Selectați pagina

Astfel de fenomene devin o normalitate deja. Populaţia e pregătită să fie împinsă în haos, panică şi să-l primească pe antihrist

Astfel de fenomene devin o normalitate deja. Populaţia e pregătită să fie împinsă în haos, panică şi să-l primească pe antihrist

Odată cu începerea oficială a pandemiei COVID-19, evenimentele au luat o turație atît de mare, încît mulţi oameni nici măcar nu sunt foarte interesaţi de posibila izbucnire a celui de-al III Război Mondial, sau a altor fenomene care între timp se întîmplă cu sau fără voia noastră.

Un astfel de fenomen, din ce în ce mai des întîlnit, este cel al “fenomenelor / apariţiilor atmosferice”:

https://twitter.com/bob_kitt/status/1229176769216995328

https://twitter.com/Securesafetybuy/status/1232666862741336064

În afară de aceste obiecte imense rotunde şi neclare, pe care clovnii din mass media cu studii de trei clase încearcă de fiecare dată să ni le prezinte ca “sori falși”, pe cer mai zboară şi obiecte mai mărunte. Cel mai adesea aceste sunt rotunde şi se adună în aglomeratii sub orizont:

Şi pe fundalul tuturor celor menţionate mai sus, ne mai confruntăm şi cu pandemia de COVID-19, de care sunt legate multe neclarităţi. Luate toate împreună, aceste lucruri par cel puţin cam stranii.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *