Selectați pagina

S-a împlinit profeţia pr. Efrem Filotheitul cînd i-a trimis URGENT acasă pe ucenicii săi europeni care se află în America?

S-a împlinit profeţia pr. Efrem Filotheitul cînd i-a trimis URGENT acasă pe ucenicii săi europeni care se află în America?

Notă: Avînd în vedere că ştirea dată a fost intens comentată pe reţelele de socializare, menţionăm faptul că unii cititori ne-au anunţat că ştirea apărută în Revista “Credinţa Ortodoxă” nu ar reflecta întru totul adevărul. Aşa că rugăm pe cei care pot să ia contact cu mănăstirea “Sfîntul Antonie cel Mare” din Arizona / SUA, pentru a înţelege mai exact ce se întîmplă.

Părintele arhimandrit Efrem Filotheitul,  a păstorit mai multe mănăstiri în Sfântul Munte Athos, începând cu anul 2005 s-a mutat în SUA și a întemeiat acolo 17 mănăstiri ortodoxe după rânduiala athonită. A trecut la Domnul pe 8 decembrie 2019, la ora 7.00 dimineața, ora României (respectiv ora 22.00, ora locală, în Arizona), la vârsta de 92 de ani. 

Dânsul a fost Ucenic al Sfântului Iosif Isihastul și locuiește acum la mănăstirea Sfântul Antonie cel Mare din Arizona, fiind un duhovnic îmbunătățit.

Ce a făcut anul acesta Cuviosul Părinte Efrem Filotheitul?

Să fim atenți la semnificația faptelor: i-a trimis urgent acasă pe ucenicii săi europeni care se află în America. „Acasă” înseamnă în România și în Grecia. Din câte am înțeles sunt peste 1.000 de ucenici în această situație.

Ei n-au vrut inițial să plece, dar Bătrânul i-a chemat și le-a dezvăluit o descoperire pe care a avut-o, anume că urmează să se întâmple ceva foarte rău, după care le-a dat poruncă părintească să se deplaseze degrab în țările de unde provin.

„Dar cu dumneavoastră ce se va întâmpla?”, l-au întrebat ei. „Eu voi muri curând aici, le-a răspuns dânsul. Dar voi plecați începând de azi”.

Cei mai mulți s-au întors în locurile de baștină. Unul dintre cei repatriați a dezvăluit această știre cumva neliniștitoare. Împreună cu ei și cu Părintele Efrem, toți să ne rugăm!

Revista ,,Credința Ortodoxă” din luna decembrie 2018.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe:

Статьи на русском языке

Статьи на русском языке