Selectați pagina

Papa de la Roma: „Nu exista iad, toate religiile intr-una singura, acceptam orice…”

Papa de la Roma: „Nu exista iad, toate religiile intr-una singura, acceptam orice…”

papa-franciscUn om care este acolo pentru a descoperi multe „secrete” ale vechii Biserici Catolice este Papa Francisc. Unele dintre convingerile care există în cadrul bisericii sunt acum puse deoparte de către Papa, care a fost recent numit Omul Anului de către Time Magazine. În ultimele revelațiile, Papa Francis a declarat:

„Cu umilință, căutare interioara și meditare a rugăciunii, am castigat o nouă înțelegere a anumitor dogme. Biserica nu mai crede în iad, unde oamenii suferă. Această doctrină este incompatibilă cu iubirea infinită a lui Dumnezeu. Dumnezeu nu este un judecător, ci un prieten și un iubitor al umanității. Dumnezeu nu caută să condamne, ci numai să îmbrățișeze. Ca povestea lui Adam și Eva, vedem iadul ca o figura de stil. Iadul este doar o metaforă pentru sufletul izolat, care, la fel ca toate sufletele va fi în cele din urmă unit în dragoste cu Dumnezeu.”

Într-un discurs socant care rezoneaza in jurul lumii, Papa Francis a declarat: „Toate religiile sunt adevărate, pentru că ele sunt adevărate în inimile tuturor celor care cred în ele. Ce alt tip de adevăr este acolo? În trecut, biserica a fost dura cu ceea ce considera greșit din punct de vedere moral sau păcătos. Astăzi, nu suntem judecători. Ca un tată iubitor, noi nu condamnăm copiii noștri. Biserica noastra este suficient de mare pentru heterosexuali și homosexuali, pentru cei pro sau contra avortului! Pentru conservatori și liberali, comuniștii sunt bineveniti și chiar sunt uniti cu noi. Noi toti iubim si adoram acelasi Dumnezeu!

Pe parcursul ultimelor șase luni, cardinalii, episcopii catolici și teologii au dezbătut la Vatican, viitorul Bisericii și să redefinească doctrinele si dogmele catolice. Al treilea Sinod de la Vatican II, este cel mai mare și cel mai important, după Sinodul de la Vatican II care a fost încheiat în 1962. Papa Francis a numit noul consiliu „finalizarea Sinodului de la Vatican II.” Al treilea Sinod de la Vatican II a fost încheiat:

„Catolicismul este acum o „religie modernă și rezonabila”, care a suferit schimbări evolutive. Este timpul să renuntam la intoleranta. Trebuie să recunoaștem căadevărul religios evoluează și este in continua schimbare. Adevărul nu este absolut sau sculptat în piatră. Chiar și ateii recunosc divinitatea. Cu acte de dragosteși caritate chiar si ateul il recunoaște pe Dumnezeu și isi salveaza sufletul, devenind un participant activ în răscumpărarea omenirii.”

O declarație din discursul Papei a dus tradiționaliștii într-un acces de confuzie și isterie: „Dumnezeu se schimbă și evoluează ca si noi înșine; Dumnezeu trăiește în noi și în inimile noastre. Când raspandim dragoste și bunătate în lume, atingem divinitatea noastra si o recunoastem. Biblia este o carte sfanta foarte frumoasa, dar, ca toate lucrările mari antice, unele pasaje sunt invechite.Unii le arata ca intolerante si critice. Este timpul sa vedem aceste versete ca ulterioare interpolari, spre deosebire de mesajul de iubire și de adevăr care este expus diferit in Scriptură. În conformitate cu noua noastra interpretare, vom începe să hirotonim femei Cardinali, episcopi și preoți. În viitor, sper că vom avea un papă de sex feminin. Ca niciunei femei sa nu i se inchida usile, ele sunt deschise pentru toti oamneni! ” Unii cardinali ai Bisericii catolice s-au aratat contrariati recentelor declaratii ale Papei.

Sursa: http://filippofolliero.com/papa-francesco-inferno-non-esiste-la-storia-di-adamo-ed-eva-e-solo-una-metafora/ via deveghepatriei.wordpress.com

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

6 Comentarii

 1. Mihai

  Bine ca s a aflat de aceste afirmații eretice. Cum mai pot fi uniti greco catolicii cu unul ca asta?

  Răspuns
 2. lEUCA dumitru

  Exista iad cum exista si Dumnezeu , de Dumnezeu se folosesc popii , politicienii si cei puturosi in dauna celor creduli . Oameni luminati sustin : Dumnezeu , o creatie imaginara a omului ca prin el tot ce omul nu-si poate explica sa o dedice lui . Mai spun , religiile au fost create sa faca profit si sa manipuleze mase mari de oameni . Dau sa-i cred .

  Răspuns
 3. TUCAN

  Nici religie nu există, încât credința nu se instututionalizează, fiind un act sacru intim între creator și forma prin care se manifestă. Forma este explicit ul iar conținutul este implicitul.
  Nu exista iad…exista niste substraturi psihospirituale :))))

  Răspuns
 4. Viorel

  Aruncati voi primii cu piatra, cei care sunteti fără păcat!

  Răspuns
 5. Țugui Nicolae

  Iar a venit ăsta cu Ecumenismul lui? Vă dați seama sa creadă nebunii ca nu mai există iad? Ei si daca credeau, nu aveau nicio treabă. Dar sa îl ia pe Papă în serios cu această afirmație…. Doamne ferește.

  Răspuns
 6. Gusti

  Ce religie e aceea care crede în orice și în mamona dar și în Dumnezeu, pai cum poți crede în bine dacă nu eczista răul adică rai și iad, spiritual vorbind poți merge în pușcărie dacă nu eczista? Ma iertați dar dintre toți lideri religioși asta e dus cu pluta adică da papa de la Roma.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *