Selectați pagina

Pîngărirea ortodoxiei: Unui cîine i s-a făcut slujbă de înmormîntare într-o biserică ORTODOXĂ

Pîngărirea ortodoxiei: Unui cîine i s-a făcut slujbă de înmormîntare într-o biserică ORTODOXĂ

Axe, câinele unui ofițer de poliție, ucis în timpul misiunii în Detroit – SUA, a fost salutat ca un „erou” de către primar și a beneficiat de o slujbă bisericească completă.

https://www.facebook.com/wxyzdetroit/videos/878312755704656/

Slujba de o oră a fost ținută la Biserica Ortodoxă Greacă din localitate, pe 14 noiembrie 2018.

„El a murit protejând pe partenerul său [ofițerul Tom Rice], făcându-și datoria”, a spus pr. Michael Varlamos, care a oficiat înmormântarea. „Este doar pentru a-l onora pe Axe”.

„Acesta este un serviciu de pomenire pentru a onora un erou căzut”, a spus primarul. „În numele orașului St. Clair Shores, vreau să îmi exprim condoleanțele cele mai profunde Departamentului de Poliție St Clair Shores, către ofițerul Tom Rice și familia sa pentru pierderea partenerului, protector și prieten, Axe.

A fost un ofițer al legii. El s-a angajat să servească comunitatea noastră și a plătit sacrificiul final”.

https://www.facebook.com/kimberly.willey.7/videos/2163107983719659/

În timp ce unii oameni comentând despre transmiterea televiziunii live a comemorării au descris-o drept „o pierdere de timp”, alții lăudau departamentul de poliție.

„Pentru cei care spun că este doar un câine. Era mult mai mult decât atât. Mulțumesc ofițer Axe pentru serviciul tău. Rugăciuni de la toți azi „, a spus un comentator.

Un altul a adăugat: „Ce serviciu minunat pentru un minunat ofițer de poliție K9. El și-a făcut treaba și a murit pe linia de serviciu. Odihnește-te în paradis, Oficer Axe.”

Sursa: ortodoxinfo via rt.com

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке