Selectați pagina

PERVERTIRE: Pentru prima dată, Disney introduce o poveste gay într-unul din serialele pentru copii

PERVERTIRE: Pentru prima dată, Disney introduce o poveste gay într-unul din serialele pentru copii

Pentru prima dată, Disney Channel va introduce o poveste gay într-unul dintre serialele sale pentru copii. Acest lucru se va întâmpla în al doilea sezon al serialului Andi Mack, care a avut premiera vineri, 27 octombrie.

Nu este vorba despre un personaj secundar, ci despre unul dintre personajele principale ale serialului: Cyrus, un băiat de 13 ani care începe să realizeze că are sentimente faţă de un alt băiat din clasa lui.

Acesta va fi punctul de pornire pentru Cyrus în descoperirea proprie sexualități, iar personajele din serial au reacții pozitive în legătură cu revelația lui Cyrus.

„Andi Mack este o poveste despre preadolescenţi care se descoperă. Terri Minsky, distribuţia şi toţi cei implicaţi în show au mare grijă ca el să fie potrivit tuturor tipurilor de public şi să transmită un mesaj despre includere şi respect faţă de umanitate”, se arată într-un comunicat Disney Channel.

Sursa: https://noizz.ro

Urmăritori / Pingbacks

  1. PERVERTIRE: Pentru prima dată, Disney introduce o poveste gay într-unul din serialele pentru copii | ortodoxiadreaptacredinta - […] Pentru prima dată, Disney Channel va introduce o poveste gay într-unul dintre serialele sale pentru copii. Acest lucru se…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe:

Статьи на русском языке

Статьи на русском языке