Selectați pagina

Peste 100 de mii de francezi, împotriva căsătoriilor între homosexuali

Peste 100 de mii de francezi, împotriva căsătoriilor între homosexuali

În Franţa, aproximativ 100 000 de oameni au ieşit în stradă şi au protestat în mai multe oraşe împotriva legalizării căsătoriilor dintre homosexuali.

În timp ce francezii (în majoritate atei), se revoltă împotriva legalizării căsătoriilor dintre sodomiţi, nu din raţiuni creştineşti, ci din raţiuni morale, demnitarii noştri faciliteazeă vieţuirea liberă a homosexualilor în ţara noastră ortodoxă. În numele cui semnează ei, una după alta, legi în favoarea sodomiţilor imorali?! Oare nu în numele poporului, neţinând seama că în Modova sunt 96% de ortodocşi ? Oare nu ştiu ei că calcă pe pământul strămoşesc pe care înaintaşii noştri l-au stropit cu sângele lor mucenicesc pentru a ne păstra credinţa curată şi omenia? În Evanghelie scrie care va fi soarta trădătorilor şi hulitorilor dacă nu se pocăiesc.

Peste 100 de mii de oameni au manifestat in mai multe orase din Franta impotriva proiectului de lege privind casatoriile intre persoanele de acelasi sex. In strada au iesit si contramanifestanti. Pentru a potoli spiritele, politia a folosit gaze lacrimogene si chiar a arestat cateva persoane.

Mii de oameni au iesit azi pe strazile capitalei franceze protestand fata de legalizarea casatoriilor intre persoanele de acelasi sex. Nu au lipsit nici contramanifestantii.

Cateva activiste Femen au venit deghizate in calugarite, purtand doar lenjerie. Ele au scandat ca au incredere doar in homosexuali, fiind imbrancite de protestatari, dupa care au fost retinute de oamenii legii.

Si ieri in mai multe orase din Franta manifestantii au iesit in strada, doar ca totul s-a desfasurat mai pasnic. La Paris au protestat aproape 70.000 de oameni. Acestia au scandat lozinci impotriva proiectului de lege al Guvernului socialist, ce permite casatoriile intre persoanele de acelasi sex si dreptul acestor cupluri de a adopta copii.

In strada au iesit si sute de contramanifestanti. La Toulouse, fortele de ordine i-au impiedicat sa se manifeste violent utilizand gaze lacrimogene, iar la Lyon politia a arestat 40 de tineri din randul celor 200 de contramanifestanti veniti sa denunte caracterul homofob al mitingului.

Vaticanul a indemnat biserica din Franta sa isi faca auzita vocea „fara incetare”. De cealalta parte, presedintele Francois Hollande a promis in campania electorala din luna mai ca va legaliza mariajele intre gay si lesbiene in cel mult un an.

Proiectul a fost aprobat de Guvernul de la Paris, dar urmeaza sa treaca si de Parlament.

[youtube width=”624″ height=”480″]https://www.youtube.com/watch?v=VlqI2LhEnnw[/youtube]

Sursa: protv

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *