Selectați pagina

Persoanele care consumă zilnic ceai de busuioc sunt mai rezistente la infecţiile cu bacterii luate din alimente

Persoanele care consumă zilnic ceai de busuioc sunt mai rezistente la infecţiile cu bacterii luate din alimente

Terapeuții români sunt realizatorii mai multe studii care scot în evidenţă faptul că persoanele care consumă zilnic un litru de apă în care adaugă o picătură de ulei volatil de busuioc sunt mai rezistente la infecţiile cu bacterii luate din alimente.

În sezonul cald, infuzia cu busuioc combate bacteriile care produc toxiinfecţiile alimentare, dar şi efectele atât de neplăcute ale acestora: voma, diarea, stările febrile.

Și cercetătorii indieni au manifestat un interes deosebit pentru efectele tratamentului cu busuioc asupra organismul uman. În această privință, cercetătorii de la Colegiul de Farmacie Poona din India au realizat un studiu care evidenţiază proprietatea antiinflamatorie a busuiocului.

În mod surprinzător, tinctura obținută din această plantă a redus inflamaţiile reumatice ale bolnavilor cu un procent de 73 %, la un interval de 24 de ore de la începerea tratamentului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe:

Статьи на русском языке

Статьи на русском языке