Selectați pagina

Patriarhul Chiril i-a felicitat pe papa Francisc, catolicosul armean, arhiepiscopul de Canterbury și alți capi ai bisericilor cu Nașterea Domnului pe calendarul gregorian

Patriarhul Chiril i-a felicitat pe papa Francisc, catolicosul armean, arhiepiscopul de Canterbury și alți capi ai bisericilor cu Nașterea Domnului pe calendarul gregorian

Patriarhul ChirilVă felicit din inimă cu sărbătoarea luminoasă a Nașterii Domnului. Dumnezeu, după cuvintele apostolului Pavel, s-a arătat în trup, S-a îndreptățit în Duh, S-a arătat Îngerilor, este propovăduit popoarelor, primit prin credință în lume, și s-a ridicat întru slavă. Taina care s-a săvîrșit a împlut Universul cu o mare bucurie, cu care noi și acum slăvim pe Domnul nostrum” se spune în felicitarea de sărbătoare.

Întîistătătorul BOR le-a dorit capilor bisericilor eterodoxe putere, tinerețe duhovnicească și ajutor de la Izvorul Mereucurgător de orice virtute în “înalta voastră slujire”.

Pe 25 decembrie pe calendar Gregorian Crăciunul împreună cu catolicii sărbătoresc luteranii, anglicanii, o parte din metodiști, baptiști și penticostali împreună cu 10 din 15 bisericii ai “Ortodoxiei Mondiale”.

Sursa: portal credo.ru

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

5 Comentarii

 1. marele Păcătos

  “biserica” satanistă nu se va supăra pe Patriarhul Kiril?
  sinagoga satanei la fel!
  trebuia şi pe dânşii să-i felicite!

  apropos, toţi preoţii care în timpul Sfintei Liturghii deschid Porţile Împărăteşi la citirea rugăciunii “Tatăl nostru”, şi spun rugăciunile în glas care se cuvine canonic să fie spuse în TAINĂ! vor răspunde în Faţa Lui Dumnezeu pentru batjocorirea Sfintei Slujbe prin călcarea Sfintelor Canoane!

  Răspuns
 2. Slava

  Am procurat duminica la biserica ziarul toaca, si as vrea sa transmit 2 anunturi din ziar
  1-Invitatie la colindul de craciun, pe data de 7 ianuarie ora 13:00 traseul:
  str studentilor(trol 10)-bd moscovei-bd stefan cel mare-str v.alexandri-sos Hincesti-ministerul apararii. Toti crestinii ortodoxi sunt invitatila colindul de craciun (imbracati in haine de sarbatoare, crestineste sa poarte basmale albe, fara icoane)

  2-La data de 17 ianuarie ora 11:00 in incinta ACOM “Fericita Maica Matrona” pe adresa columna 76, mun chisinau, va oferi consultatii medicul naturist Veaceslav Zakrevski (Ucraina) Doritorii se vor inscrie in prealabil la tel 068254867 (Tatiana)

  Răspuns
 3. duhovnic

  Presedintii si premierii tuturor statelor deplang victimele atentatelor de la Paris

  Presedintii si premierii tuturor statelor fac NUMAI jocul celor care conduc lumea, si se supun lor INTRU TOATE. Statele nu sunt conduse de presedinti si premieri, ci de magnatii cei mari ai lumii, magnati ascunsi, care conduc lumea prin serviciile secrete din fiecare tara, care conduc prin arma numita islam, prin iezuiti si masoni. Tot ce vedeti la tv este teatru, manipulare, diversiune, makiavelism si cruzime mascata de neinchipuit!

  Răspuns
  • ArtiomP

   atita zarva fac cu atentatul dat. Se vede cu ochiul liber ca este o inscenare organizata.Peste tot se vorbeste despre acet atentat. Vor sa ridice lumea la rascoala impotriva islamului si sa provoace varsari de singe SAU vor sa sperie lumea mai tare pentru ai putea manipula usor spre PECETLUIRE.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *