Selectați pagina

Pericol ! Seminte sterilizate impartite gratuit prin satele Moldovei (Romania)

Pericol ! Seminte sterilizate impartite gratuit prin satele Moldovei (Romania)
seminte-gratuiteDe curand , odata cu venirea primaverii , au inceput sa se imparta gratuit seminte sterilizate prin satele sarace ale Moldovei. Prin cele mai sarace judete ale Moldovei au umblat prin zonele rurale masini din care erau impartite gratuit plicuri cu seminte de tot soiul.
Intr-un sat aflat la limita dintre judetul Vaslui si judetul Iasi preotul din sat i-a sfatuit pe enoriasi sa nu foloseasca aceste seminte explicandu-le unele din riscurile la care se expun dar satenii nu prea au ascultat indemnul sau.
Taranii romani nu stiu la ce se expun acceptand si folosind acele plicuri de seminte. Pe langa pericolul pierderii biodiversitatii si implicit a semintelor traditionale taranesti , alea a caror productivitate nu este mare dar al caror gust si aroma sunt dumnezeiesti apare si pericolul dependentei de marile companii agricole care vor avea monopol pe distribuirea de seminte , seminte sterilizate care vor produce un singur rod si din care vor trebui achizitionate in fiecare an de la aceste companii agricole.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZS3TSvcSRx8[/youtube]
Este impusa tehnologia “terminator” , tehnologie care impiedica semintele sa se reproduca. E o stratagema care obliga agricultorii din toata lumea sa cumpere seminte doar de la marile corporatii ori de cate ori au de semanat.
Aceste mari companii agricole vor patentarea hranei si a semintelor , declarand semintele ca proprietate intelectuala astfel ca in viitor pastrarea semintelor de catre fermieri va deveni infractiune , furt de proprietate intelectuala. Deja semnalele acestor intentii se vad venind din anumite directive ale Uniunii Europene.

De curand Mosanto a donat agricultorilor galateni samanta de rapita pentru 1200 ha. Suprafata fusese afectata in urma inundatiilor. Samanta a fost distribuita in circa 400 de saci cu samanta hibrida , in valoare de 80 de mii de dolari.

Cineva trebuie sa traga un puternic semnal de alarma asupra acestor intentii nedemocratice si cu adevarat inspaimantatoare. Din pacate nu e doar o teorie a conspiratiei ci aceste lucruri deja incep sa se intample sub ochii nostri ai tuturor.

Spuneti NU tehnologiei “terminator” ! Informati-va familia , rudele si prietenii de aceasta intentie impotriva naturii si a agriculturii ! Informati-va bunicii si rudele de la tara despre cele expuse in aceasta postare ! Pe langa problemele gazelor de sist , Rosia Montana si alte probleme aceasta noua amenintare asupra Romaniei poate trece neobservata !

In urma cu ceva timp circula pe retelele de socializare un filmulet cu jandarmii care identificau si intimidau niste tineri care imparteau fluturase impotriva gazelor de sist pe motiv ca nu au autorizatie sa imparta acele fluturase. Dar acesti indivizi care impart aceste seminte au autorizatii ? Ministerul agriculturii sau alte oficilitati ale statului roman stiu ce se intampla ?

Sursa: http://glasul-moldovei.blogspot.ro

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

 1. marele Păcătos

  Mă uit că îmi este insuportabilă cafeaua şi nu înţeleg care e problema..

  http://www.youtube.com/watch?v=CMDU7blVT7U

  http://www.youtube.com/watch?v=jDbBbn4YSSI

  Galina Ţareova zicea într-un film, că polenul se transmite în toată lumea, că doar vântul suflă puternic acele particole mici pentru a se poleniza, de aceea şi alergia şi-a aplificat frecvenţa la oamenii care toată viaţa nu ştiau ce înseamnă simptome alergice.
  Organismul elimină anticorpi din motiv că nu recunoaşte particolele inhalate odată cu aerul, respectiv, nu sunt identificate microparticulele aşa precum le-a creat Dumnezeu dintru început, de aceea şi primeşte omul toate acestea.

  Răspuns

Urmăritori / Pingbacks

 1. Pericol ! Seminte sterilizate impartite gratuit prin satele Moldovei - - Portalul Romanilor de Pretutindeni - […] 8) https://www.aparatorul.md/pericol-seminte-sterilizate-impartite-gratuit-prin-satele-moldovei-ro… […]

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *