Selectați pagina

Paste comun: Ceea ce a facut Biserica Catolica, nici Cerurile si nici pamanturile nu pot ierta!

Paste comun: Ceea ce a facut Biserica Catolica, nici Cerurile si nici pamanturile nu pot ierta!

episcopul nicanor de banat serbiaCu cateva zile in urmă, Papa Francisc a cerut ca toți creștinii sa sărbătoreasca in aceeasi zi Paștele.

Preasfințitul Nicanor – Episcop de Banat (Patriarhia Ortodoxă Sârbă) a spus, ieri:

“Când el [Papa] se va căi pentru tot ceea ce au făcut predecesorii lui și pentru producerea schismei în Biserică, atunci vom mai vorbi. Ceea ce a facut Biserica Romano-Catolică, nici Cerurile și nici pământurile nu pot ierta”.

Episcopul Nicanor a mai spus, de asemenea, că nu trebuie sa i se permita Papei sa impuna propria sa versiune de Paști.

Sursa: lonews.ro

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

2 Comentarii

 1. Radu Iacoboaie

  Categoria de cetăţeni care se doreşte a fi incriminată e a celor care împărtăşesc concepţia legionară. Sunt oameni care apreciază autori de frunte ai culturii româneşti precum Mircea Eliade, Constantin Noica, Emil Cioran, Nae Ionescu, Ion Barbu, Radu Gyr şi care îi cinstesc pe cei supranumiţi “sfinţi ai închisorilor” precum Valeriu Gafencu, Ioan Ianolide, Virgil Maxim, Pr. Gheorghe Calciu, Pr. Justin Pârvu, Pr. Arsenie Papacioc. Sunt incriminaţi în bloc oameni care nu au încălcat până acum nicio lege, care doar cred în valori spirituale şi morale, precum şi în frumuseţea sufletească ce caracterizează specificul neamului lor.

  MAI MULTE DINTR-UN ARTICOL FOARTE IMPROTANT CITIȚI PE: http://www.curentul.info/dezvaluiri/11238-legea-turnatorului-nica-va-duce-la-interzicerea-lui-eliade-cioran-si-gyr

  Răspuns
 2. Ludmila

  Papa a propus sa se sarbatoreasca Pastele a 3-a duminica din aprilie.De parca ar declara ziua medicului sau a constructorilor.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *