Selectați pagina

Pe 4 februarie 2013. Soborul Arhieresc al BORuse a legiferat implantul microcipurilor şi marcarea cu lazer?

Pe 4 februarie 2013. Soborul Arhieresc al BORuse a legiferat implantul microcipurilor şi marcarea cu lazer?

Principalul scop al masonilor este i impună pe oameni facă ceea ce le trebuie masonilor, în timp ce oamenii continuă creadă ei fac ceea ce le trebuie pentru eiînşişi.

sobor arhieresc

1917. Nu se poate să nu-l doară inima pe orice ortodox care pentru prima dată a aflat despre acest eveniment din istoria BORuse, mai ales că acesta a avut loc până a se publica aşa-numitul manifest de dezicere a Țarului. Conducerea Bisericii de atunci i-a avansat şi i-a susţinut pe duşmanii Rusiei şi a încurajat activitatea lor de distrugere.

N-am crezut că poate exista mai mare încercare pentru soarta Rusiei (n. n. în sens de lepădare).
Pe 30 mai 2012 conducerea BORuse a elaborat definitiv un document promasonic “Despre pozitia Bisericii in legatura cu aparitia si perspectivele dezvoltarii noilor tehnologii de identificare a persoanei”, care va determina soarta Rusiei în vremurile din urmă şi o va stabili în mod tragic pentru noi, toţi.

Pe  4 februarie 2013 Soborul Arhieresc al BORuse a adoptat acest document promasonic cu unele  schimbări. Documentul a primit altă denumire: ’’ Poziția Bisericii față de dezvoltarea tehnologiei evidenței și prelucrării datelor personale.’’

Soborul  Arhieresc al BORuse a reconsiderat şi a schimbat poziţia exprimată de Biserică în Adresarea BORuse către conducătorii Ţărilor CSI şi ai Ţărilor Baltice, întărită de Sfântul Sinod al BORuse în 2005. În adresare se specifica dezacordul privind atribuirea numărului de identificare persoanei, număr folosit în locul numelui (primit la Botez), și o mențiune împotriva implantului în corpul uman a oricăror mijloace electronice de identificare, care ar funcţiona fără știrea și acordul persoanei. Adică, chiar dacă într-un mod nedeplin şi lipsit de fermitate, dar, totuşi, Biserica noastră s-a exprimat împotriva atribuirii numerelor de identificare tuturor oamenilor, împotriva implanturilor electronice de identificare a persoanei în corpul uman (microcipurilor) și/sau în documentele de identificare a persoanei, împotriva aplicării mijloacelor de identificare automată pe piele etc.

Singurul lucru care nu a fost făcut a fost acela că nu s-a dat o apreciere teologică adecvată referitor la atribuirea numerelor de identificare oamenilor.
Dacă veţi citi Documentul adoptat pe 4 februarie 2013, veţi observa următoarele declaraţii, strigătoare la cer (inadmisibile, revoltătoare ), care au fost făcute în numele întregii plinătăţi a BORuse şi au îmbrăcat forma poziţiei Bisericii, referitor la aceste probleme.

1.      În document se spune că atribuirea IDNP-ului este o problemă personală (individuală, particulară), că primirea ori refuzarea IDNP-ului  nu are însemnătate duhovnicească, nu este păcat.

2.      Paşaportul şi alte documente
În Proiect se spune că Biserica roagă să fie păstrate documentele tradiţionale din hârtie, dar nu spune nici un cuvânt ce fel de documente din hârtie avem la ora actuală.

3.      Aplicarea numărului de identificare pe corpul uman.
Toată lumea ştie că numărul de identificare reprezintă subiectul care este aplicat pe obiect! (n. n. om), căruia el îi este atribuit. Această circumstanţă este stabilită de inventatorul identificării automate, d. Vudland, din licenţa căruia este demonstrat (n.n. acest lucru) de către experţi în procese (n.n. juridice) şi acţiuni împotriva atribuirii numărului de identificare omului.

Ne sunt cunoscute tipurile de aplicări, acestea sunt: însemnarea cu lazer, tatuajul digital, brăţara cu microcip şi microcipul implantat în corp.
Numărul de identificare şi mijloacele lui de reprezentare (codul de bare, microcipul, însemnările cu lazer şi altele) – reprezintă tipurile de identificare automată.
În Document se spune că BORusă împărtăşeşte convingerea că oamenii au dreptul să nu primească orice noi tehnologii şi simboluri, care, la rândul lor, nu trebuie să fie fără alternativă şi constrângătoare.

Acestea de mai sus sunt spuse în locul celor afirmate în 2005: că nu trebuie să se atribuie oamenilor numere şi nu trebuie ca ele să fie aplicate pe corp.
În Document se mai spune că trebuie neapărat să se păstreze posibilitatea de a se folosi de sistemul de evidenţă tradiţional, deja întărit actual în existentele documente (conform: nume, prenume, paronimic, data şi locul naşterii, viza de reşedinţă), de asemenea – şi de documentele tradiţionale de identificare a persoanei.

În Document este scris că ’’Biserica consideră de nepermis aplicarea sau implantarea FORŢATĂ pe/în corpul uman a oricăror identificatoare văzute sau nevăzute, sau implantarea identificatoarelor  micro şi nano – electronice’’.
Această formulare, lută din punctul de vedere corect (al exprimării), înseamnă că (Biserica) permite implantarea microcipurilor de identificare a populaţiei.
Astfel, Biserica încuviinţează  implantarea microcipurilor, aplicarea semnelor străine (n.n. pe corpul uman) în mod benevol, cu acordul persoanei – adică ( n.n. Biserica Oficială) îşi dă consimţământul la primirea peceţii în mod benevol, cu acordul persoanei,  dar nu cheamă conducerea ţării şi tot poporul să se lepede de sistemul lui antihrist.

Anume un asemenea  scenariu masonic a fost realizat în SUA în 2005 când în cadrul statelor Ohaio, Massachusetts şi a altor state au fost adoptate legi în care, literalmente, a fost spus întocmai (n.n. ca în cazul nostru) să se interzică obligativitatea implantării cipurilor. Actualmente în SUA alternativa cipurilor este cartela electronică. Dar, măcar în SUA acest scenariu n-a fost iniţiat de creştini…

După aceasta la zeci de mii de americani li s-au implantat microcipuri şi  continuă cipizarea până astăzi, devenind obligatorie din 2013. Ca alternativă pentru cip în SUA serveşte paşaportul electronic.

Tot un astfel de scenariu masonic (asemănător cu ceea ce s-a spus mai sus) este întărit în Documentul adoptat de Sinodul Arhieresc al BORuse din 4 februarie 2013 ‚Poziția Bisericii față de dezvoltarea tehnologiei evidenței și prelucrării datelor personale.’’.

Acest Document se încheie cu cuvinte în sens pur-catolic: ’’Sfântul Sinod Arhieresc aminteşte de situaţiile inacceptabile, când, anumiţi mireni, dar uneori – şi clerici, îşi asumă dreptul, în numele Bisericii, să se expună privind  compatibilitatea sau incompatibilitarea unui sau altui eveniment la credinţa în Hristos şi la vieţuirea creştinească. Acest drept aparţine Soborului sau Sinodului, care se sprijină pe Sfânta Scriptură şi pe Tradiţia Bisericii, şi acţionează în unitate (în identitate de păreri) cu tot clerul şi poporul’’.

Cu toată resposabilitatea şi îngrijorarea trebuie să anunţăm:
Toţi cei care au contribuit la elaborarea acestui Document şi cei care-l vor susţine – intră în categoria celor care aprobă însuşirea (atribuirea) numerelor de identificare oamenilor, adică în categoria susţinătorilor legii cu privire la implanarea microcipurilor în Rusia.
Cei care nu vor să intre în categoria susţinătorilor proiectului de lege stabilit în legătură cu implantarea cipurilor în corpul uman, trebuie să ceară interzicerea categorică a identificării automate: interzicerea atribuirii numărului de identificare persoanei şi interzicerea (categorică) aplicării numărului (de identificare) pe corpul uman.

În loc să dea o apreciere duhovnicească cuvenită a construirii statului antihristic şi să se estimeze consecinţele părtăşiei la acest proces, Soborul Arhieresc al BORuse le propune ortodocşilor o falsă alternativă cu scopul de a-i consola şi ne îndeamnă să susţinem proiectul de lege al identificării automatizate a persoanei.

Adoptarea Proiectului de către Membrii Comisiei Intersobornicești ‚’’Despre poziţia Bisericii în legătură cu apariţia şi perspectivele dezvoltării noilor tehnologii de identificare a persoanei’’ la 30 mai 2012 și în cadrul Soborului Arhieresc al BORuse – a Documentului ’’ Poziția Bisericii față de dezvoltarea tehnologiei evidenței și prelucrării datelor personale”poate fi comparată doar cu atitudinea Sinodului față de conducerea uzurpatoare a Rusiei din 1917.
În zilele noastre conducerea Bisericii din nou îi înaintează pe duşmanii Rusiei şi îi susţine în acţiunea îndreptată spre distrugerea definitivă a ţării.
Dumnezeu S-a milostivit de Rusia şi de lepădarea ei în secolul XX, punând peste ea un canon de pocăinţă (n.n. prigoana bolşevică şi comunistă).
Ce rezultat va fi din situaţia actuală, care vor fi urmările… ?

 

Jurist Pugaciova Anna Valerievna

Traducere pentru Aparatorul de pe sursa www. posoh. ru

Textul integral în limba rusă poate fi accesat pe adresa     http://posoh.ru/977/prom1.doc

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

35 Comentarii

 1. Veronica

  Dumnezeu sa ne fereasca de toata inselarea si raul. Totusi, ne bucuram ca in Moldova avem inca posibilitate de a avea forma9. Macar un timp. In rest… ajutorul meu de la Domnul, cel ce a facut cerul si pamintul!

  Răspuns
  • marele Păcătos

   Fiţi atentă data viitoare când mergeţi să vă luaţi Formularul nr.6, în rusia se aud vorbe precum că vor să pună aparate laser în birouri, şi când creştinii vor merge să le ducă cererile de refuz, în timpul acesta să li se aplice pecetea spurcatului pe dânşii!
   nici o încredere în trădători!
   priviţi filmele Соль Земли şi Русский Ангел!

  • APARATORUL

   Va rugam sa nu incurcati sistemele de identificare sau refuz a RM cu alte state. Rusia nu are acte de alternativa asemeni formularului 9 din RM. Identificarea persoanelor in Federatia Rusa se efectuiaza dupa alt principiu. In confirmare va informam ca fotografiile prezentate de crestini pentru obtinerea formularului 9 sunt prezentate de ei insasi, avind dreptul sa se fotografieze la orice atelier sau domiciliu si nu in cadrul sectiilor de pasapoarte.
   Cea ce spuneti dvs. s-ar putea intimpla celora ce primesc pasaport biometric.

  • marele Păcătos

   Mă rog de mă iertaţi!

   Presupun că poate fi pericol din motiv că, ministrul tehnologiilor informaţionale a zis că, fiecare dintre persoanele care primesc buletinul de identitate provizoriu sunt luaţi la evidenţă, şi în baza de date din campiuter ei sunt identificaţi după IDNP din 13 cifre, cu toate chiar dacă în formularul nr.9 nu este.

 2. Serafim

  Veronica, tu chiar nu intelegi ca s-a produs o tradare? Si inca de la cine? De catre cei care trebuie sa ne apere si sa ne conduca!
  Aparatorul, scriati in unul din articole ca la Sobor trebuia sa vorbeasca Vladica de la Poceaev. Care a fost pozitia lui? Ce a spus fata de acest document? Sau chiar cu totii ne-au tradat?

  Răspuns
 3. Igor

  Parca sunteti cu totii orbi! Nu mai sperati in zadar. Mai bine sa ne rugam si sa ne cautam de mintuire ca nu mai are cine sa ne apere! E timpul sa ne adunam fratilor! NU mai facem fata lucrurilor prin vorbaraie si sperante goale! A venit timpul marturisirii personale pina la singe. Sa ne ajutam pe noi si pe aproapele cit ne sta in puteri. Sa ne jertfim pentru Dumnezeu si pentru aproapele cit timp ne-a mai ramas sa traim. Sa nu mai asteptam ajutor de la cei ce s-au deprins sa tradeze! Dumnezeu sa-i ierte ca nu stiu ce fac.Dar cu nadejde in bunul Dumnezeu sa marturisim pina la ultima suflare si sa nu primim nimic din sistemul antihristic!
  Doamne ajuta!

  Răspuns
  • marele Păcătos

   “Dumnezeu sa-i ierte ca nu stiu ce fac.”

   Frate, Sfinţii spun, cel ce are darul preoţiei – aceluia totul îi este deschis, dar dacă alege materialnicescul SE LEAPĂDĂ DE HRISTOS IISUS!
   La rugăciune să fie cuvintele, Dumnezeu să-i înţelepţească, de alta dacă preot fiind pomeneşti la Dumnezeieştile slujbe pe duhovnicii trădători – păcătueşti împotriva Duhului Sfânt!

 4. Eleonora

  Da Vladica nostru Vladimir tot a votat? Si Vladica Petru al nostru tot a fost la Sobor? Si ceilalti arhierei, tot? Parca Vladiva Vladimir si Petru erau impotriva codurilor si de multe ori ne-au sustinut.

  Răspuns
 5. Grigorie

  Vine sfirsitul! Mare pedeapsa ne asteapta!

  Răspuns
  • Vasile

   Un creştin a venit la avva Paisie Aghioritul şi i-a spus: „Mă tem că va veni Antihrist”. Şi avva Paisie l-a întrebat: „O fi oare mai înfricoşător decât diavolul? Sfânta Marina s-a bătut cu diavolul, Sfânta Iustina a izgonit dracii, atâţia şi-atâţia sfinţi s-au luptat, ori faţă către faţă, ori prin rugăciune, cu puterile întunericului. Şi le-au biruit”

 6. Violeta

  Da chiar bine ca s-a pus odata punct pe tema asta! M-am saturat tot sa aud de coduri si cipuri, parca nu mai aveti alte teme! Voi mai mult vorbiti de antihrist si de sfirsitul lumii decit de Mintuitorul! Treziti-va! Mai bine ati petrece in rugaciune si smerenie ca tare-s strechieti aistea cu codurile. Ei alceva nu vad! Parca pasportu te mintuieste… S-a spus – aista nu-i pacat. Ati auzit?

  Răspuns
  • marele Păcătos

   V-aţi săturat să auziţi pe cei ce mărturisesc adevărul?
   Consideraţi de cuviinţă că, adevărul constă în propriile plăceri şi dorinţe?
   Sfinţii spuneau, “lăsaţi toate acestea, toţi suntem oameni, toţi păcătuim, să nu ne deranjeze că cineva ne cere jerfă idolilor, noi o să aruncăm tămâie şi carne în jerfelnic, dar în inima noastră noi vom fi cu Dumnezeu, că nu trebuie să-i mâhnim pe semenii noşti” ???? Aşa oare spuneau?
   Din fizică este ştiut că orice aparat electronic rezonează! Aparatura electronică când rezonează provoacă tot felul de boli, deoarece destabilizează frecvenţa organului (organismului) viu!
   puneţi-vă căşti şi puneţi un cântec care vă provoacă stress la volumul maxim, o să vă simţiţi normal?
   iar tehnica electronică, cardurile şi tot felul de cipuri, ele aflânduse în la o distanţă de 1 metru de noi – ne provoacă exact aşa tulburări, doar că în nu avem ureche să auzim ce “melodie” sună, dar observăm că ne simţim supraobosiţi şi avem doar emoţii negative.
   Nu paşaportul sau actele îţi mâtuiesc sufletul, dar primirea lor îţi poate pierde/”omorâ” sufletul pe VECI!
   Cine a spus “asta nu e păcat”?
   hoţul dacă-ţi spune că el e cinstit, îl vei primi în casa ta?
   cercetaţi duhurile.. mamona este demon al banului, părinţii sunt urmaşii Apostolilor, care au umblat desculţ, care au fost omorâţi, răstigniţi! ei au biruit lumea!
   ce vedem noi azi sunt apostoli din categoria lui Iuda.
   Toată nădejdea în Dumnezeu, şi dacă părintele tolerează cât de puţin problema actelor şi a ecumenismului – nu vă mai ispitiţi, căci e clar încotro merge.

 7. Crestin

  PENTRU CA UMBLATI PREA MULT CU CAPUL IN PUNGA DE ASTA AJUNGETI SA CREDETI TOT CE VA SPUN masoneii sau sarpii protapiti cu masca

  INSA ADEVARUL VA INVINGE SI LUMINA SFANTA VA FI PE ACEST PAMINT
  AMIN!

  Răspuns
 8. STAVROS

  (Pentru Violeta)Da’ cine esti dumneata, ma rog, sa ne inveti ca, codul nu e pacat? I-ai depasit pe Sfintii Parinti care de secole striga sa nu primim acestea si sa ne trezim, sau poate vrei sa-l corectezi pe Sf. Ioan Teologul si sa scrii alta Apocalipsa? Dar Pr. Paisie Agioritul, contemporanul nostru, pentru cine a vorbit, nu pentru noi, nu ne-a spus el sa nu primim codurile? Si de ce spui dumitale ca cei ce vorbesc impotriva codurilor nu vorbesc de Hristos? Anume numai despre asta si vorbesc, caci acesta le este scopul, comuniunea cu Hristos!Cand Sfintii Parinti au aparat credinta, nu vorbeau despre problema si despre erezia care era atunci? Ti se pare ca acum e alceva? E mai grav chiar. Inca si mai mult ar trebui sa se vorbeasca despre asta, neincetat, sa fie avertizati toti oamenii, toti crestinii. OAMENI BUNI, NU PRIMITI CODUL CA E MARE PACAT! SA STIE TOATA LUMEA LUCRUL ACESTA!Feriti-va de cei ce va zic ca totul e bine si ca inca nu e pecetea! Acestia-s profeti mincinosi!!!

  Răspuns
 9. Un om

  Nu este nevoie să vină Antihrist ca unii ortodocşi să se lepede de credinţa lor. Se leapădă de Hristos toţi cei care trăiesc în patimi, toţi cei care se leapădă de Biserică pentru a trăi după propriile pofte.

  Răspuns
  • marele Păcătos

   Sfântul Nicolae Ragozin spunea, “cu mare greutate dintre cei drepţi se vor salva, iar cel ce va aştepta semne dar nu va împlini Cuvântul şi nici nu va citi Evanghelia, Psaltirea şi nu va merge la biserică – va şi primi pecetea”

  • marele Păcătos

   frăţioare, poftim detalii la acest capitol, pentru a lua cunoştinţă, şi să nu socotim doar după mintea proprie până când Biserica este Apostolească şi Sobornicească – http://www.youtube.com/watch?v=X_WDLpfLMPs

   Înaltpreasfinţitul Vladimir nu s-a exprimat aşa cum trebuie.

   codul personal ESTE semnul diavolului, doar că până când pe hârtie, dar din motiv că totul acuma se agoniseşte în bazele de date electronice – asta înseamnă că qr-code sau bar-code v-a fi acel semn, care prin dispozitive mecanice nevăzut şi însensibil v-a pecetlui omenirea, şi când se va arăta urâciunea pustiirii, atunci deja v-a fi vizibilă pecetea spurcatului.
   Dacă cineva spune că Paisie Aghioritul nu este Sfânt – să mi-l arătaţi şi mie.
   Sf. Cuvios Paisie a spus foarte clar că, omul v-a merge să primească act nou, şi în timpul acesta când se va fotografia – pe frunte va fi însemnat cu pecetea diavolului.
   Toţi Sfinţii din vremurile noastre au spus într-un glas – NICI UN FEL DE ACT SĂ NU PRIMIŢI DE LA STAT!

 10. Nils

  Potrvit ziarului Moldova suverana din 17 si 19 aprilie 2013 o metoda tehnologica de spionare a tuturor este telefonul celular. De avut in vedere si faptul ca orice tehnologie digitala este daunatoare oarganismului uman fiindca permanent este activa ziiradiaza organismul cu unele unde daunatoare. Oare ce se intampla intr-o clasa unde toti au asemenea telefoane, plus siPC.. Este un adevarat calvar. Iata de stopeaza dezvolatarea personalitatii tinerii generatii. Aici trebuie sa aiba grija Biserica ortodoxa si publicatia aparatorul

  Răspuns
 11. oarecare

  Interesant invata parintele Ioan Krestiankin despre toate acestea. El spune ca diavolul nu caută paşaportul nostru, ci inima noastră.
  Eu cred că nu trebuie să-l propovăduim pe antihrist şi să ne temem de uneltirile lui, ci să ne rugăm Domnului: Inimă curată zideşte întru mine, Dumnezeule, Dumnezeul mântuirii mele.
  Apărătorul: Trebuie să fiţi mai selectivi în materiale. Acest material este o adevărată dezinformare. Vă înşelaţi, crezând că neaplicarea codului personal vă va duce în Rai. Cum faceţi cu sclavii din Evul Mediu care purtau pecetea stăpânului imprimată cu for pe corp? Sau care purtau un “colier” pe gât cu numele stăpânului, cum în prezent au câinii în zgardă? Nu se mântuiau?

  Răspuns
 12. marele Păcătos

  Apocalipsis 14:
  Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,
  Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.
  Şi fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei.

  Acum, legătura strânsă cu actele şi cu semnul este

  1 – semnătura, acordul semnat [cu sânge] precum că primeşti semnul 666 = cod de bare = id din 13 cifre (cod fiscal, CNP, IDNP).

  2 – în timpul oricărei fotografieri cu aparatura lor se aplică cel mai probabil, pecetea invizibil în forma qr-codului.

  Sfinţii de ce ne-au prevenit să nu primim nici un act de la stat? nu pentru că actul va fi pecetea, ci va fi o etapă a lepădării, adică un picior în iad abia, însă cel mai mare pericol este că, pecetea se va pune (ea deja se pune) INVIZIBIL, şi omul primind, va gândi, eu-s cum mi-a zis popa, cu Dumnezeu, însă drept exemplu îmi va fi cazul istoric: “Lui Dumnezeu ai Lui Dumnezeu, şi Cerazului ce e al Cezarului”.
  Iată unde, mintea s-a întunecat, şi toţi aceştia întunecaţi mai sunt şi mândri, dar să se smerească rugându-se Lui Dumnezeu să le descopere cu adevărat, dacă este pericol în pecete sau nu, Domnul desigur le-ar descoperi chiar şi prin minuni, însă mândria zămislită în inima “arată cu plugul” confortului, desigur că nu poate primi Seminţa Adevărului.
  Atacurile şi posedările demonice sunt de la acte, însă nimeni nu vede asta.

  Răspuns
 13. marele Păcătos

  Şi să fie mai clar exemplul care le este drept scut celor mândri “Lui Dumnezeu ai Lui Dumnezeu, şi Cerazului ce e al Cezarului” precum ne vorbeşte Evanghelia, trebuie să fie perceput în sensul corect şi nu de a interpreta ca sectarii doar în favoarea sa.

  Lui Dumnezeu – să i se închine toţi în Duh, pentru că Dumnezeu Este Duh, respectiv asta înseamnă doar una – lepădarea de această lume care este praf şi cenuşă şi haina omului ce lucrează păcatul este o mână de pământ, însă celui ce se sfinţeşte îi este templu al Duhului Sfânt.
  aceasta este ai Lui Dumnezeu, şi nu alt-ceva, de alta nu poate omul să-i slujească Lui Dumnezeu şi lui diavolul-mamona.

  Lui Cezar ce e a lui – a lui Cezar nu poate fi decât cele materialniceşti, însă nu să-i oferi sufletul tău veşnic şi nematerialnicesc pe cele vremelnice şi care putrezesc şi se strică.

  Că doar, despre asta ne vorbeşte Sfânta Cărţulie a Sfântului Evanghelist Ioan – Apocalipsa.
  Cel ce primeşte semnul 666 – îi oferă sufletul.
  Adică, barter moartea sufletului pe posibilitatea de a mai exista în sistemul acesta antihristic şi diavolesc, învăţătura, serviciu, maşina, confortul, călătoria, distracţia, beţia şi toate restul urâciuni ai acestul sfârşit de veac.

  Să mă contraziceţi unde am greşit, însă să nu desfiinţaţi Scriptura că anatemă este, şi aşa să fie. AMIN!

  Răspuns
 14. oarecare

  câtă întunecime a minţii…
  Vă închinaţi numărului şi propovăduiţi venirea lui antihrist, dar ignoraţi cuvintele Mântuitorului: Milă voiesc şi nu jertfă!

  În numele lui Dumnezeu zeloţii L-au răstignit pe Dumnezeu!
  Nu faceţi şi voi aşa?
  Zbieraţi în dreapta şi stânga – fiara! fiara! în loc să propovăduiţi Evanghelia lui Hristos. Cui faceţi reclamă?
  Sfântul Paisie de la Atos spunea că paşaportul încă nu e pecetea, e pregătirea doar.
  Pruncul Hristos nu s-a născut oare în Betleem, oraşul lui David, pentru că părinţii au venit, supunându-se ordinului Cezarului să se prezinte la numărătoare?
  De câte ori de atunci şi până în prezent au fost număraţi cetăţenii creştini – toţi ăştia sunt ce, prtători ai peceţii?
  Câţi preoţi şi mireni Ortodocşi au murit în GULAG, purtând pe corp tăbliţe cu numere în loc de nume, toţi sunt pecetluiţi?
  Dar cel orb cu duhul împlineşte cuvântul Mântuitorului: ochi aveţi, dar nu vedeţi, urechi, dar nu auziţi.
  Nu are rost să le spui unora care au câte trei paşapoarte în buzunare, permise de conducere, etc., dar de pe amvon smintesc lumea. Despre ei spunea Mântuitorul: Făţarnicilor! Daţi povară anevoie de purtat, dar voi înşivă nici un deget nu mişcaţi pentru a ridica această povară.
  Sunt printre noi dar nu sunt de-ai noştri. Noi vă cunoaştem.

  Răspuns
  • marele Păcătos

   “câtă întunecime a minţii…
   Vă închinaţi numărului şi propovăduiţi venirea lui antihrist, dar ignoraţi cuvintele Mântuitorului: Milă voiesc şi nu jertfă!”

   adică, Sf.Apostol Petru făcând ??milă??, nu a săvârşit lepădare?

   Şi dacă toţi Sfinţii din zilele noastre într-un glas au zis, actele cu 666 este LEPĂDARE DE HRISTOS ŞI ANTIBOTEZ, unde stă mikiduţă şi care sunt schismaticii?

   “Zbieraţi în dreapta şi stânga – fiara! fiara! în loc să propovăduiţi Evanghelia lui Hristos.”

   şi acum, Evanghelia Lui Hristos constă în ce? să mergi la catolici şi să venerezi icoanele cu cip având pe frunte acest semn? – http://api.ning.com/files/sDUbcOWdlguJIG62TGNC*FuGO2oTMlClOvgLHFTZI5JABhSzduDKhXzFsEqNKHjZxOXVYJjULNhMf-tQlntAMx6vg4pXgGtm/666markofthebeast.bmp?width=269&height=261

   Sfântul Paisie într-adevăr aşa a zis, şi nu doar el ci şi toţi Sfinţii care vedeau această problemă, şi uite ce a mai scris Sf.Paisie: http://3rm.info/uploads/posts/2012-02/1328729443_copy-of-picture-jpg.jpg

   şi uite ce tehnologii avem astăzi (despre această spurcată pecete) – http://www.medclub.ru/img/work/article/a_22801_760.jpg

   “Pruncul Hristos nu s-a născut oare în Betleem, oraşul lui David, pentru că părinţii au venit, supunându-se ordinului Cezarului să se prezinte la numărătoare?
   De câte ori de atunci şi până în prezent au fost număraţi cetăţenii creştini – toţi ăştia sunt ce, prtători ai peceţii?”

   nu trebuie de amestecat numărul ADIŢIONAL într-o ordine crescătoare a căruiva rânduieli şi NUMĂRUL FIAREI(campiuterului/ tehnologiilor moderne) ca situaţie simetrică a istoriei din Viaţa Mântuitorului Când a trăit pe pământ.

   “Câţi preoţi şi mireni Ortodocşi au murit în GULAG, purtând pe corp tăbliţe cu numere în loc de nume, toţi sunt pecetluiţi?”

   Frăţioare, te înşeli amarnic. Nu purtau ei în loc de nume, ci pur şi simplu erau enumeraţi în ordine crescătoare, de alta în dosarele arhivate se păstrau şi numele, prenumele şi patronimicul fiecăreia.

   Sfinţii au zis, în vremurile de pe urmă, mai toată preoţimea se vor duce în iad.
   Să analizăm un pic, eu nu am întâlnit nici un preot să fie rău, atâta evlavie, bunătate, pace, de parcă-s toţi Sfinţi, mă rog, nu judec pe nimeni, pot doar să-i înalţ tainic, însă nu asta datorează Sfinţenia şi împlinirea Sfintei Scripturi, mai bine zis, împlinirea poruncilor.
   Şi dacă în Sfintele Scripturi, cât şi în Vechiul Testament atât şi în Noul Testament, Dumnezeu ne dă poruncă să nu primim numărul fiarei pe fruntea şi mâna noastă, e referire directă, fizică, cu un anumit sens evident şi mistic, duhovnicesc.

   Şi dacă pe lângă Sfintele Scripturi şi Sfinţii ne sunt autoritatea zilelor noastre, la ce să-L ispitim pe Domnul Dumnezeu?
   Că necredinţa zic Sfinţii este cel mai grav păcat, cel mai mare, din necredinţă ies toate ereziile şi restul păcatelor care nu se spală nici cu sânge!

   “Dar cel orb cu duhul împlineşte cuvântul Mântuitorului: ochi aveţi, dar nu vedeţi, urechi, dar nu auziţi.
   Nu are rost să le spui unora care au câte trei paşapoarte în buzunare, permise de conducere, etc., dar de pe amvon smintesc lumea. Despre ei spunea Mântuitorul: Făţarnicilor! Daţi povară anevoie de purtat, dar voi înşivă nici un deget nu mişcaţi pentru a ridica această povară.
   Sunt printre noi dar nu sunt de-ai noştri. Noi vă cunoaştem.”

   şi care-s aceştia? adevărat îţi spun, nu cunosc pe nimeni!

   Şi dacă Turma Lui Hristos este numai şi doar Biserica Ortodoxă, atunci explică-mi te rog, cine este aceea: “turmă mică”, despre care ne vorbeşte Hristos Dumnezeu?
   Că doar, mai mult de 99% de Creştinii Ortodocşi din toată lumea deţin acte şi nu au de gând să se refuze, ci să meargă în rând cu lumea, cu globalizarea, supuşi noii ordini mondiale cu împăratul său – abaddon-antihrist!

 15. oarecare

  Şi mata toate astea le scrii cu peniţa pe foaie, şi o trimiţi în internet cu poştaşul? Compul tău poate nu are coduri şi cipuri?
  Pâinea o coci în cuptor (nu o poţi cumpăra de la magazin, că magazinul e SRL cu cod)?
  Măi băieţi, îngrijiţi-vă de inima voastră, nu vă băgaţi în cap prostii.

  Răspuns
  • marele Păcătos

   bine frate, da nu amesteca lucrurile.

   una e mâncare jertfită demonilor sau lui însuşi antihrist, şi alta este pecetea în calitate de antibotez.

   Sfântul Ieronim Veredeankin din Sanaxar ce a zis?
   este mila Domnului ca Creştinii să facă semnul Sfintei Cruci pe mâncare şi atunci se arde toată puterea satanicească. La fel şi Marele Sfânt Ierarh Nicolae Gurianov, la fel şi Marele Sfânt Tămăduitor şi Doctor Hristofor din Tula şi mulţi alţi Sfinţi.

   Dar când pui semnătura, dai acordul total ca să primeşti (până când) pe cartela de plastic numărul diavoluui 666, este lucru cu totul diferit după sensul care-l impui.
   Şi cea mai mare problemă este că, totul e simbolic, că nu înlăuntrul nostru se petrec acestea şi după voia noastră doar, ci de la cele arătate se petrec şi cele din lăuntrul nostru.
   Botezul, copilaşul micuţ, el nici imaginaţie nu are, ce face preotul şi pentru ce îl cufundă în apă, de ce îl unge cu elei şi ce treabă este cu toate rugăciunile după rânduiala Sfintei Taine a Botezului, la fel e şi cu semnătura, omul poate nu-şi dă seama ce se petrece atunci cu sufletul său, dar asta e, harul se înlătură cu încetul, iar când primeşte pecetea pe frunte sau pe mâna dreaptă atunci iese definitiv duhul Dumnezeiesc din om şi el e la fel ca un drac sărman care nu vrea să se pocăiască.

   Unde se pune problema?
   problema se pune la mijloc.
   că probabilitatea de a primi pecetea 666 este anume în timpul fotografierii!!!

 16. oarecare

  de unde ai luat ca anume in timpul fotografiei?
  oare nu scrie clar in Apocalipsa ca cine va lua binevol, constient, numarul si numele fiarei, acela se va vinde? Si care este acest nume si numar, Sfintul Ioan Teologul nu l-a explicat, ci a zis – cel care are intelepciune va pricepe.
  Care este izvorul acestei cifre? Cauta-l in Vechiul Testament. Este tributul pe care il primeau evreii de la popoarele cucerite. Anume, frate, tributul pe care il va da omul lui satan, acela si este acceptarea. Nu scrie nimic despre cip (si ciPric) acolo.

  Răspuns
  • marele Păcătos

   “de unde ai luat ca anume in timpul fotografiei?”

   aşa Sfinţii au zis, în comentariile de mai sus priveşte, îţi mai arăt material: http://www.youtube.com/watch?v=vJMCIYKJHho

   http://www.youtube.com/watch?v=Y1ZHSH1NY3Y

   http://www.youtube.com/watch?v=0Ra8EgiNRcc

   http://www.youtube.com/watch?v=CmqTXSd4r78

   etc.etc.

   “oare nu scrie clar in Apocalipsa ca cine va lua binevol, constient, numarul si numele fiarei, acela se va vinde?”

   şi unde asta scrie?

   “Si care este acest nume si numar, Sfintul Ioan Teologul nu l-a explicat, ci a zis – cel care are intelepciune va pricepe.”

   stai un pic, ce nu eşti pus la curent?
   şi dacă te vei pune, te vei simţi ca pe scaunul electric, pentru că sunt judecăţi unde experţii din sferele: electronică, tehnologiilor informaţionale, matematică, etc. explică şi dovedesc că la acest cod de bare stă la bază 666.

   ” Nu scrie nimic despre cip (si ciPric) acolo.”

   cu această frază ţi-ai arătat mândria ce o porţi, dar cu adevărat te văd nu doar râvnitor pentru pace în vreme de război, dar şi plin de mândrie.
   Ştii cu cine se aseamănă omul când zace mândria în inimioara sa? cu diavolul, frăţioare!

   şi sunt sigur în faţă nu au repeta aceleaşi cuvinte, şi la aceasta se mai alipeşte un statut de făţarnic.

   că nu zice Sfântul Apostol Pavel să-i defăimăm pe cei din afara Bisericii Lui Hristos, ci pe cei dinlăuntru, păi să ştii că asta e ce arăţi tu şi nu am în plan să ascund ceva.

 17. oarecare

  Iar tributul acesta este: neorânduirea, neascultarea, nesmerenia, neplecarea, închinarea în faţa confortului, mersul lui pop beat la volan şi pozarea în faţa poliţistului cu camera video, distracţia în disco-karaoke, smintind pe cei mici, curvia, sfidarea credinţei şi învăţăturii apostolice primite de la Hristos. Toate acestea sunt cele trei de şase.
  În Biblie este pagina numerotata astfel. Ce, sa o rupem de acolo?
  Eu un lucru il doresc, frate, ca să fim vigilenţi la cele duhovniceşti, nu la cele imaginate şi văzute, dar superficiale. Dacă în inimă avem frică de Dumnezeu, dacă facem milostenie adevărată – nu o hrincă uscată de pâine, ci ajutor evident, simţit, dacă creştem roadele rugăciunii, dacă avem zdrobire de inimă – nu ne temem de nimic.
  Domnul este luminarea mea şi Mântuitorul meu, de cine mă voi teme? de coduri, de cipuri?
  Cu noi este Dumnezeu, înţelegeţi neamuri, şi vă plecaţi, căci cu noi este Dumnezeu. Nu vă smintiţi de asta, şi nu vă grăbiţi să luaţi locul lui Dumnezeu şi să judecaţi că acela sau acela e deja în iad. Dumnezeu este Domnul sufletelor şi trupurilor, iar noi nici fir de praf nu suntem. SĂ ne căutăm fiecare de păcatele noastre, nu să le numărăm pe ale altora.

  Alt ceva îmi vine în gând. Satana atacă Biserica din toate părţile. A dezbinat-o acum 1000 de ani, s-au despărţit catolicii de Biserica Apostolească şi Sobornicească (citeşte în greacă – catolicească). Au furat numele adevărat şi au zis că nu noi suntem ortodocşi şi soborniceşti, ci ei.
  Trec câteva veacuri, de ei se desprind alţii. Protestează împotriva neorânduirii papale. Ortodocşii sunt prea slabi ca să-i audă (sub turci, sub arabi).
  La ruşi apare schizma lipovenilor. Pentru buchia legii – şi tot parcă în numele Domnului – ard pe rug oameni nevinovaţi…

  Să repetăm greşelile altora, să călcăm pe greble?

  pentru pacea a toată lumea, pentru bunăstarea sfintelor lui Dumnezeu biserici, şi pentru UNIREA tuturor, Domnului să ne rugăm! Doamne, miluieşte!

  Răspuns
  • marele Păcătos

   “Iar tributul acesta este: neorânduirea, neascultarea, nesmerenia, neplecarea, închinarea în faţa confortului, mersul lui pop beat la volan şi pozarea în faţa poliţistului cu camera video, distracţia în disco-karaoke, smintind pe cei mici, curvia, sfidarea credinţei şi învăţăturii apostolice primite de la Hristos. Toate acestea sunt cele trei de şase.”

   nu sunt cele 3 de 6, ci doar duh antihristic, pentru că aceste căderi mai presupun şi o ridicare prin pocăinţă la “forma” iniţială cu Har Dumnezeiesc, pe când pecetluirea cu 666 la propriu şi la figurat pe căpăţână sau pe mădulare înseamnă moartea veacului veşnic începând din veacul acesta vremelnic, aşa scrie Sfântul Ioan în Apocalipsis.

   Şi asta zice purtătorul de Duh Sfânt [în perioada ce a scris aceasta] Ierom. Abel Semionov, îşi pierd harul preoţii şi toţi restul când primind acte cu numele/numărul/semnul diavolului zic că, “ei, nimic straşnic nu este în actele acestea, că doar în inimă-mi este Hristos şi Credinţa”.

   “În Biblie este pagina numerotata astfel. Ce, sa o rupem de acolo?”

   Părintele Andrei (Uglov) care în colaborare cu Serghei (Bogdanov) cu care au făcut filmele Русский Ангел, spune: “una este când într-o carte întâlnim numărul 666 în calitate de număru al paginii sau kilometrul pe un oarecare drum, îsă cu totul este când acest număr în mod mistic este impus la îndemnul duhurilor necurate”.

   “Eu un lucru il doresc, frate, ca să fim vigilenţi la cele duhovniceşti, nu la cele imaginate şi văzute, dar superficiale. Dacă în inimă avem frică de Dumnezeu, dacă facem milostenie adevărată – nu o hrincă uscată de pâine, ci ajutor evident, simţit, dacă creştem roadele rugăciunii, dacă avem zdrobire de inimă – nu ne temem de nimic.”

   Frică de Dumnezeu, frăţioare poate fi doar atunci când îL iubim cu adevărat, iar Domnul zice clar, Mă iubeşte pe Mine nu cel ce-Mi compătimeşte, ci cel ce împlineşte Poruncile Mele!!!
   Respectiv, dacă Sfintele Scripturi sunt insuflate de Dumnezeu, trebuie împlinită Porunca Domnului, şi pentru că Sfinţii au zis, porunca din ultimile vremi nu va fi doar cele tipice adică cele 10 în dezvăluire se primesc în jur de 600 de Sfinte Porunci, dar ni se menţionează că anume aceasta, ca să nu primim 666, pentru că odată cu primirea acestui semn îl primim pe antihrist. Şi dacă având zdrobirea inimii pentru nimicnicia noastră şi măreţia împlinirii păcatelor şi a tuturor fărădelegilor, la ce ne va fi nouă bun NETEMEREA DE NIMIC? Da oare nu poate fi că prin aceasta anume ÎL ispitim pe Dumnezeu?
   precum un nebun să zică, eu sar din avion fără paraşută că am încredere în Domnul, sau un bolnav zice, ei, mie nu-mi trebuie leacuri, eu ştiu că Domnul obligatoriu o să mă tămăduiască, dar singur împlineşte cele mai mari fărădelegi astfel fiind rob al diavolului.

   Domnul ajută şi Luminează pe cei smeriţi, şi pe cei ce recunosc că sunt nimeni, iar nu pe cei ce judecând pe fratele său se face smerit în ochii altora.

   “Să repetăm greşelile altora, să călcăm pe greble?”

   noi deja le repetăm când ne conformăm cu sistemul acesta ANTIHRISTIC!
   understand, frăţioare?

   “pentru pacea a toată lumea, pentru bunăstarea sfintelor lui Dumnezeu biserici, şi pentru UNIREA tuturor, Domnului să ne rugăm! Doamne, miluieşte!”

   aha, Marele Sfânt Mărturisitor Vasile Novicov (din Tula) zice: “БУДУТ ГОВОРИТЬ МИРУ МИР, А МИРА НЕ БУДЕТ”, şi motivează că asta din cauza că se conformează şi ajută la toate procesele globalizării, care subânţelege pregătirea lumii pentru a primi pe mâşâah-anthirist.

   dacă totuşi îţi menţii inima învârtoşată dar ai vrea să afli cu adevărat Voia Sfântă a Domnului şi ai posibilitate, primeşte un sfat: posteşte 3 zile mâncând câte 1 prescură şi un păhar de agheazmă, nevorbind cu nimeni, închis undeva, şi roagă-te ca Bunul Dumnezeu să-ţi descopere adevărul despre această problemă, şi cu siguranţă că Domnul îţi va arăta care e treaba.
   Doamne Ajută!

 18. oarecare

  Да Бог с тобой, брат.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *