Jurnalista americană Janet Pelan, în noul său articol, menționează că Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT) a ajuns la o concluzie îngrijorătoare: pînă în 2025, fiecare al doilea copil născut pe Pămînt va avea autism.

Dr. Stephanie Seneff, care a anunțat despre aceasta presei, a declarat că de epidemia care urmează ar trebui acuzată compania Monsanto, care este cunoscută pentru politica sa agresivă în domeniul produselor modificate genetic și a erbicidului Roundup. Cercetătoarea a explicat că acest produs conține glifosat. Acest erbicid a fost creat în 1970, dar nu a putut fi folosit pe plante, deoarece planta murea după ce era prelucrată cu acest erbicid. Cu toate acestea, creșterea volumului de culturi de plante care conțin OMG a dus la utilizarea pe scară largă a acestui erbicid.

Autorul notează că compania Monsanto a modificat intenționat aceste plante, astfel încît, în loc să moară din cauza glifosatului, ele-l absorbeau complet. Reprezentanții companiei au declarat în repetate rînduri că utilizarea produselor care au fost tratate cu glifosat este complet sigură pentru sănătate, însă experții MIT sînt convinși de contrariul.

Inițial, în SUA, numai porumb dulce modificat genetic și soia erau stropite cu Roundup, însă acum este prelucrat și grîul.

Cu toate acestea, nu numai aceste produse conțin aceste substanțe nocive, dar și apa minerală americană „obișnuită” conține o cantitate mare de glifosat.

Potrivit studiului, acest erbicid distruge anumite tipuri de bacterii intestinale, ceea ce duce la astfel de boli precum sindromul Alzheimer, boala Parkinson, care au devenit o adevărată epidemie în Occident. Obezitatea și depresia, ca „efect secundar” al utilizării glifosatului în mîncare, sună mai puțin teribil în comparație cu faptul că acest erbicid provoacă autism la generațiile viitoare.

Mulți experți occidentali, inclusiv doctorul în științe mediale Rima Leibou, sînt convinși că oligarhia americană știa de mult timp despre acest efect al utilizării glifosatului, dar a decis să-l folosească pentru a crea o populație care doar se va subordona și va îndeplini cele mai simple genuri de activitate.

Sursa: https://healthimpactnews.com/2014/mit-researcher-glyphosate-herbicide-will-cause-half-of-all-children-to-have-autism-by-2025/