Ce trebuie să gândim despre emigranți…

Nu am găsit nicio versiune românească a textului Pactului Mondial asupra Migrației, așa că m-am mulțumit cu versiunea oficială de pe site-ul Națiunilor Unite, pe care am parcurs-o în franceză: http://undocs.org/fr/A/CONF.231/3 (o găsiți acolo și în engleză, rusă, spaniolă, arabă și chineză).

Dincolo de bla-bla-ul obișnuit al ongiștilor mondialiști (această vorbărie goală, pretins umanistă, întru totul comparabilă cu limbajul de lemn al comunismului), se găsesc acolo și lucruri absolut îngrijorătoare. Iată câteva:

„Trebuie, de altfel, să le punem la dispoziție cetățenilor informații obiective, clare și bazate pe date concrete în cele ce privesc avantajele și dificultățile pe care le prezintă migrația, în scopul de a demonta discursurile mincinoase care prezintă o imagine negativă a migranților.”

(„Nous devons en outre mettre à disposition de tous les citoyens des informations objectives, claires et fondées sur des données factuelles au sujet des avantages et des difficultés que présentent les migrations, en vue de démonter les discours trompeurs qui donnent une image négative des migrants.”)

Și dă-i și luptă… Se precizează în document că mass media trebuie să coopereze, că acele mijloace media care vor prezenta o imagine negativă a migranților nu vor mai fi finanțate, că se vor impune norme „mai ales în campaniile electorale” ca discursurile împotriva migranților să fie interzise.

Pe când eram în Belgia această politică a început să fie aplicată și la ei. Eu am mai prins știri cu un african care și-a mâncat un dușman, dar după o vreme aceste știri înfiorătoare (și atât de neuropene) au încetat să mai poarte indicii rasiale.

Dar am văzut cu ochii mei, în centrul Bruxelles-ului, un african care părea drogat cu un cuțit imens în mână și o atitudine foarte amenințătoare, pe stradă, ziua în amiaza mare.

Am văzut cartierele arabilor, dezgustătoare (până și în opinia turcilor la care lucram), cu gunoaie aruncate în stradă direct de la fereastră, cu șobolani și atitudini ostile, care au dus la căderea prețurilor imobiliare în acele cartiere până la nivelul prețurilor din România.

Tot ce vă spun eu mai sus, lucruri pe care le-am văzut cu ochii mei și care sunt în întregime verificabile reprezintă, în opinia semnatarilor Pactului de la Marrakesh, „un discurs mincinos, menit să prezinte o imagine negativă asupra migranților”…

Se mai spune în pact că mass-media trebuie instruită să folosească „terminologia aferentă” migrației. Iar aceasă terminologie, care are ca scop manipularea și stigmatizarea prin limbaj, este pe deplin folosită în document (rasism, xenofobie, discriminare etc).

Așadar, în pofida oricărei realități palpabile de care atâția dintre noi ne-am lovit în Vest și de care s-ar putea să începem să ne lovim și la noi, de ieri suntem obligați să credem că migrația este „un factor de prosperitate și progres”, iar nicidecum o încercare organizată de a distruge civilizația creștin-europeană și de a controla întreaga lume prin crearea unei culturi unice și a unui om standardizat, metisat la toate nivelele ființei sale.

Nu e vorba, așadar, de a accepta niște migranți creștini săraci din iubire frățească, în Numele Lui Dumnezeu, ci de a înghiții tot ce ni se va băga pe gât, în numele unei „diversități culturale” care e socotită din start (și fără să ni se ceară părerea) „benefică” pentru noi.

Un astfel de pact internațional nu ar fi trebuit să fie semnat fără consultarea popoarelor, prin referendumuri. E vorba de ceva mult prea important pentru țările și viețile noastre ca să poată vota pentru noi niște masoni inoculați de decenii cu această ideologie „multiculturală”.

Totuși, tot ce ni se va întâmpla e din vina noastră, că nu ne-am pus nădejdea în Dumnezeu și ne-am omorât copiii înainte de naștere sau am făcut tot ce am putut ca să nu îi aducem pe lume.

Dar de ce tace presa ortodoxistă? Cei de la Active News nu au citit documentul? România Liberă doarme pe ea (ca de obicei)? Dar Știri pentru Viață? Dar Ziariști Online? Dar Ortodoxinfo? Dar Napoca News? Mi se pare absurd să deschid eu discuția asta, când sunt atâția jurnaliști în zona creștin-conservatoare a Mediei…

Autor: Marius Ianuş