Selectați pagina

Peste 60.000 de violuri într-o perioadă de 10 ani, întreprinse de angajaţii ONU

Peste 60.000 de violuri într-o perioadă de 10 ani, întreprinse de angajaţii ONU

Un nou exemplu al adevărului ascuns din spatele faţadelor instituţiilor internaţionale, de data aceasta a celei numite ONU, şi  trei concluzii (învăţături) principale pentru noi: prima, că instituţiile internaţionale sunt putrede, corupte, subjugate politic ideologiilor progresist-globaliste ale imperiului; doi, că nu avem a ne baza în această lume decât pe propriile forţe, pe proprii oameni, pe ceea ce suntem şi trei, acestea două fiind enunţate, că e cazul să începem să ne trezim şi să ne luăm soarta în mâini, adevăr valabil şi la nivel personal şi la cel naţional.

De la înfiinţarea sa, ONU a fost o instituţie în slujba intereselor imperialiste – condusă de cele mai multe ori, „la păcăleală”, de personaje „fără operă” din lumea a treia – în primul rând a celor americane. SUA a beneficiat, în aventurile sale militare de susţinerea instiutuţiei fie prin mari coaliţii desfăşurate sub umbrela ONU, sau de aprobarea de sancţiuni împotriva unor state fragile, adevărate genociduri oficializate sub aceeaşi umbrelă.

Multe altele sunt de spus despre această uriaşă maşină birocratică, care consumă resurse imense pentru a ne dirija viaţa. Doar un singur alt exemplu asupra căruia voi reveni într-o analiză mai detaliată a activităţii ONU, directivele privind educaţia sexuală, avorturile, lgbtismul emanate cu aură de obligativitate din diversele organisme specializate de sub umbrela ONU, cum ar fi Organizaţia mondială a sănătăţii sau UNICEF.

Astăzi, suntem navoiţi a face faţă unor detalii oribile despre oamenii care populează această instituţie mamut şi proiectele, programele, acţiunile sale.

Un fost angajat de rang înalt al ONU a făcut public un dosar care vorbeşte despre peste 60.000 de violuri într-o perioadă de 10 ani, întreprinse de angajaţii instituţiei.  Dosarul vorbeşte şi despre existenţa între zecile de mii de angajaţi a peste 3300 de pedofili.

În cei 10 ani, sub masca ajutorării, ONU a violat şi a jefuit pe întreg globul. Problema a devenit atât de gravă încât fostul angajat, Andrew Macleod a înmânat dosarul cu dovezile secretarului Priti Patel al Britain’s Department for International Development (DFID).

Dosarul documentează cum în afară de cei peste 3300 de pedofili, care lucrează pentru organizaţie, alte multe mii de „prădători sexuali” au ales activităţile de caritate pentru a ajunge în preajma unor femei şi copii fără apărare, aflaţi în situaţii dificile.

 Dincolo de datele dosarului, Macleod estimează că numărul angajaţilor actuali ai ONU, care sunt pedofili, este mult mai mare:
Sunt zeci de mii de astfel de lucrători umanitari cu tendinţe spre pedofilie în întreaga lume, dar dacă porţi un tricou UNICEF nimeni nu te deranja… Ai puterea de a face ce vrei… Este o problemă endemică în activitatea umanitară de pe tot globul.
Deşi problema este cunoscută până la nivelul secretarului general – Antonio Guterres a recunoscut recent că în 2016 au fost semnalate peste 300 de violuri ale trupelor de menţinere a păcii şi angajaţilor civili – nu s-a făcut nimic pentru a o diminua. Niciunul dintre violatori nu a fost pedepsit şi, după cum arată raportul, numai cei care au dezvăluit aceste crime oribile au fost pedepsiţi cu concedierea.

O reţea masivă de pedofilie a fost dezvăluită, de exemplu, în Haiti, implicând trupele pentru menţinerea păcii şi alţi oficiali de nivel înalt din întreaga lume şi nimeni nu a ajuns la închisoare. Ani de zile cei din trupe, comandanţi de rang înalt, alţi oficiali au sosit în Haiti pentru sex cu fete şi băieţi în jur de 12 ani. 300 de copii de pe insulă au depus reclamaţii în acest sens, dar nu s-a întâmplat nimic. Şi numărul lor se estimează că este de multe ori mai mare, ştiut fiind că nici în statele occidentale nu sunt raportate decât 1 din de la 5 la 10 violuri şi abuzuri sexuale consumate.

În ceea ce priveşte agresiunile sexuale ale angajaţilor ONU se estimează că ele depăşesc de peste zece ori pe cele care au fost raportate.

In legătură cz reţeua din Haiti, acuzaţiile duc până la Hillary Clinton, pe atunci secretar de stat, care se pare că era la curent cu situaţia respectivă dar nu a întreprins nimic pentru a o curma. Ba din contră, a apărat unele personaje acuzate de pedofilie.

Sursa informaţiilor despre raport: http://thefreethoughtproject.com/report-finds-un-employs-3300-pedophiles-responsible-60000-rapes-worldwide/

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *