Selectați pagina

Pe cine să votezi, neam prigonit? Pe cei care doresc dispariția noastră ca neam ortodox?

Pe cine să votezi, neam prigonit? Pe cei care doresc dispariția noastră ca neam ortodox?

„Căci va fi atunci strâmtoare mare, cum n-a fost de la începutul lumii până acum și nici nu va mai fi. Și de nu s-ar fi scurtat acele zile, n-ar mai scăpa niciun trup, dar pentru cei aleși se vor scurta acele zile” (Matei 24: 21-22).

Spunea cineva: „În ziua de azi nu se mai cuceresc teritorii pentru a stăpâni oamenii, se cuceresc suflete”.

Globalismul, acest nou Turn al Babilonului, continuator al ideologiei revoluției franceze, al pozitivismului, al darwinismului și al marxismului, toate caracterizate printr-un ateism radical, îi obligă pe oameni să se închine rațiunii, care exclude minunile, tainele și sfinții, exclude credința în Dumnezeul Unic Treimic.

Asistăm la un atac deschis împotriva legăturii omului cu Dumnezeu prin orice mijloace, prin care slugile cezarului apelează la pretexte mincinoase pentru apărarea sănătății semenilor, dau legi sub umbrela cărora pot aresta pe oricine nu se supune autorității vremelnice lumești.

Oare nu socotiți că trebuie să ascultăm mai mult de Dumnezeu decât de oameni?” (Fapte 5, 29).

Conducătorii vremelnici ai Bisericii au plecat cu bună știință capul în fața hotărârilor cezarului, căzând împreună cu cei pe care îi păstoresc, într-o sclavie determinată de o ascultare necondiționată față de alți stăpâni malefici.

Se întreba cineva: „Ce e COVID-ul? E virus sau e isterie? E boală fizică sau psihică? E boala noastră sau a lor, a celor care, prin mișcări dubioase, nu fac altceva decât să manipuleze în vedera impunerii unor măsuri dubioase? Măsuri pe care turma a ajuns să le ceară.

Vocile celor puțini, care se ridică împotrivă, abia se aud în vâltoarea nebuniei care a cuprins întreaga lume.

Zâmbetul unui copil e primul lui gest mic de iubire. Poate fi provocat numai de zâmbetul mamei. Zâmbetul omenesc e simbolul fundamental al capacității omului de a iubi. Este și vehiculul fundamental al relațiilor interumane.

Ascunzând zâmbetul sub masca uniforma, îți ascunzi chipul unic în fața Ziditorului lumii, refuzi iubirea Sa, refuzi relația cu aproapele și cu Hristos.

Artizanii globalismului, inițiații lojilor masonico-sioniste satanice și ai comunismului sunt aceiași, și încearcă astăzi prin orice mijloace, să reinstaureze această agresiune anticreștină, pregătind sârguincios terenul pentru noua religie mondială.

Sunt absolut convinsă că măștile sunt folosite ca să inducă frica, panica și teroarea și să cultive supunerea, îngenuncherea, predarea voii proprii în mâinile cezarului, și nu în mâna lui Hristos.

Însă la un nivel de bază, profund, acoperămintele faciale (cum au fost mai nou denumite în SUA,) ne răpesc umanitatea,  și-L ascund vederii pe Dumnezeu.

Nelu Sandu Pop, este un profesor din Oradea care a protestat, în timpul orelor de curs, față de măsurile de protecție contra corona virusului. El își menține opinia potrivit căreia purtarea măștilor în școli, în sălile de curs, este inutilă pentru elevi și profesori. A mai existat un alt profesor sau educator care să se pronunțe deschis împotriva acestei măsuri aberante? Care să demonstreze că mai presus de orice, funcție sau salarizare, iubește copiii și luptă pentru sănătatea lor psihică, mentală, dovedind prin exemplul său, curaj, prestanță și tenacitate, un scop precis in viață, pasiunea pentru meseria aleasă, aceea de nobil și vrednic de cinstire educator al generației de mâine.

El a declarat că ideea de a se filma alături de elevi cu măști de clovn pe față i-a venit după ce i-a văzut pe copii „așa de timorați și consternați”, în băncile lor.

Asta este forma mea de protest. Probabil că abordarea a fost nepotrivită, într-adevăr. Nicidecum eu nu am îndemnat pe nimeni să nu poarte mască sau să nu respecte legea. Sub acea mască cu animăluțul respectiv, și eu și elevii am avut mască de protecție.”, a spus profesorul.

Eu sunt obișnuit cu cei de la clasele a 11-a și a 12-a să ii văd că zburdă, reacționează și sunt dezinvolți. Acum să îi văd atât de timorați și să stea în băncile lor fiecare…. Eu nu am făcut decât să prezint realitatea în care ne aflăm. Pe acești copii îi ținem între 4 și 6 ore în clase. Dacă simt că nu pot respira merg pe rând să ia o gură de aer la geam”, a continuat profesorul.

Am ajuns să fim gardienii copiilor noștri, nu cred că asta e rolul nostru, nu asta ar trebui sa fac eu, să stau să nu las copilul să se ridice din bancă, să nu las copilul să relaționeze unul cu celălalt. Eu nu contest intenția ministerului, intenția este bună, dar măsurile sunt greșite. Copiii socializează înainte să intre în școală, se ating și stau în grupuri mai mari și cum intră dincolo de gard gata, cu distanțare și cu măștile”, a mai spus profesorul Nelu Sandu Pop.

Profesorul Pop a fost amendat de IJP Bihor cu 2.500 de lei, după ce Inspectoratul Școlar Județean Bihor a depus o plângere penală pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Președintele în exercițiu a declarat că este vorba de „un caz singular, un caz reprobabil”. „Nu cred că putem să tolerăm așa ceva și sunt convins că cei de la Inspectoratul Școlar Județean și managerii școlii vor lua măsuri”, a spus Iohannis într-o conferință de presă.

Slugile atee ale cezarului au dovedit o dată în plus în toată această mascaradă, că guvernează împotriva creștinilor din această țară, împotriva noastră ca popor ortodox declarant (!), împotriva Bisericii.

Minciuna rostogolită zeci de ani, prostia, incultura, impostura, furtul intelectual și-au câștigat loc de cinste la nivelele superioare ale conducerii acestui popor amărât si prostit, care este în stare să-și sacrifice proprii copii, pe altarul păgân al ascultării necondiționate.

Pe cine să votezi, neam prigonit?

Pe cei care au susținut permanent măsurile aberante și disproporționate ale medicinii militarizate, care au închis bisericile, care au oprit Sfânta Împărtășanie, care au pus botnița sclaviei pe fețele noastre și ale copiilor noștri?

Pe cei care au votat legile coloniei penitenciare, pe cei care nu au cenzurat aberațiile sistemului antihristic?

Pe cei care au distrus școala românească, pe cei care au adoptat dictatul începerii școlii cu obligativitatea purtării măștilor si a distanțării sociale, care duce la crearea unor sclavi fără personalitate sau conștiință, fără curaj, supuși oricăror deziderate și experiențe caracteristice unui lagăr de concentrare, a unui nou gulag?

Pe cei care doresc să interneze în pușcării-spital vârstnicii, pe care i-au izolat în case?

Pe cei care au permis să moară oameni, lăsându-i pradă durerii si bolilor cronice, anulând consultații și tratamente în spital sau stațiunile balneare?

Pe cei care au transformat țara într-o colonie penitenciar?

Pe cei care au falsificat date și au menținut în frica și teroare populația?

Pe cei care au băgat pumnul în gură oricărei persoane care a ridicat glasul, cenzurând mass media?

Pe cei care au instituit amenzi usturătoare populației, pe cei care sunt gata să trimită la închisoare, într-un mod despotic, aberant, pe toți cei care chipurile sunt conspiraționiști?

Pe cei care au anulat drepturi si libertăți cetățenești, care au votat legi anticonstituționale, care vizează totalitarismul și nicidecum democrația?

Pe cei care au transformat orașe în monumente ale urâtului, mizeriei, aglomerării, au construit betoane, distrugând arborii, împânzind străzile cu gropi și noroaie, cu șantiere ad-hoc, care durează cu anii, iar apa caldă și căldura se dau cu porția?

Pe cei care au transformat Micul Paris, într-unul dintre cele mai urâte capitale din Europa, lăsând în paragină monumente și clădiri istorice?

Pe cei care doresc dispariția noastră ca neam ortodox?

Pe cei care prin golăneală, şmecherie ieftină şi manipulare feroce au distrus suflete, familii?

Pe cei care ne-au asaltat doar cu lozinci pentru retardați gen „Port mască pentru că îmi pasă”, sau „Port mască pentru că împreună vom reuși”, sau „Port mască pentru că-i respect pe cei din linia întâi”, sloganuri cretine care strivesc conştiințe și transformă în justițiari, în delatori pe cei naivi?

Pe cei care au rămas bolşevici până în măduva oaselor, ducând de râpă economia, cultura şi civilizația unui neam creştin-ortodox, trăitor de veacuri pe aceste meleaguri?

Pe cei care numai prezintă încredere, că te apără şi îți vor binele, care mâine vor decide în numele tău, obligativitatea vaccinării, cipuirii şi a peceții ?

Pe cei care sunt ataşați de ideologia lgbt şi mâine, te vor obliga să accepți căsătoria şi adopția copiilor de catre cuplurile de homosexuali?

Ne lovim mereu de rude ale turnătorilor Securității, ale colabolatorilor sau ofițerilor acestei instituții, în care o rețea de oameni din vechile structuri bolşevico-securiste, își împing în față copiii.

Deşi nu moştenesc păcatele părinților, aceste odrasle de securişti, beneficiază la momentul potrivit de susținere pentru a ajunge în poziții cheie, studii, diplome şi specializări în străinătate.

Păpușarii masonico-sionisto-globaliști din statul paralel, si -au ales bine personajele șantajabile, aflate la remorca  partidelor corupte și fără scrupule,  transformând votul într-o mascaradă de prost gust.

Masca, termometrizarea, dezinfecția pixurilor şi ştampilelor, fac parte din recuzita spectacolului, la care românii sunt invitați să participe.

Spunea cineva:

„Ei au făcut din România noastră două Românii: România celor peste 80% de săraci şi exploataţi, care trăiesc pe caietul de datorii de la lună la lună şi RoMafia politică, a Justiţiei strîmbe, a clanurilor interlope, evazioniştilor, cu sau fără dosare penale, ştiuţi sau încă acoperiţi, afacerişti necuraţi cu statul, care au luat, pe mai nimic, în regim de proprietate privată, sate, păduri, dealuri, câmpii şi ape ale României,” care au mințit şi mint, prostind poporul credul.

Întrucât nu există compatibilitate între lumina lui Hristos și tenebrele lui Satan, nu vom fi capabili să câștigăm o bătălie, atâta timp cât nu vom fi înțeles nici măcar că ne aflăm în plin război împotriva puterilor infernului, iar masca este unul din atu-urile diavolului în această luptă.

Cum trecem peste aceste gânduri şi frământări, care întristează sufletul?

Sfântul Siluan ne arată calea spre tămăduirea sufletului: „Ţine-ţi mintea în inimă şi în iad. Cu cât te vei smeri mai tare, cu atât mai înalte vor fi darurile pe care le vei primi de la Dumnezeu”.

Nu ne rămâne decât să ne străduim amarnic, clipă de clipă, să punem în practică porunca:

Ţine-ţi mintea în iad şi nu deznădăjdui!

Sfântul Simeon Noul Teolog spune că „nu e nimic mai curajos decât o inimă înfrântă şi smerită, care respinge fără osteneală oştirile demonilor şi le pune cu totul pe fugă” (Cateheze 2, 42-44).

Puterea acestui fenomen duhovnicesc al zdrobirii, a cunoscut-o Sfântul Siluan prin cuvântul lui Hristos: „Ţine-ţi mintea în iad şi nu deznădăjdui!” Şi a descoperit-o recurgând la cântarea sa îndrăgită:

Curând voi muri şi sufletul meu ticălos se va pogorî în iadul strâmt şi întunecat, şi acolo singur, chinuit în flacăra nestinsă, voi spune plângând: «Unde eşti, Doamne, lumina sufletului meu? Pentru ce m-ai părăsit? Nu pot trăi fără tine!»”

Autor: Doctor Gabriela Naghi, Mărturisirea Ortodoxă

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке