Veți fi microcipată până în 2030

Până în 2030, ONU intenționează ca fiecare persoană să aibă o identificare biometrică, care va fi aprobată în întreaga lume. Informațiile fiecărei ființe umane vor fi stocate într-o bază de date universală, localizată la Geneva, Elveția.

Partidele liberale, muncitorești și verzii din Australia susțin Noua Ordine Mondială

Organizarea Organizației Națiunilor Unite este adresată tuturor guvernelor lumii, care impun cetățenilor cardul „identificare biometrică universală”. „Acest nou program este un model pentru” Ordinul Mondial Nou „, iar dacă intri în subproiectele pentru aceste noi obiective globale, veți găsi lucruri foarte alarmante”, se arată în colapsul Economic.

Microchipul vine. Pe ce parte din corpul vostru îl veți implanta?

Organizația Națiunilor Unite a implementat acest proiect printre refugiații care au sosit în Europa. Sistemul colectează chipul, irisul și datele biometrice din amprentele digitale, stabilindu-se în singura documentație oficială pentru refugiați.

Informațiile vor fi transmise la o bază de date centrală de la Geneva, permițând în practică continuarea acesteia.

Potrivit raportului Find Biometrics, autoritatile spera ca aceasta tehnologie le va permite sa atinga scopul de a avea acest tip de identificare pentru barbati, femei si copii de pe planeta, la indemana in 2030.

Această inițiativă de dezvoltare a fost inițial lansată de Banca Mondială, care colaborează cu ONU și alte instituții pentru a obține „identitatea legală” în mâinile tuturor. Scopul este de a asigura o identitate legală și unică prin activarea serviciilor digitale bazate pe ID pentru toată lumea.

„Ce s-ar întâmpla dacă cineva a refuzat acest nou sistem de” identificare legală „, îl va descalca, fără îndoială, de la un loc de muncă, de a obține un nou cont bancar, de a solicita un card de credit, de a obține o ipotecă, de a primi orice formă de plată guvernamentală etc. care a refuzat să ia o „identitate universală” ar deveni o societate disprețuită „, a spus Michael Snyder.

Raportați acest AD

„Ceea ce vrea elita este să se asigure că toată lumea este” în sistem „pe care o controlează și o manipulează pentru propriile scopuri, acesta fiind unul dintre motivele pentru care descurajați folosirea banilor din întreaga lume”, a concluzionat Snyde.

Sursa: https://cairnsnews.org/2019/04/18/you-will-be-micro-chipped-by-2030/