Universitatea de stat din San Diego învață studenții că pedofilia poate fi considerată o orientare sexuală alternativă. În timpul orelor de curs, aceștia chiar au vizionat și au discutat despre un filmuleț publicat de Vice News, în care erau prezentați pedofili auto-identificați. Acest subiect va deveni unul de interes general întrucât îmbrățișarea pedofiliei ca o orientare sexuală alternativă ar putea face parte din „acceptarea unor identități sexuale diverse”.

https://twitter.com/alexjmazzara/status/1172299540201799680

De ani de zile conservatorii avertizează că finalul oricărui fetiș, identitate de gen și sexualitate nu va fi pur și simplu TOLERANȚA, ci APROBAREA lor de către societate, ceea ce se va întâmpla acum și cu pedofilia, după integrarea acesteia în spectrul diversității sexuale.

Deși cu toate aceste schimbări, minoritățile sexuale reclamă progresul, decăderea societății nu numai că numai poate fi ascunsă, ci este mai evidentă ca oricând.

Videoclipul VICE al  pedofililor declarați poate fi platforma lui Todd Nickerson, un pedofil auto-mărturisit.

Articolul lui VICE despre Nickerson îl înfățișează simpatic, o persoană care admite deschis că dorește să molesteze copiii, ca victimă a „vigilanților” de dreapta.

Conservatorii avertizează de ani de zile că punctul culminant al oricărui fetiș, identitate de gen și sexualitate care abia este tolerat, dar  primește susținere,  în cele din urmă duce la  integrarea pedofiliei.

Acum nu suntem departe de această posibilitate.

În acest sens, statisticile au atins cote alarmante în ceea ce privește consumul de alcool și de droguri. Intoxicarea cu bere este privită acum ca o trăsătură caracteristică masculinității, consumul de alcool în rândul femeilor este egal sau mai mare decât cel al bărbaților, în special în Marea Britanie. Pentru că alcoolul este consumat în cantități exagerate acesta scoate la iveală comportamente ca : vomitatul, urinatul în pantaloni, bătaia, scandalurile, masturbarea și sexul în public, precum și altele de acest fel, atât în rândul femeilor cât și în rândul bărbaților. La o astfel de întâlnire a tinerilor din Marea Britanie, nu mai există nicio diferență între sunetul oamenilor care se distrează și sunetul oamenilor care sunt măcelăriți.

Copii sunt educați de bărbați îmbrăcați în femei (drag Queen) în ceea ce privește fluiditatea sexuală, consumul de droguri sau avortul . Acesta din urmă a ajuns de la statutul de ultimă și rușinoasă soluție la cel de alegere liberă și perfect normală. Avortul numai este nici ilegal, minorii nu mai au nevoie de acordul părinților pentru a face avort, se poate face avort chiar și la 22 de săptămâni. Mai mult chiar, acum este un fetiș sexual ca femeia să rămână gravidă, ca apoi la 20 de săptămâni, respectiv la jumătatea perioadei de sarcină, să avorteze. Plăcerea aici derivă din uciderea violentă a unui copil deja format.

Aceste comportamente nu numai că ne întorc înapoi în timp, ca involuție socială, dar ne distrug și prezentul, alcoolismul provocând moartea mai multor oameni decât au murit în Războiul din Vietnam sau în timpul epidemiilor. Cu toate acestea, acest stil de viață este copiat și implementat peste tot în lume, pe principiul progresismului și a modernismului.

Partidele conservatoare care ar trebuie să mai frâneze răspândirea acestor tipuri de comportamente promovează acum relativismul și hedonismul (viața pentru plăcere). În acest sens, nu mai trebuie sa fii nici credincios, nici pro-viață, nici hetero pentru a fi conservator. Pentru conservatori important este doar sa obțină voturi în rândul tinerilor și să crească PIB-ul țării.

Toate marile companii încurajează și ele consumerismul, viața fără nicio regula, traiul numai după bunul plac, stil de viata care lor le cresc veniturile.

Marea masă a oamenilor este cea care are de suferit în urma acestui stil de viață, a exceselor, a lipsei de sens, a salariilor mici și a viciilor tot mai multe. Fericirea promisă de cei care promovează viața după bunul plac a crescut foarte mult rata sinuciderile cauzate de disperare. Oamenii ajung la disperare din cauza ca nu găsesc aici fericirea pe care o cauta, din cauza alcoolului și a drogurilor.

Progresul și toate schimbările aduse de acesta precum tehnologizarea excesivă a muncii, despărțirea oamenilor de credință, nu fac decât să slăbească puterea oamenilor și sa le anihileze voința, pregătindu-i astfel pentru următoarea etapă.

Sursa: https://www.zerohedge.com/health/ohio-college-normalizes-pedophilia-sexual-orientation

Traducere: Ortodox Info