Selectați pagina

Ploaia înghețată face parte din categoria fenomenelor APOCALIPTICE

Ploaia înghețată face parte din categoria fenomenelor APOCALIPTICE

Zilele acestea abia s-a putut merge prin oras, atat cu masina cat si ca pieton. Sute de masini au fost avariate, fie de copaci cazuti sub greutatea ghetii, fie de bucati imense de gheata cazute de pe acoperisuri. Peste o mie de copaci s-au rupt din trunchi, sau au pierdut crengi principale. A fost un risc pentru pietoni sa circule pentru ca se puteau trezi cu gheata, turturi sau crengi in cap.

De ce afirmam ca acest fenomen face parte din fenomenele apocaliptice? Pentru ca ploaia inghetata a pus viata in pericol. Pentru ca este anormala succesiunea rapida dintre ploaie inghetata, urmata de o zi calduroasa, care topeste gheata si o doboara in cantitati mari de pe cladiri. Pentru ca ploaia inghetata este rara. Pentru ca fiind rara, e tot mai deasa, am avut si anul trecut asemanator, si fiindca vor fi urmari similare dar si mai puternice. Si pentru ca spre sfarsitul saptamanii vom avea 11-13 grade in tara.

Din lista ciudateniilor, anul asta a fost toamna lunga, calda, dar si secetoasa. Nu s-a putut ara pamantul. Au arat unii abia dupa ce s-a topit prima zapada, adica dupa o anomalie, fiind zapada apoi caldura ce a topit zapada si a permis tractoarelor mai puternice sa are.

Vara asta a fost extrem de ploioasa, motiv pentru care a crescut productia de porumb, si nu numai. Iarna asta s-au succedat valuri de frig si caldura. Iar gripa…. mai tineti minte anii trecuti, care aveti memorie si ati urmarit, stiti ca din cauza acestor succesiuni de cald-frig pe timpul iernii ne slabea sistemul imunitar la toti si raceam imediat? Ei bine, fenomenul s-a agravat, anul asta devenind epidemie de gripa.

CACI ASTA ESTE SFARSITUL FRATILOR, DIN AN IN AN, DACA VA NOTATI EXTREMELE SI CAPRICIILE VREMII VETI VEDEA CA LIMITELE SI EXTREMELE ATING NOI MAXIME. ASTA E APOCALIPSA.

In 10 ani oamenii nu isi vor mai aduce aminte ca inainte nu se murea de epidemii de gripa, de freezing rain, de seceta si de anomalii ale naturii. Fiindca ele se strecoara in viata noastra pe nesimtite ca si pacatul, si habar nu ai cum era cu harul si linistea raiului si cat de decazut ai ajuns si impuns de diavol din toate partile.

Este blestemul omului pacatos, urator de Dumnezeu, sa nu isi dea seama ce l-a lovit si de ce.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

  1. Iontu

    Cu tot respectul cred ca exagerati. Nimeni nu stie cand va fi apocalipsa. Ploi inghetate au tot fost………

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *