Selectați pagina

Persecuţii incredibile ale statului finlandez împotriva Cameliei Smicală şi băiatului ei

Persecuţii incredibile ale statului finlandez împotriva Cameliei Smicală şi băiatului ei

Persecuţii înfiorătoare ale statului finlandez împotriva doctoriţei românce care i-au fost luaţi copiii şi apoi internaţi în centre diferite, relevă ultimele mesaje publice ale acesteia.

Astfel, conform spuselor Cameliei Smicală, azi a fost anunţată ca i-a fost desfăcut contractul de muncă la spitalul la care lucra şi tot azi, Mihai (băiatul de 10 ani) a fost mutat cu forţa într-un alt centru de plasament.

„Mihai a fost mutat la ora 14 folosindu-se forța” şi „Mi s-a reziliat si contractul de muncă azi.S-au dat niște telefoane. Practic nu mai am nici o posibilitate de trai.Deoarece ,nimeni nu are curajul sa ma angajeze” – acestea sunt cele două mesaje postate pe net de Camelia Smicală, strigăte de disperare ale femeii strivite efectiv de statul finlandez.

Motivul rezilierii contractului de muncă ţine probabil de faptul că ea a fost condamnată la 6 luni de închisoare cu suspendare pentru că ar fi defăimat şi agresat pe asistenţii sociali care i-au luat copiii. Sentinţa nu este însă una definitivă, doctoriţa româncă având dreptul la recurs.
Iar mutarea băiatului într-un alt centru de plasament, cu regim mult mai sever (un fel de şcoală de corecţie) a fost anunţată dinainte de Camelia, pe baza informaţiilor primite de la copil, motivul deciziei fiind că acesta nu se lasă re-educat şi nu-şi reneagă mama.

D.VINCA

Sursă: vestea.net

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *