Selectați pagina

Parintele Justin Parvu ne vorbeste de dincolo de mormant despre revoltele din tara

Parintele Justin Parvu ne vorbeste de dincolo de mormant despre revoltele din tara

Ascultati aceste cuvinte ale parintelui Justin Parvu. Vi se pare dvs ca oricare om politic vreti voi, indeplineste criteriile spuse de parinte?

Nu exista nici macar unul singur. Toti sunt impotriva a tot ce este romanesc, impotriva credintei ortodoxe, traditiilor si obiceiurilor poporului roman, impotriva moralei crestine lasate din mosi stramosi. Toti sunt adeptii ideologiei neo marxiste care incet incet prinde roade la oamenii care au fost manipulati de scursurile sorosiste.

Eminescu si Creanga nu le mai place, vor sa-i scoata din manuale. Educatia sexuala musai trebuie in opinia lor introdusa in educatia copiilor. De asemenea religia vor s-o scoata din programa scolara. In ce tara traim? Romania are nevoie urgenta de romanizarea Statului Roman nu de sorosizare.

 

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

3 Comentarii

    • Mihai

      Nu stimabile, a înceta pomenirea pe motiv de erezie nu este absolut nici o extremă așa cum bat multi câmpii, căci de omul eretic după prima și a doua avertizare indeparteazate de acesta, și că urmare de aplica canonul 15 de la Constantinopol, și vizavii de publicația pravoslavie, aceasta este o publicație aservită taichii Chiril care după cum știm este eretic pina in măduva oaselor

    • veaceslav

      a inceta pomenirea pe motiv de erezie nu e extrema, dar acolo se spune clar ca se permite oprirea pomenirii, insa nu se obliga, adica preotul daca vrea pomeneasca mai departe pina la vreun sobor care se va exprima asupra la asta, pur si simplu intilnesc crestini care categoric nu intra in biserica unde se pomeneste sau multe lucruri, de parca canonul 15 sar referi la mireni nu la preoti, si parca ar obliga pe cineva sa nu mearga unde se pomeneste

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *