Selectați pagina

Până acum nu a fost înregistrat NICIUN CAZ DE GRIPĂ SEZONIERĂ!!! De ce oare?

Până acum nu a fost înregistrat NICIUN CAZ DE GRIPĂ SEZONIERĂ!!! De ce oare?

Digi 24 ne dă o informație greu de digerat. Iată ce apăre pe site-ul postului tv, care citează sursele oficiale:

„Până în prezent, în acest sezon nu au fost înregistrate cazuri confirmate de gripă. De altfel, numărul cazurilor de gripă a fost anul acesta mult mai mic, peste tot în lume. Mai mulți specialiști cred că acest lucru se datorează în parte și măsurilor de protecție sanitară față de COVID-19 – masca, distanțarea și igiena mâinilor.” (Citește mai mult: Digi24.ro)

Cu alte cuvinte, așa cum s-au mai făcut glume pe internet, Covid-ul a ucis Gripa. Mai mult decât atât, după cum cred că știți deja, chiar și infecțiile nosocomiale, alea care omorau în spitale oameni cu probleme minore, din vina sistemului medical, au cam dispărut. Acum se moare doar de Covid! Deci e de vină doar Pandemia. Că e foarte ușor să declari pe oricine Mort de Covid, chiar și dacă e doar suspect. Iar fără autopsie, cauza decesului e în special Coronavirusul, că e la modă în toată lumea.

Analizând logic acaestă pretenție, că lumea nu mai face gripă, dar face în draci Covid, punând în balanță statisticile contrafăcute și interesul de a menține panica, cu ajutorul presei centrale cumpărate cu 60 de milioane de euro, dar și capacitatea foarte discutabilă de a identifica corect infecția cu noul Coronavirus cu așa numitele teste PCR, avem cel puțin dreptul să ne întrebăm dacă nu cumva toate cazurile de gripă de până acum au fost trecute, din incompetență sau reacredință, la statisticile Covid!!!

În viitor, însă, lumea trebuie să se organizeze, așa cum deja se întâmplă în România dar și în alte țări, pentru a îi trage la răspundere penală și civilă pe toți cei care au făcut praf libertățile civile, economia României și sănătatea celor care au boli grave sau medii și care au murit cu zile sau și-au agravat bolile din cauza faptului că nu au mai avut acces la serviciile medicale pentru care au plătit de o viață!

Autor: Daniel Roxin

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке