Selectați pagina

Patriarhia Georgiei îndeamnă membrii Parlamentului European și Ambasadele străine să nu susțină parada homosexualilor

Patriarhia Georgiei îndeamnă membrii Parlamentului European și Ambasadele străine să nu susțină parada homosexualilor

Patriarhia Georgiei a făcut un apel oficial, către membrii Parlamentului European și către Ambasadele străine, de a nu susține sau încuraja evenimentele din perioada 1-5 iulie, organizate sub egida „Tbilisi Pride”, în special parada homosexualilor, informează siteul instituției.

patriarhul ilia al georgiei

Patriarhia Georgiei a făcut un apel oficial către membrii Parlamentului European și către Ambasadele străine de a nu susține parada homosexualilor

Conform acestei declarații, organizatorii acestor evenimente promovează un stil de viață netradițional, care „conține semne ale provocării și contrazice normele morale, urmărind să legalizeze un păcat grav”, transmite site-ul de informații ȘtiripentruViață.

Patriarhia Georgiană afirmă că respectă dreptul fiecăruia de a alege, dar notează:

„Impunerea unei alegeri făcute de un grup mic asupra celorlalți este violență, care aduce atingere drepturilor, libertății și alegerilor vastei majorități a societății noastre, indiferent de etnie, religie sau alte afilieri”.

De asemenea, Biserica Georgiei declară că violența și ura sunt complet inacceptabile, „dar la fel de inacceptabil este auto-aprobarea păcatului și tentativa de a-l inocula și altora”. Biserica Ortodoxă a arătat mereu clemență păcătoșilor, dar nu și păcatului.

Ierarhii gruzini susțin că marșul LGBT nu are nicio legătură cu demnitatea, deoarece „confundă valorile universale și reprezintă o distorsiune voită a conceptelor acestor valori” și „are un efect negativ drastic asupra minorilor și subminează cele mai bune interese ale copiilor”, transmite sursa citată.

Activitățile din luna „pride” nu protejează cele mai bune interese ale LGBT, ci „contribuie la câștigarea de avantaje pentru un grup mic”.

„Neglijarea celor menționate mai sus și lipsa de considerație pentru realitatea obiectivă duce la discreditarea valorilor occidentale. Este crucial ca societatea noastră să vadă că democrația europeană nu este o respingere a modului de gândire și de viață a majorității oamenilor și a sentimentelor lor religioase”, adaugă Patriarhia Georgiei.

Sursa: https://patriarchate.ge/news/2775

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii