Selectați pagina

Patriarhul Georgiei: Mulţi sunt speriaţi de acest virus nou, dar toate acestea sunt pentru a ne consolida credința și a ne spori rugăciunile

Patriarhul Georgiei: Mulţi sunt speriaţi de acest virus nou, dar toate acestea sunt pentru a ne consolida credința și a ne spori rugăciunile

Patriarhul Ilia al Georgiei a vorbit în predica duminicală în Catedrala din Tbilisi și despre epidemia de coronavirus care a ajuns în prezent la peste 20.000 de persoane dintre care 427 au decedat.

„Știți că a apărut un virus nou. Multe persoane sunt speriate din cauza lui”, a spus Patriarhul Georgiei duminică, 2 februarie 2020.

„Dar toate acestea sunt pentru a ne consolida credința și a ne spori rugăciunile”, a subliniat veneratul primat georgian, potrivit Georgia Online citată de Orthochristian.

Patriarhul Ilia a semnalat că credincioșii ortodocși georgieni „stropesc cu agheasmă ușile locuințelor în curți și pe copii în fiecare dimineață și în fiecare seară”.

În Georgia nu a fost raportat niciun caz până la această oră. Toate zborurile dinspre China sunt restricționate preventiv.

Date în timp real privind răspândirea infecției cu coronavirus, numărul de morți, dar și de persoane vindecate poate fi consultat pe o platformă creată special de Centrul pentru Știința și Ingineria Sistemelor (CSSE) din cadrul Universității „Johns Hopkins”.

Sursa: https://orthochristian.com/127712.html

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *