Suveranul Pontif a dorit să menajeze sentimentele imigranților ilegali musulmani din Malta, astfel că a îndepărtat Crucea de la locul evenimentului la care a participat pe insula mediteraneană.

Papistaşii cu ochii închişi. Pentru papa Francisc, Crucea este… obiect ofensator

Papistaşii cu ochii închişi. Pentru papa Francisc, Crucea este… obiect ofensator

În schimb, Papa a avut ca fundal un „aranjament” din mii de sticle goale de plastic, pentru a atinge dintr-un foc două aspecte care îl frământă: imigrația și ecologia.

Organizatorii au renunțat la Crucifixul de pe podiumul papal, deoarece Papa Francisc nu a dorit să îi ofenseze pe imigranții musulmani ilegali, cu ocazia evenimentului care a constituit apogeul vizitei sale în Malta.

 „Podiumul nu va fi decorat cu un crucifix, dat fiind că majoritatea migranților sunt musulmani”, a explicat arhidieceza din Malta într-un articol publicat pe site-ul său, adăugând că „se dorește ca vizita pontifului să atragă atenția asupra situației dure a comunității de migranți din Malta”.

Întrebare: Ce fărădelege mai trebuie să comită Francisc, pentru ca miliardul de papistaşi să-şi deschidă ochii şi să vadă cum sunt călăuziţi spre iad?

Sursa: https://freerepublic.com/focus/religion/4052362/posts?page=1