Selectați pagina

Pe scurt despre planul anticreștin globalist

Pe scurt despre planul anticreștin globalist
Devine din ce în ce mai clar faptul că trăim vremuri tulburi în care creștinismul este atacat de Noua Ordine Mondială, globalizare, masonerie, sataniști, anticreștini. În cadrul complexului proiect globalist (dezastruos) există și un plan anticreștin pe care indivizi oculți, diabolici, încearcă să-l implementeze la nivel mondial, într-un mod foarte subtil.

Câteva obiective cuprinse în cadrul planului anticreștin:

promovarea LGBT (gay, lesbian, bisexual, transsexual);
promovarea agresivă a feminismului prin care se încearcă modificarea – într-un sens contrar Bibliei – rolului natural al femeii;
interzicerea însemnelor creștine în diverse locuri publice;
eliminarea orelor de învățătură creștin-ortodoxă din cadrul programei de învățământ;
discreditarea Bisericii Ortodoxe și a creștinismului prin intermediul mass-mediei;
mediatizarea excesivă a unor grupuri anticreștine cum ar fi Femen.
Complexul plan anticreștin este promovat subtil prin intermediul unor politicieni, persoane publice, vedete, clipuri muzicale, documentare, emisiuni tv, filme, jocuri video.
Globaliștii se folosesc și de organizații globale (ONU ….) și nonguvernamentale, fundații, asociații pentru apărarea drepturilor omului (Amnesty International …), toate acestea ascunzându-și adevăratele intenții sub umbrela unor deziderate nobile cum ar fi umanismul, drepturile omului sau pacea. Aberația numită politically correct, umanismul, egalitarismul, toate acestea sunt folosite asiduu, într-un mod  pervers, în lupta anticreștină.
Planul  anticreștin include și implementarea biocipului adică însclavizarea totală a oamenilor și însemnarea acestora cu numărul antihristului pe mâna dreaptă sau pe frunte. Când va începe însemnarea (biociparea) atunci va începe cu adevărat și prigoana creștinilor.
Elemente oculte încearcă, prin metode subtile, să răstoarne regulile lăsate de Dumnezeu. Astfel femeia capătă rol conducător iar copii ajung să dicteze părinților modul de comportament. Bineînțeles că toate aceste transformări nefirești nu duc decât într-un singur punct: la haos familial, la distrugerea familiei.

Distrugerea familiei este unul dintre scopurile ascunse ale globaliștilor.

Femeile creștine nu trebuie să se lase lase corupte de feminismul anticreștin. Dacă acestea vor dori să trăiască creștinește atunci vor urma învățăturile lăsate de Dumnezeu în Biblie. Așa-zisa “emancipare” a femeii promovată de feminism nu este altceva decât o mare înșelare pentru femeile creștine.
Este cunoscut faptul că “femeia ține casa”, ea reprezintă nucleul familiei, de aceea aceasta a și devenit principala țintă a globaliștilor.
Globaliștii vor încerca și unirea tuturor religiilor sub o singură religie mondială care se va numi, cel mai probabil, New Age (noua eră). Unirea tuturor religiilor va fi promovată sub forma unui îndemn pentru “pacea mondială”. Sună foarte frumos, nu?
De fapt, adevărul este cu totul altul: în acest New Age nu există Dumnezeu, oamenii având posibilitatea să devină ei înșiși niște mici zei!?
În New Age femeile-”zeițe” dețin puterea, aceasta putând fi și explicația pentru promovarea agresivă a feminismului în zilele noastre. Probabil că acum se pregătește terenul pentru noua “religie”.
Planeta, denumită pompos “zeița-mamă” sau “marea zeiță”, ocupă un loc important în cadrul New Age, oamenii fiind obligați să proslăvească frunze, copaci, flori, ciuperci …  Sună ciudat, însă, globaliștii chiar speră să impună o asemenea bizarerie la nivel mondial. Bineînțeles, “în numele păcii”.
Mulți preoți ortodocși au atras atenția asupra acestui New Age păgân, satanist (căutați pe Youtube).
Cine credeți că va fi conducătorul acestei noi “religii” mondiale, sataniste?
Cine sunt acești globaliști diabolici? Marea majoritate a acestora sunt masoni de grad superior, însă, există și bancheri, miliardari dezaxați, politicieni corupți, membri ai unor familii regale, sataniști, indivizi oculți de alte confesiuni sau indivizi care urăsc creștinismul.
Acestor tulburați le place să creadă că reprezintă o elită. Dacă aceștia fac parte dintr-o elită aceasta nu poate fi decât o elită a răului.

Cea mai mare parte a televiziunilor este controlată de globaliști.

Nu vă lăsați influențați de mesajele sau emisiunile prezentate la tv – majoritatea televiziunilor românești sunt controlate astăzi de globaliști, direct sau prin publicitate. Prin contracte televiziunile nu mai pot dezbate anumite subiecte sensibile. Nu mai poți critica o firmă dacă aceasta te finanțează, nu? Nu veți auzi vorbindu-se la televizor de existența vreunui plan anticreștin – televiziunile vor deveni principalele instrumente pentru denigrarea creștinilor și a creștinismului.

Informați-vă de pe internet, singura zonă rămasă – încă – liberă.

Ochiul lui Horus și alte însemne masonice (piramida, soarele …) vor fi din ce în ce mai vizibile peste tot, mai ales în media.
Cele de mai sus și alte elemente ale planului anticreștin vor fi dezvoltate pe larg în diverse postări. Pe blog vor mai fi postate diverse materiale cu subiect creștin: miracole, învățături, interviuri cu preoți ortodocși, diverse video, filme, știri.
Sursa: Blog-ul Crestinism Ortodox

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

7 Comentarii

  • Radu

   Hai sictir nesimtito !!

  • Kayra

   Ca sa fiu mai on-topic pe articol: ochiul lui Horus, sau Ra, piramida, soarele sunt simboluri egiptene preluate peste tot, inclusiv in denumirea zilei de odihna de duminica (SUN-DAY), iar insusi Pastele Ortodox este stabilit la data echinoctiului deci este o sarbatoare solara cu radacini pagane. Chiar voi ortodocsii proslaviti Soarele de Paste, spre deosebire de catolici sau Martorii lui Iehova care calculeaza Pastele pe data de 14 nisan, calendarul evreiesc, cum ar fi corect din punct de vedere biblic.

   Femei-zeite? Voi vedeti prea multe filme science-fiction sau fantasy cu supereroine si credeti ca asta se promoveaza? In literatura de fictiune si chiar in basmele populare intalnim zane sau zmei dar acum se transpun pe marele ecran spre deliciul cui stie sa savureze un film fantasy.

   @Radu: daca tot primesc astfel de linkuri de la apropiati ca sa mi se dea tot felul de pilde, asa tot ei imi citesc comentariile, si imi expun opiniile in public ca sa imi descurajez apropiatii sa mai imi trimita astfel de linkuri, atata tot. Pur si simplu nu vreau sa mi se trimita pe messenger linkuri la astfel de articole. Mi se par penibile si copilaresti, ca sa nu zic caraghioase si rupte de realitate.

  • iulia

   siktir!!!

  • iulia

   siktir Kayra!!
   asta era de fapt raspunsul la comentariul Kayra-ei

 1. Ionut

  Nu ascultați ce spune Kayra pentru ca ăla rău vorbește prin ea !!! Dumnezeu sa o miluiasca și sa o ierte ca nu știe ce zice 🙂

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii