Selectați pagina

Semnaţi petiţia ce semnalizează pericolul tehnologiei 5G. 11 motive pentru a fi îngrijorat

Semnaţi petiţia ce semnalizează pericolul tehnologiei 5G. 11 motive pentru a fi îngrijorat

Notă: Îndemnăm cititorii care sunt conştienţi de pericolul ce îl reprezintă tehnologia 5G să semneze petiţia de mai jos. Cei care încă nu sunt conştienţi de acest pericol, îi îndemnăm să se informeze, măcar şi prin citirea informaţiilor de mai jos (cu toate că pe site găsiţi mai multe articole / studii despre această tehnologie).

Petiţia poate fi semnată accesînd acest link: Nu suntem de acord cu reteaua 5G

Statele Unite ale Americii conduc în prezent drumul pe 5G. La conferința de presă din iunie 2016, în care șeful Comisiei Federale de Comunicații (FCC), Tom Wheeler, a anunțat deschiderea spectrului scăzut, mediu și ridicat. Nu a existat nicio mențiune privind efectele asupra sănătății. Dar pericolele sunt reale.

Mii de studii leagă expunerea la radiații radio cu frecvență joasă la o listă lungă de efecte biologice adverse, incluzând:

  • Afectează structura ADN
  • leziuni oxidative
  • întreruperea metabolismului celular
  • creșterea permeabilității barierei hematoencefalice
  • reducerea melatoninei
  • întreruperea metabolismului glucozei creierului
  • generarea de proteine ​​de stres

Să nu uităm, de asemenea, că în 2011 Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a clasificat radiația de frecvență radio ca un posibil factor cancerigen 2B.

Mai recent, Programul Național de Toxicologie de 25 milioane USD a concluzionat că radiațiile de frecvență radio de tipul utilizat în prezent de telefoanele mobile pot provoca cancer .

Dar unde se potrivește 5G în toate astea? Având în vedere că 5G este setat să utilizeze frecvențe deasupra și sub benzile de frecvență existente 5G sta în mijlocul tuturor acestor. Dar tendința (variază de la o țară la alta) este ca 5G să folosească benzile de frecvență mai înalte. Care aduce preocupările proprii. Iată revizuirea studiilor efectuate până în prezent – 11 motive pentru care trebuie să fiți îngrijorați.

# 1 – O SUPĂ DENSĂ DE ELECTRO-CEAȚĂ

Vom fi bombardați de frecvențe foarte înalte, la intensități reduse și de scurtă durată, creând o supă densă mai densă de electro-ceață – așa cum arată această diagramă.

Sursa: Ultimele despre spectrul 5G – EMFields Ltd.

Pentru a lucra cu MMW mai mare în gama 5G, antenele necesare sunt mai mici. Unii experți vorbesc despre 3mm cu 3mm. Intensitatea scăzută este pentru eficiență și pentru a face față întreruperii semnalului de la obstacole naturale și antropice.

# 2 – EFECTE ASUPRA PIELII

Cea mai mare preocupare este cum aceste noi lungimi de undă vor afecta pielea. Corpul uman are între două milioane până la patru milioane de conducte de transpirație. Dr. Ben-Ishai de la Universitatea Ebraică din Israel explică faptul că conductele noastre de transpirație acționează ca ”o serie de antene elicoidale atunci când sunt expuse la aceste lungimi de undă ” , ceea ce înseamnă că devenim mai conductivi. Un studiu recent din New York, care a experimentat cu valuri de 60GHz, a declarat că ” analizele adâncimii de penetrare arată că mai mult de 90% din puterea transmisă este absorbită în epidermă și în stratul dermic. 

Efectele MMW-urilor studiate de dr. Yael Stein de la Universitatea Ebraică spun că provoacă și dureri fizice la oameni, pe măsură ce nociceptorii noștri se aprind ca recunoaștere a undei ca un stimul dăunător. Deci, ne uităm la posibilitățile de multe boli de piele și de cancer, precum și dureri fizice pe pielea noastră.

# 3 – EFECTE ASUPRA OCHILOR

Un studiu din 1994 a constatat că radiația micromitometrică de nivel mic a produs opacitatea lentilelor la șobolani, care este legată de producerea de cataractă.

Un experiment realizat de Institutul de Cercetări Medicale de la Universitatea de Medicină din Kanazawa a constatat că antenele cu undă milimetrică de 60 GHz pot cauza leziuni termice de diferite tipuri de niveluri. Efectele termice induse de valuri de milimetru pot pătrunde aparent sub suprafața ochiului. 

Un studiu chinez din 2003 a descoperit, de asemenea, deteriorarea celulelor epiteliale ale lentilelor de iepuri după 8 ore de expunere la radiațiile cu microunde și un studiu realizat de Colegiul Medicilor și Chirurgilor din Pakistan în 2009 concluzionează că EMF emise de un telefon mobil provoacă o erupție a embrionilor de pui diferențierea retinienei.

# 4 – EFECTE ASUPRA INIMII

Un studiu din 1992 din Rusia a constatat că frecvențele în intervalul 53-78GHz (pe care 5G propune să le utilizeze) au afectat variabilitatea ritmului cardiac (un indicator al stresului) la șobolani. Un alt studiu rusesc cu privire la broaștele pe care pielea a fost expus la MMWs a găsit modificări ale ritmului cardiac (aritmii).

# 5 – EFECTE ALE SISTEMULUI IMUNITAR

Un studiu rus din 2002 a examinat efectele expunerii la radiațiile cu microunde 42HGz pe sângele șoarecilor sănătoși. Sa ajuns la concluzia că ” expunerea întregului organism la șoareci sănătoși la EHM EHF cu intensitate scăzută are un efect profund asupra indiciilor de imunitate nespecifică„.

# 6 – EFECTELE ASUPRA RATELOR DE CREȘTERE A CELULELOR

Un studiu armean din 2016 a observat MMW-uri la intensitate scăzută, reflectând viitorul mediu cauzat de 5G. Studiul lor efectuat pe E-coli și alte bacterii a declarat că valurile le-au deprimat creșterea, precum și ” schimbarea proprietăților și a activității ” celulelor. Preocuparea este că ar face același lucru și cu celulele umane.

# 7 – EFECTE ASUPRA REZISTENȚEI LA BACTERII

Același studiu armean a sugerat, de asemenea, că efectele MMW sunt în principal asupra apei, membrană celulară a plasmă și a genomului. Ei au descoperit că interacțiunea MMW cu bacteriile și-a modificat sensibilitatea la ” diferite substanțe chimice biologic active, inclusiv antibiotice. Mai exact, combinatia de MMW si antibiotice a aratat ca aceasta poate conduce la rezistenta la antibiotice in bacterii.

Această descoperire inovatoare ar putea avea un efect mare asupra sănătății ființelor umane, deoarece lățimea de bandă este lansată la nivel național. Preocuparea este că noi dezvoltăm o rezistență mai redusă la bacterii, deoarece celulele noastre devin mai vulnerabile – și în felul acesta devenim mai vulnerabili.

# 8 – EFECTE ASUPRA SĂNĂTĂȚII PLANTELOR

Una dintre caracteristicile 5G este că MMW este deosebit de susceptibil de a fi absorbit de plante și de ploaie. Atât oamenii, cât și animalele consumă plante ca sursă de hrană. Efectele MMW asupra plantelor ne-ar putea lăsa cu alimente care nu pot fi consumate în siguranță.

Gândiți-vă la OMG-uri (Organisme Modificate Genetic) pe steroizi. Apa care cade din cer pe aceste plante va fi, de asemenea, iradiată. Un studiu pe 2010 privind răsadurile de aspen a arătat că expunerea la frecvențe radio a condus la frunzele care prezintă simptome de necroză.

Sursa: https://www.hindawi.com/journals/ijfr/2010/83627

Un alt studiu armean a constatat că MMW-urile cu intensitate scăzută ” invocă modificări ale spectrului izoenzimelor peroxidază ale lăstarilor de grâu.„Peroxidaza este o proteina de stres existenta in plante. Indicatiile sunt ca 5G va fi deosebit de dăunător pentru plante – poate mai mult decât pentru oameni.

# 9 – EFECTE ASUPRA ATMOSFEREI ȘI EPUIZĂRII COMBUSTIBILILOR FOSILI

Implementarea rețelei fără fir globale 5G necesită lansarea de rachete pentru a lansa sateliți pentru 5G. Acești sateliți au o durată scurtă de viață, care ar necesita o desfășurare mult mai mare decât ceea ce vedem în prezent. Un nou tip de motoare cu rachete cu hidrocarburi care se așteaptă să alimenteze o flotă de rachete suborbitale ar emite carbon negru care „ar putea provoca schimbări potențiale semnificative în circulația atmosferică la nivel mondial și în distribuția de ozon și temperatură”, potrivit unui studiu californian din 2010 . Conducta de evacuare a rachetelor în stare solidă conține clor, care distruge de asemenea ozonul.

Efectele asupra ozonului sunt considerate a fi mai rele decât expunerea la CFC în ziua curentă.

Proiectul Google Loon se spune că aduce Internet la zonele rurale și greu accesibile prin utilizarea baloanelor de heliu. Dar aceste baloane au doar o durată de viață de 10 luni. Ne uităm la o mulțime de heliu folosit aici, mai mult decât putem avea pe Pământ?

# 10 – PERTURBAREA ECOSISTEMULUI NATURAL

Începând cu anul 2000, au existat rapoarte despre păsările care își abandonează cuiburile, precum și problemele de sănătate precum ” deteriorarea penelor, problemele de locomoție, supraviețuirea redusă și moartea”, spune cercetătorul Alfonso Balmori. Speciile de păsări care sunt afectate de aceste niveluri scăzute, radiațiile neionizante cu microunde sunt, de exemplu, vrăbii de casa, barzi albe, dovleci cu coadă și magii.

Dar nu doar păsările. Populația în scădere a albinelor este de asemenea asociată cu această radiație EMF neionizantă. Reduce capacitățile de reglare a ouălor reginei, ceea ce duce la scăderea puterii coloniei.

Un studiu realizat de Colegiul Loyola din Chennai în anul 2012 a concluzionat că, din 919 de studii efectuate pe păsări, plante, albine și alte animale și pe oameni, 593 dintre acestea au arătat impactul radiațiilor RF-EMF. 5G va fi adăugarea la efectele acestui electrosmog.

# 11 – CELE MAI MULTE STUDII DE 5G SUNT ÎNȘELĂTOARE

5G va folosi undele milimetrice pulsate pentru a transporta informații. Dar, după cum subliniază dr. Joel Moskowitz, majoritatea studiilor de 5G sunt înșelătoare, deoarece nu impulsionează undele. Acest lucru este important deoarece cercetarea asupra microundelor ne spune deja cum undele pulsate au efecte biologice mai profunde asupra corpului nostru comparativ cu valurile non-pulsate. Studiile anterioare, de exemplu, arată cum ratele pulsurilor ale frecvențelor au condus la o toxicitate genetică și la întreruperea structurii ADN-ului.

 

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.