necunoscut dar realizabil de om. împreună cu spiritele negative. din Univers.
  -Satelitul american ,din această zonă, transmite fotografii de pe teatrul de luptă dintre spiritele pozitive şi spiitele negative,despre scufundarea zonei de apus a Daciei cu existenţa Tempului acoperit cu cenuşa vulcanică..
  -Autorul Petroglifelor descoperite în Asia , articol publicat de subsemnatul pe internet CU TITLUL „ 9 rânduri din Petroglife” spune: DUPĂ anul 2000 voi vizita TERRA ..ACOLO , unde se află UN LUCRU IMPORTANT ,MOMENTAN , RETRAS DE LA VEDEREA LUMII „
  Toate cercetările cu privire la realitatea acestor informatii, care se sustin reciproc dau ca sigur : Templul lui Marte este Templul Sfant al Edenului. din hotarulul localităţii Zărand.judeţul Arad,România ,continentul Europa.
  Autorul pietroglifelor din Asia nu este PĂMÂNTEAN ! Este un EXTRATERESTRU POZITIV DIN COSMOS.
  In vara anului 2003 , DECI, după anul 2000 , împreună cu doi prieteni, am mers de la Arad la râul Crişul Alb în hotarul comunei Zărand . SCOPUL deplasării: noastre era : ridicarea unor cărămizii din cetatea Zarandului .
  Pe limba de pământ ce ieşia de sub ţărmul RÂULUI Crişul Alb ,similară unei peninsule , am aflat mai multe piesele arheologice , intre care se afla şi Scriptu Lu Ra sau ORIGINALUL SFINTEI SCRIPTURI. GREUTATEA acestei PIESEI era de APROXIMATIV 200-300 DE GRAME
  OBSERVAŢI : a) numele dat PIESEI „ SCRIPTURA „ e format din trei cuvinte :
  – cuvantul unu: Script
  – cuvantul doi lu ( de la a lui)) şi
  – cuvantul trei) RA:.
  Deci, originalul a acestui ÎNSCRIS este redactat şi scris de către Dumnezeu numit in vechime RA
  Ne întebam : De cât timp şi cum au ajuns, acolo , în Apele râului Crişul Alb aceste piese arheologice ? Primăvara, apele ACESTUI râu ating înălţimea de 15-20 metrii . APA nu permit staţionarea în acest loc a Pieselor Arheologice Moleculele apei le rostogolea şi transporta în fluviul Tisa..
  ASTĂZI , după aflarea Pietroglifelor din Asia, în care autorul spune că va vizita Pămantul după anul 2000,cu precizarea : „ACOLO unde se află UN LUCRU IMPORTANT ,MOMENTAN ,RETRAS DE LA VEDEREA LUMII”, NE AFLĂM ÎN SITUAŢIA să presupunem :PIESELE ARHEOLOGICE AU FOST ADUSE ŞI împrăştiate acolo , pe „ PENINSULĂ „ de CĂTRE AUTORUL Petroglifelor . Această acţiune s- a produs cu cel mult o zi sau două zile înaintea deplasării subsemntului pe Crişul Alb .

  II) OZN uri care urmareau piesele arheologice aduse de la râul Crişul Alb la Arad.
  1)După aducerea pieselor la Arad zi şi noapte le studiam cu lupa pentru a depista imaginile imprimate pe acestea..La câteva zile, de la aducere , pe la orele 11-12 ,noaptea,obosit, am, ieşit pe balconul blocului unde locuiam. Rdic privirea catre cer. Un grup de 7 sau 9 lumini,în formaţiune de cerc, se deplasau pe aceiaşi circomferinţa una după alta Cercul complet se deplasa din bulevard în lungul blocului vecin pînă la capătul acestuia. Apoi , deplasarea se relua din nou fără absolut nici un zgomot pe acelaşi traseu. Direcţia luminilor viza blocul subsemnatului Soţia dormea. Am trezit-o. A văzut formaţiunea şi s-a speriat . Cerea şi insista să intru urgent în cameră.
  2) Fenomenul a durat toată noaptea. Am descris fonomenul in lucrările publicate.
  3) Am considerat şi consider că luminile era emise de aparate de genul OZN- conduse de fiinţe conştiente.Urmareau şi notau comportamentul posibil al subsemnatului,a sotiei şi a oamenilor care locuiesc in aceste blocuri
  III) SIMFONIA A IX-A (SCHERZO)
  1) Melodia simfonii este cunosută de către oameni… A fost auzită în spaţiu de Beethoven Acesta a redat-o în lucrările sale fara să i cunoască textul.
  2) În timpul cînd subsemnatul studiam imaginile de pe piesa arheologică Scriptu lu Ra computerul a prezentat o fotografie cu Isus Cristos răstignit Deasupra fotografiei se află un dreptunghi cu semne în culorile spectrului solar.
  (Ulterior am dedus că aceste semne sunt note muzicale care redau melodia simfoniei a IX lea Scherzo de Beethoven) Fotografia se află publicată la pagina 84 în volumul Creaţionism Ştiinţific Arheologic,Istoria Nefalsificată a Omenirii Manual Internaţional Autor Dr HC Ardelean Teodor Editura Spectrum SRL Arad
  ,
  3) Separat de această fotografie cu Isus Cristos răstignit, computerul prezinta o BANDĂ DE SEMNE similare notelor muzicale ,relatate mai sus , pe baza carora transmite melodia Simfoniei a IX lea Scherzo de Beethoven(Banda de episoade este publicată in volumul mentionat la pagina 87).Pe această BANDĂ ,alături de semnele notelor MUZICALE , computerul prezintă fotografia lui Isus Cristos răstignit aşa cum apare pe fotografia amintita,publicată la pagina 84 )
  4) Rezultă: melodia Simfoniei a IX –lea Scherzo se află imprimată în semnele notelor muzicale a benzii având alaturi fotografia cu Isus Cristos răstignit .
  (Precizăm:descoperirea acestor taine s-a realizat de catre marii specialişti din cadrul INTERNETULUI. Contribuţia subsemnatului,la aceste descoperiri,se află în descoperirea piesei arheologice in apele Crişului Alb,aducerea la Arad incercarea să o valorific impotriva opozantilor , specialişti în materie ,a lipsei fondurilor şi a relaţiilor necesae în atfel de cazuri .Am lucrat aproape permnent ,de unul singur încercam să descopăr informaţiile transmise de Piesele Arheologice . Ajutorul primit din partea specialiştilor din cadrul internetului , a căror nume nu-l cunosc, a fost decisiv :În anii aceea,când mă zbăteam să descifrez informaţiile imprimate pe piesele arheologice ,pe ecranul computerului s-a ivit de mai multe ori un mesaj . care se referea la depistarea de cineva a unor informaţii deosebite .Îmi cereau acordul pentru a continua investigaţiile. Am răspuns ,de fiecare dată Da ! De acord !Eram şi sunt convins că mesajul provenea de la specialiştii internetului .Fără ajutorul ACESTOR OAMENI ,descoperirile subsemnatului de natura tainelor şi a ştiinţei , scrise in lucrările publicate nu erau cunoscute de oameni.!
  III) LOCUL UNDE AM DESCOPERIT ORIGINALUL SFINTEI SCRIPTURI respectiv BEDELIONUL şi PIETRELE DE ONIX
  1)Într-o dimineaţă cînd nu eram nici treaz şi nici nu dormeam aud o voce PRIVEŞTE –N NOAPTE PESTE VEACURI; ŞI ARATĂ,LOCUL UNDE M-AI GĂSIT ! Vocea se repeta de două sau trei ori.Sar din pat şi caut un creon şi o coală de hartie să notez.Între timp am uita mesajul..Supărat pe mine însu-mi m-am urcat in pat ,Îmi spuneam: poate a fost o iluzie. Am aţipit.. Din nou, vocea şi cuvintele relatate mai sus. Am sarit din pat şi le am notat. Se află publicate în anul 2009 ca Moto în volumul Mesaje din Eden. ISBN 978-973-0-06406-3
  2) Imaginea lui Isus Cristos pe piesa arheologică descoperită de catre mine în apele râului Crişul Alb din hotarul locaităţii Zărand publicată la pagina 84 fig.18,aratată mai sus , este atat de schimonosită încât te îngrozeşti privind la Ea. Această constatare se regăseşte în Isaia Cap.53 vers 3-5 ,7-10 .Astfel ,cele două documente,piesa arheologică publicată in volumul nostru la pagina 84 fig-18 şi textul din Isaia cap.53 dovedesc că Isus Cristos a FOST PROFEŢIT CU MII DE ANI înaintea venirii Sale pe Terra. .Ambele lucrări se confirmă reciproc.
  3)In această idee , procuraţi discul cu melodia Simfoniei a IX-lea Scherzo de Beethoven .În pas cu desfaşurarea evenimentelor din activitatea lui Iisus Cristos pe Terra ca profeţie scrisă pe piesa arheologică descoperită la Zărand,Judetul Arad,România, Europa, şi totodată ca realizarea profeţiei scrisă în NOUL TESTAMENT veţi constata
  -Melodia .începe cu activitatea liniştită a lui Isus Cristos,: propovăduirea împărăţiei lui Dumnezeu.
  -Treptat se transmit sunete tot mai agrsive în raport cu declaraţiile martorilor, cu schimbul de cuvinte intre martori şi procurorul care ancheta activitatea lui Iisus Cristos ; cu încercarea procurorului să smulgă din martori declaraţii pentru fapte inexistente care să conducă la condamnare cu moartea a lui Isus Cristos .(Aceasta activitate este scrisă pe Piesa Aheologică Scriptu lu Ra )
  -Atmosfera de groază creşte succesiv cu arestarea, judecarea ,condamnarea la moarte ,schingiuirea şi răstignirea, însoţite de bocete şi ţipetele mulţimii Raaaa,Riiiiiţu, Ri., Iiisuus, Ra Iisssu este RA care se transformă în vacarm. Aceste strigăte ale mulţimii in care se remarca numele de IIISSSUUS sunt imprimate pe Piesa Arheologică Scriptu lu Ra. .( A se vedea pagina 67 anexa 16 din volumul Mesaje din Grădina Edeului autor Academician Dr Hc TI Ardeleanşi Mast.Energ,Ing. C .Iuhas ISBN 978-973-0-06406-03 Arad 2009 )
  -In paralel cu epuizarea evenimentelor şi pătrunderea în noapte se sting sunetele muzicale din care râmâne vocea unui singur instrument care se stinge uşor cum viaţa lui Iisus se stinge pe cruce. Corpul lui Isus Cristos este introdus în mormânt.Părăsit de lume ,şi ucis pentru păcatele omenirii !
  4) Cum şi de unde în râul Crişul Alb din hotarul comunei Zărand judetul Arad .România,Europa în anul 2003 s-a ivit piesa arheologică Scriptul lui Ra , cu Simfonia lui Beethoven , restul profeţiilor text,muzică ,fotografii in culori realizate cu elementul numit aur bun, voci şi sunete a bătăii piroanelor în membrele lui Isus Cristos,sunete produse de zgomotele desfaşurării pânzei ce înfăşura corpul lui Isus Cristos şi ieşirea Lui într-un minut din mormânt ?
  Am aflat o singură explicaţie Au fost aduse şi lăsate acolo .! Cine le a adus ?Autorul Petroglifelor din Asia El spune : după anul 2000 voi veni pe Terra ACOLO unde se află UN LUCRU IMPORTANT ,MOMENTAN ,RETRAS DE LA VEDEREA LUMII”,
  CONCLUZIA NU SUNTEM SINGURI ÎN UNIVERS ! Dar,mai mult decât atât : Suntem supraveghiţi şi vizitaţi la date precis stabilite de către extratereştri pozitivi ! Aceste vizite se inmulţesc odată cu intrarea Planetei Terra în noua ORĂ ASTRALĂ , care ,conform calculelor lui Nostradamus ,a inceput în anul 1923.

  În loc de încheiere transmitem de aici,din Arad, loc binecuvântat de către Dumnezeu,
  SUCCES DEPLIN CONFERINTEI INTERNAŢUIONALE A FEDERAŢIEI ACADEMICE A OAMENILOR DE ŞTIINŢĂ „ F A O S „ CU sediul în ORAŞUL DE CULTURĂ IAŞI .ROMANIA !
  A VORBIT Expertul Judiciar Teodor Ardelean, specialist în studiul documentelor şi fenomenelor. ,Academician al Academiei de Studii Înalte Iaşi România.

  Transmiteti acest articol mai departe
  Arad
  Expert Judiciar Teodor Ardelean
  Specialist în studiul documntelor

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.