Selectați pagina

PLANETA SODOMIEI… Canada a început să închidă cu forţa şcolile creştine

PLANETA SODOMIEI… Canada a început să închidă cu forţa şcolile creştine

În data de 4 mai 2018, presa canadiană a anunţat despre faptul că în provincia Alberta au început să se închidă în mod forţat şcolile creştine, care au îndrăznit să citeze din Biblie despre păcatul sodomiei.

Încă în data de 26 aprilie 2018, Departamentu de Educaţie local a votat în unanimitate în favoarea închiderii şcolii locale «Cornerstone Christian Academy of Camrose», din or. Camrose, Canada. Motivul a fost unul ideologic: Biblia studiată în această şcoală critică sodomia, care de altfel a devenit comportament “normal” pentru Canada modernă. Şcoala respectivă încearcă să se apere, iar audierea în instanţă a acestui caz va avea loc în data de 19 mai 2018. Cu toate acestea, autorităţile au emis deja un ultimatum şcolii – fie şcoala îşi retrage cererea în judecată, fie autorităţile încetează orice negocieri ulterioare cu această şcoală generală de învăţămînt.

Situaţia se complică anume prin faptul că însuşi şcoala deţine doar clădirea, iar cadrele didactice sunt angajaţi ai statului, şi chiar marea parte a echipamentului şcolar la fel e deţinut de autorităţile locale.

Totul a început în anul 2017 cînd autorităţile locale au ordonat şcolii să nu publice pe site-ul său anumite texte din Biblie, şi să interzică elevilor să studieze “orice citat din Biblie care poate fi ofensator pentru anumite persoane” şi care contravin legilor drepturilor omului din Alberta.

Necătînd că şcoala a folosit careva citate din Biblie, totuşi au făcut concesii în raport cu autorităţile locale, iradiind din broşurile şcolare citatele “ofensatoare” conform autorităţilor locale. Însă îndeplinirea acestor cerinţe nu au dus decît la aplicarea altora – autorităţile au ordonat eliminarea tuturor referirilor despre “păcat” din procesul de studii.

Părinţii care au copii în această şcoală creştină, cred că disputa despre citatele din Biblie a fost doar un pretext pentru închiderea şcolii, căci această dispută a fost rezolvată rapid şi toate cerinţele autorităţilor au fost îndeplinite. Ei susţin că nou sistem radical-liberal de convingeri socio-politice (ideologia homosexuală) din Canada, distruge viitorul copiilor din familiile creştine. Ideologia homosexualilor are prea multă ură în ea, şi îndeosebi exclude faptul că creştinii ar avea şi ei careva drepturi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe: