Selectați pagina

Pacatul desfranarii isi face mare reclama

Pacatul desfranarii isi face mare reclama

Fugiţi de desfrânare! Orice păcat pe care-l va săvârsi omul este în afară de trup. Cine se dedă însă desfrânării păcătuieşte în însuşi trupul său. Sau nu ştiţi că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, şi că voi nu sunteţi ai voştri? Căci aţi fost cumparaţi cu preţ! Slaviţi, dar, pe Dumnezeu în trupul vostru şi în sufletul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu” ( I Corinteni 6: 18-20).

 Potrivit relatărilor Bibliei, cu 1000 de ani înainte de Hristos, i-a ameninţat pe israeliţi uriaşul filistean Goliat: “Acesta era la statură de şase coţi şi o palmă” (I Regi 17:4). Acestuia i s-a opus un ciobănaş (David), cu singurele sale arme: toiagul, praştia şi cinci pietre rotunde pe care le-a cules din vâltoarea unei ape. În zilele noastre există un alt Goliat care ameninţă întreaga lume, chiar şi pe români: UN GOLIAT AL NECREDINŢEI, AL IMORALITĂŢII, AL CURVIEI, AL PREA CURVIEI SI A TOT FELUL DE PERVERSIUNI SEXUALE. Unii oameni săvârsesc aceste păcate considerând că sunt liberi să facă orice vor. Este foarte important însă să nu confundăm libertatea cu libertinajul. Un om este liber cu adevărat atunci când face binele, iar când face răul este rob al diavolului, pentru că libertinaj înseamnă comportare de libertin, desfrâu, destrăbălare. Libertinul este un om care sfidează regulile decentei si ale moralei, fiind usura tic, desfrânat.

 Noua viziune liberală legitimează situaţii precum:

 MARIAJUL DESCHIS în care soţii îşi dau unul altuia acordul de a avea şi alţi parteneri sexuali;

 CONCUBINAJUL care exclude cununia religioasă;

 MATERNITATEA INDEPENDENTĂ, adică conceperea copiilor prin tehnici reproductive.

 FAMILIA HOMOSEXUALĂ acceptată în Olanda şi de curând în alte câteva state.

 Orice persoană morală, cu nobleţe sufletească, cu dragoste şi frică de Dumnezeu îşi va pune inevitabil următoarea întrebare: CUI FOLOSESTE ACEASTĂ DEZORDINE AMOROASĂ???

 DESIGUR VRĂJMASULUI DIAVOL AL CURVIEI !!!

 Vorbim mereu despre lume. Dar ce este lumea? După cuvântul unui Sfânt Părinte, lumea este o mare a plăcerilor în care o dată scufundat, te îneci în vesnica moarte a nepăsării generale, egal distribuită tuturor candidaţilor la deşertăciune. În lumea noastră, marcată atât de profund de păcat, tinerii sunt înconjuraţi de ispite. O mare parte din ei nici nu vor să audă de Biserică, post, spovedanie, împărtăşanie, Hristos, mântuire … Nu-i interesează decât distracţii le sub orice formă, motivând că: “ÎSI TRĂIESC VIATA!” Asa îi însală diavolul si-i face să numească “viaţă” însăşi calea morţii. În lumea aceasta pervertită, care şi-a întors faţa de la Dumnezeu către mizeriile Occidentului (homoxesuali, lesbiene, perversiuni sexuale, pedofilie, bordeluri, droguri, discoteci … ), nu există chioşc de difuzare a presei fără reviste pornografice, nu există ziar fără imagini incitante cu femei dezbrăcate. Pe străzi, pe pereţi putem vedea desene grafiti în care este propăvăduit sexul, la televizor nu putem vedea un film sau o telenovelă fără sex. Există canale de televiziune dedicate filmelor cu orgii sexuale, pe autoturisme proprietate personală, numărul de imatriculare este SEX, iar compozitorii de manele folosesc texte obscene.

 PĂCATUL DESFRÂNĂRJI ÎSI FACE MARE RECLAMĂ

 În toată mass-media este loc atât de larg pentru reclama desfrânării şi atât de puţin pentru ADEVĂR. Parcă diavolul şi-a subordonat aceste mijloace într-o proporţie înfricoşătoare, manipulându-i pe cei slabi în credinţă.

 Televizorul droghează vizual şi psihic pe toţi cei care-i privesc ecranul, de la copii până la bătrâni. Teledesfrânatul este, poate, cel mai vinovat de propăvăduirea păcatului curviei. Imaginile arătate pe micul ecran ţin locul spectacolelor din arenele romane, spectacole cu lupte de gladiatori. Sfinţii Părinţi îi opreau pe creştini să meargă la astfel de spectacole şi tot aşa i-ar opri şi pe creştinii de astăzi să privească cea mai mare parte a emisiunilor micului ecran. Pâine şi circ! Asta voiau cei care mergeau să vadă spectacolele din arenele romane.

 Însă telemincinosul dă numai circ, pâine nu! Iar poruncile lui Dumnezeu sunt: ,,RASCUMPARATI VREMEA” (Efeseni 5: 16) şi “CU FRICA SI CU CUTREMUR RASCUMPARATI MANTUIREA VOASTRA.” (Filipeni 2:12).

 Nu vă amăgiţi;” Nici desfranatii, nici închinatorii la nici adulterii, nici malahienii, nici sodomitii, nici furii, nici lacomiii nici beţivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moşteni împarăţia lui Dumnezeu. (Corinteni 6:9-10). “

(Oricine poate cadea, important este sa se ridice şi se va mantui). Împreunarea trupească a oamenilor, fără binecuvântarea lui Dumnezeu (prin Taina Sfintei Cununii), şi pervesiunile sexuale sunt acte sau comportări anormale, practici urâte şi dăunătoare omului. Perversiunile sexuale sunt consecinţa unor deprinderi proaste, a unor înclinări din naştere (inversiune sexuală). După morala creştină, acestea sunt păcate de moarte şi sunt practicate de oameni bolnavi şi fără educaţie, dar mai ales fără Dumnezeu.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Urmăritori / Pingbacks

  1. Pacatul desfranarii isi face mare reclama – Apărătorul Ortodox – Blogul MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI ȘI A ROMÂNIEI - […] https://www.aparatorul.md/pacatul-desfranarii-isi-face-mare-reclama/ […]

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *