Selectați pagina

Papa, conducătorul cultului catolic, s-a pus mai presus de Dumnezeu, exact ca Lucifer cel căzut, condiderîndu-se infailibil

Papa, conducătorul cultului catolic, s-a pus mai presus de Dumnezeu, exact ca Lucifer cel căzut, condiderîndu-se infailibil

Cu ocazia venirii profetului fals, Papa Francis, in Romania, voi face o serie de postari prin care voi sublinia de ce acest om este nu doar un eretic ecumenist ci chiar un satanist de rang inalt, supranumit si inaintemergatorul antihristului de mai multi parinti ortodocsi printre care si Pr. Elipidie din Grecia.

Voi incepe cu crucea indoita (bent cross) in care vedem un Hristos deformat, slab, alungit, cu alte cuvinte batjocorit, ce atarna de o cruce subtire si indoita.

Inca de la Marea Schisma din 1054, Papa, conducatorul Bisericii Catolice, s-a pus mai presus de Dumnezeu (exact ca Lucifer cel cazut), considerandu-se infailibil si aducand numeroase “inovatii” contrare Sfintelor Canoane stabilite la Sinoadele Ecumenice.

Din 1054 papistasii si-au pierdut seva harului lui Dumnezeu exact asa cum se usuca o creanga care se rupe dintr-un copac.

Odata aflat adevarul, un crestin ortodox nu are nici un motiv sa cinsteasca acest dusman al lui Hristos, cu atat mai putin sa-l idolatrizeze.

Venirea lui in Romania nu aduce absolut nimic bun pentru romani, dimpotriva, va aduce cu el lucrarea faradelegii iar toti cei care il sustin isi pun in mare pericol mantuirea. Mare atentie la acest sarpe! 

Autor: profilul de socializare Paul Lze

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *