Selectați pagina

Cel mai recent plan al lui Bill Gates de depopulare a lumii: Poluarea cerului, distrugerea ecosistemului și moartea tuturor prin înfometare

Cel mai recent plan al lui Bill Gates de depopulare a lumii: Poluarea cerului, distrugerea ecosistemului și moartea tuturor prin înfometare

Care este ultimul plan al lui Bill Gates de depopulare a lumii? Poluarea cerului, distrugerea ecosistemului și moartea tuturor prin înfometare

Bill Gates a fost urmărit ani de zile de acuzații că ar fi un puternic susținător al depopulării. În ciuda faptului că este lăudat de unii că ar fi un filantrop și umanitar, realitatea este că acțiunile lui Gates au dovedit de nenumărate ori că este implicat activ în reducerea populației globale prin orice mijloace necesare.

După cum relatează True Activist, Gates și-a exprimat în mod repetat susținerea pentru depopularea globală și a finanțat programe de sterilizare; a făcut presiuni pentru impunerea programelor de vaccinare la scară largă care au cauzat mult rău; crede în implementarea așa numitelor “liste ale morții”, care permit autorităților să decidă dacă cineva merită să primească banii contribuabililor sau ar trebui să-i fie “permis” să moară.

Ultimul plan al lui este poate cel mai îndrăzneț – și probabil cel mai periculos – până acum. După cum relatează Big League Politics (BLP), Gates finanțează un studiu al unor cercetători de la Universitatea Harvard care speră să dovedească faptul că aruncarea milioanelor de tone de praf de cretă în atmosferă în fiecare zi ar putea întuneca soarele, luptând astfel contra schimbărilor climatice.

(În legătură cu acest subiect: Bill Gates vrea să implementeze sterilizarea femeilor prin controlul de la distanță bazat pe cipuri)

Planul riscant al lui Gates

După cum explică BLP, lui Gates și echipei de la Harvard le-a venit ideea acestui experiment în urma dezastrului natural care a lovit Filipine în 1991, când Muntele Pinatubo a explodat:

Dezastrul a ucis în jur de 700 de oameni și a strămutat  sute de mii de filipinezi, dar praful radioactive a dat  idei oamenilor de știință.

Un nor chimic a rămas în stratosferă în urma exploziei, rezultând evacuarea a 20 de milioane de tone de dioxid de sulf. Acid sulfuric a plouat mai mult de un an și a reflectat lumina soarelui rezultând eventuala dezvoltare a ScoPEx (Experimentul de perturbație controlată stratosferică)

Planul finanțat de Gates va reproduce în mare parte consecințele exploziei vulcanului la nivelul întregului Pământ dacă cercetătorii de la Harvard vor reușipână la urmă să aibe succes în planurile lor de manipulare a climei.

Planul echipei implică folosirea a 800 de avioane mari pentru aruncarea cretei la 12 mile deasupra Pământului în fiecare zi, pretinzând că umbra creată va reflecta razele soarelui, în acest fel prevenind încălzirea globală.

Oamenii de știință sunt nerăbdători să înceapă experimentul și plănuiesc să lanseze prima rundă de avioane încărcate cu cretă în deșertul New Mexico. Primul experiment ScoPEx va costa în jur de 3 milioane de dolari și va însemna aruncarea în atmosferă a unei cantități mici de carbonat de calciu și apoi evaluarea rezultatelor.

Nu toată lumea așteaptă cu nerăbdare începutul experimentelor, totuși, iar autoritățile și-au exprimat temerile că cercetările s-ar putea întoarce împotriva lor și ar putea cauza fenomene naturale ca secete sau uragane.

(În legătură cu acest subiect: Bill Gates și George Soros finanțează Monsanto și agenda depopulării lumii)

Oamenii de știință sunt îngrijorați

Renumiți oameni de știință și-au exprimat îngrijorarea asupra planului lui Gates. Un consilier ONU pe politici climatice, Janos Pasztor avertizează că “Dacă folosești această tehnologie și o faci prost sau neîngrădit, atunci pot să existe diferite riscuri globale create care pot să aibe provocări care să egaleze, sau chiar să depășească schimbările climatice”.

“Guvernele trebuie să intervină în această discuție și să înțeleagă aceste probleme” a adăugat. “Trebuie să înțeleagă riscurile, nu doar riscurile de a face asta, dar și riscurile de a nu înțelege și a nu ști.”

Un risc clar de acoperire a soarelui interferează cu procesul de fotosinteză, fără de care plantele și culturile alimentare nu ar putea supraviețui și viața oamenilor și a animalelor ar putea fi în pericol.

Dar, totuși, poate chiar asta speră Bill Gates, adept al depopulării?

Aflați mai multe despre planurile de depopulare ale lui Bill Gates și ale acoliților săi de la Depopulation.news

Sursele includ:

TrueActivist.com

BigLeaguePolitics.com

DailyMail.co.uk

Traducere: Saccsiv

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

2 Comentarii

  1. Cârnaru Cătălin Dan

    Faptul că se află la originea celui mai utilizat sistem de operare nu justifică ceea ce face de când a devenit milionar. Adevărul e că locul acestui om ar trebui să fie la ocnă sau la ospiciul de nebuni… dacă s-ar putea pe viață !

    Răspuns
  2. Teodora

    Eu cred ca ar trebui sa isi instaleze Linux.

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii