Selectați pagina

Paul Cameron: “UE iubeşte moldovenii, dar urăşte Moldova”

Paul Cameron: “UE iubeşte moldovenii, dar urăşte Moldova”

europaUniunea Europeană vrea moldovenii-cît mai mulţi posibili. UE duce lipsă de muncitori şi are nevoie desperată de copii. Dacă moldovenii pleacă şi eventual îşi iau şi copiii să trăiască cu ei într-o ţară din UE, cu atît mai bine pentru UE. Obţinerea vizelor mai uşor poate provoca mai multe zeci de mii de tineri din Moldova să plece temporar mai întîi apoi să se mute permanent într-o ţară din UE.

Propunerile activiştilor gay pe care UE le cere politicienilor moldoveni să le accepte sunt otrăvitoare. Ele vor absoarbe sistemul social şi vor ameninţa copiii moldoveni destul pentru a provoca o decizie serioasă din partea părinţilor de a pleca din ţara doar pentru a-şi proteja copiii de pericolul molestării.

Ambele propuneri vor ajuta UE să cîştige muncitori creştini ieftini, decît muncitori musulmani ieftini. Odată cu venirea moldovenilor, UE va obţine cetăţeni bine socializaţi ai căror copii vor avea nevoie doar de învăţarea unei limbi străine pentru a fi de folos oricărei ţări din UE.

Politicienii moldoveni fantezează precum că intenţiile UE sunt benigne. Pierderea în masă a cetăţenilor tineri nu preocupă UE atîta timp cît toţi aceşti cetăţeni rămîn să trăiască în ţările din UE. Dar pierderea unui număr impunător al cetăţenilor moldoveni ambiţioşi va paraliza orice şansă a Moldovei de a supravieţui ca naţiune.

Articol scris de Dr.Paul Cameron şi tradus de ASFM.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii