Selectați pagina

Papa Francisc recunoaşte ca femei pe bărbații care se identifică astfel

Papa Francisc recunoaşte ca femei pe bărbații care se identifică astfel

Papa Francisc a lăudat o călugăriță pentru că a deschis o „casă trans” pentru bărbații care pretind că sunt femei.

După ce o călugăriță controversată a deschis în Argentina o reședință pentru „femei trans” – bărbați care aleg să se identifice ca femei – Papa Francisc i-a apreciat activitatea, numindu-i pe acei bărbați „fete”.

Sora Mónica Astorga Cremona, în vârstă de 53 de ani, cunoscută local în Argentina sub numele de „Călugărița transsexualilor”, a inaugurat un nou complex de douăsprezece mici apartamente dedicate exclusiv găzduirii bărbaților care se pretind a fi femei și partenerilor lor.

Potrivit călugăriței, la aflarea veștii papa i-a trimis un mesaj: „Dragă Monica, Dumnezeu care nu a mers la seminar și nu a studiat teologia te va răsplăti din belșug. Mă rog pentru tine și fetele tale.

”Sora Monica a afirmat încă din 2015 că Papa Francisc a știut despre opera ei și că el o susține. Potrivit unui articol din 2017 al sitului catolic Crux, relația ei personală cu pontiful datează cu mult înainte de asta, încă „dinainte de a fi episcop”.

În 2016, papa Francisc s-a referit la o femeie care a avusese o operație de schimbare a sexului ca fiind „bărbat” și a menționat că „s-a căsătorit” cu o altă femeie și a recunoscut că a primit-o la Vatican.

Referindu-se la ea, papa Francisc a spus: „El s-a căsătorit”. „El a fost„ ea ”, dar este el”, a explicat papa.

Sursa: https://www.lifesitenews.com/news/pope-francis-praises-nun-for-opening-trans-home-for-men-claiming-to-be-women-calls-them-girls

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *