Selectați pagina

Peste 11.000 de experți mondiali propun uciderea a miliarde de oameni pentru a rezolva problema aşa-zisei încălziri globale

Peste 11.000 de experți mondiali propun uciderea a miliarde de oameni pentru a rezolva problema aşa-zisei încălziri globale

În urmă cu peste 40 de ani, oamenii de știință din 50 de națiuni au dezbătut îndelung teza „răcirii globale”, care urma să acopere pământul cu gheață și au adoptat în schimb, ceea ce atunci s- a numit „ problema climatului – CO2”, care ulterior a dus la teorii despre încălzirea globală și la creșterea valurilor și catastrofelor economice.

„Acum, patru decenii mai târziu, un grup mai mare de oameni de știință sună o altă alarmă, mult mai urgentă”, potrivit Bloomberg.

Peste 11.000 de experți din întreaga lume s-au reunit pentru a căuta soluții privind „situația climatică urgentă”, inclusiv controlul populației – care „trebuie stabilizat – și, în mod ideal, redus treptat – într-un cadru care asigură integritatea socială”.

„Declarăm,  împreună cu peste 11.000 de oameni de știință semnatari din întreaga lume, în mod clar și fără echivoc că planeta Pământ se confruntă cu o situație climatică urgentă”, au avertizat oamenii de știință în ediția de marți a BioScience, într-un raport care include o mulțime de diagrame înfricoșătoare cu care, în opinia noastră, Tony Heller s-ar putea distra.

Soluția? Mai puțini oameni!

Atunci când sunt absorbite în ordine, graficele prezintă o tendință devastatoare pentru sănătatea planetară. De la consumul de carne, emisiile de gaze cu efect de seră și topirea ghețarilor până la creșterea nivelului mării, precum și  evenimente meteorologice extreme, acestea prezintă un portret sumar a 40 de ani de oportunități risipite.

Oamenii de știință fac apeluri specifice pentru ca deciziile politice să permită urgent implementarea sistematică a schimbărilor politicilor cu privire la  energie, alimentație și economie. Dar merg și mai departe,  pe teritoriul politic de control al populației. „Trebuie să fie stabilizat – și, în mod ideal, redus treptat – într-un cadru care să asigure integritatea socială”, scrie Bloomberg

„Suntem influențați de noul val de îngrijorare”, se arată în scrisoare. „Organismele guvernamentale fac declarații de urgență privind schimbarea climatică. Școlarii sunt în grevă. Procesele de distrugere intenționată a mediului înconjurător (ecocid) se desfășoară în instanțele de judecată. Mișcarea ecologiștilor cere schimbarea, iar multe țări, state, provincii, orașe și întreprinderi, răspund.

Probabil că liderii mondiali se vor consulta cu China, care a sterilizat femeile musulmane în condamnabilele lagăre de reeducare.”

Sursa: https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-11-05/scientists-call-for-population-control-in-mass-climate-alarm?cmpid%3D=socialflow-twitter-economics

Traducere: Nicoleta D. / Ortodox Info.ro

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке