Selectați pagina

Nebunia acestei lumi: Pentru a salva planeta de emisii de carbon, au interzis FELICITĂRILE de CRĂCIUN

Nebunia acestei lumi: Pentru a salva planeta de emisii de carbon, au interzis FELICITĂRILE de CRĂCIUN

Directorul unei școli primare din Anglia (Grantham Lincolnshire) a interzis copiilor să-și trimită unii altora felicitări de Crăciun, susținând că această tradiție este dăunătoare pentru mediu.

Interdicția a determinat o reacție în rândul părinților, care îl acuză pe directorul școlii de „ipocrizie maximă”, scrie The Telegraph, citat de Active News.

„Am fost abordat recent de mai mulți copii care sunt îngrijorați de impactul trimiterii felicitărilor de Crăciun asupra mediului”, s-a justificat directorul școlii. „În întreaga lume, se trimit foarte multe felicitări de Crăciun care, pe care, dacă le-am așeza una lângă alta, ar acoperi suprafața pământului de 500 de ori. Fabricarea felicitărilor de Crăciun contribuie la creșterea emisiilor de carbon”.

Dar explicația directorului Mason nu i-a mulțumit pe unii părinți care s-au întrebat: „Unde este spiritul Crăciunului în asta? De ce copiii ar trebui lăsați fără această tradiție de Crăciun?”

Dacă în ultimii ani corectitudinea politică i-a făcut pe unii să redenumească Târgurile de Crăciun sau să cenzureze colinde, de ceva vreme isteria activiștilor eco, puși să salveze planeta, a mers până acolo încât să considere că sărbătorile, cu tradițiile lor, sunt tot mai nocive pentru omenire.

Sursa: http://www.telegraph.co.uk/news/2019/12/03/primary-school-bans-children-sending-christmas-cards-due-environmental/

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке