Selectați pagina

Pentru acceptarea IMPLANTARII CIPULUI se impune ideea precum ca bancnotele ar fi pline de virusi

Pentru acceptarea IMPLANTARII CIPULUI se impune ideea precum ca bancnotele ar fi pline de virusi

Lumea în care trăim este plină de microbi, bacterii şi virusuri. Acestea se află pe ecranul telefonului, pe scaunele din autobuz, pe clanţele de la uşă sau pe băncile din parc. Împărţim aceste bacterii cu oamenii din jurul nostru atunci când împărţin scaunul din avion cu o altă persoană sau atunci când îi strângem mâna, scrie realitatea.net

Microbii pot fi transmişi şi prin intermediul banilor. De la bancomate sau tonomate, fiecare leu transmis de la o persoană la alta conţine mostre din mediul în care provine pe care le transmite următoarei persoane, informează IFL Science.

Printre lucrurile care se află pe bancnote sunt urme de ADN provenite de la animalele de companie, urme de droguri, bacterii şi viruşi ce provoacă boli. Descoperirea demonstrează că banii pot păstra dovezi ale activităţii umane lăsând în urmă ,,ecouri moleculare”.

Un studiu recent a descoperit urme de ADN pe tastele bancomatelor. Urmele mâncărurilor pe care persoanele le-au consumat pot fi descoperite cu ajutorul unor teste simple.

Bolile provenite de la utilizarea banilor sunt extrem de rare, însă o serie de boli majore au fost asociate utilizării bancomatelor.  În prezent, experţii lucrează la o metodă de a curăţa banii în timpul tranzacţiilor.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке