Selectați pagina

Păcatul și Pocăința – film ortodox rusesc cu subtitrare în limba română

Păcatul și Pocăința – film ortodox rusesc cu subtitrare în limba română

Păcatul și Pocăința – film ortodox rusesc cu subtitrare în limba română

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

4 Comentarii

 1. marele Păcătos

  Adevărat a zis Pr.Pavel, că lepădându-te prin spovedanie odată de vre-un păcat/patimă, tu nu o mai repeţi, ci o urăşti, însă cui să-i zici?
  cui nu-i vorbesc nu mă crede pe cuvânt, da spovedania dacă o face – păi pur formală..
  iată aşa, urâtul e mai puternic decât omul.

  Răspuns
  • rodyka

   Mare Pacatos, ai privit filmul? Ai inteles ce-a spus profesorul Osipov despre numele tau? Ce inseamna mare pacatos??? Mai vrei sa te numesti astfel?

  • marele Păcătos

   Păi, nu pot să mă amăgesc singur pe mine, fiind-că cu adevărat, mai mare păcătos decât mine nici diavolul însuşi nu-i, însă Mila Lui Dumnezeu şi speranţa-mi este respiraţia sufletului să nu mă pierd până în sfârşit.

   Îmi pare rău de profesorul Osipov..
   pentru primii paşi în credinţă el este foarte bun profesor, însă în privinţa 666 este încălcit prin erezii, cu părere de rău.

  • Artiom

   Am privit si eu un video unde Osipov spune ca nu-i nici un pericol in nr. 666. Gindesc ca orce numar- ca numar, poate ca nu aduce pericol, Dar odata ce 666 este un simbol si totodata si numele antihristului, inseamna ca Crestinii trebuie sa se fereasca de el.
   666 nu este pur si simplu numar, el este numele fiarei, si de asta fiara vrea ca toti oamenii sa aiba in loc de numele botezului- numar.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке