Selectați pagina

Organizaţia Mondială a Sănătăţii RECOMANDĂ ca avorturile şi schimbarea de sex să fie finanţate din BANI PUBLICI!

Organizaţia Mondială a Sănătăţii RECOMANDĂ ca avorturile şi schimbarea de sex să fie finanţate din BANI PUBLICI!

avort - schimbare de sexOrganizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a emis recent un raport în care le recomandă tuturor statelor să legalizeze avortul la cerere, să permită schimbarea de sex şi să interzică incriminarea unor comportamente cum sunt prostituţia şi relaţiile între persoanele de acelaşi sex, scrie Cultura Vieţii, care citează Center for Family and Human Rights.

Expresiile „sănătate sexuală şi reproductivă” şi „drepturi reproductive” au apărut pentru prima oară în documentele ONU la Conferinţa pentru Dezvoltare şi Populaţie de la Cairo, din 1994, dar formula „drepturi sexuale”, preferată de OMS, agenţie a ONU, este respinsă de mai multe state intrucât include orientarea sexuală şi identitatea de gen sunt noţiuni care contravin legislaţiilor naţionale. În prezent nu există un consens la nivel internaţional în ceea ce priveşte definiţia juridică a drepturilor sexuale, mai scrie sursa citată.

Raportul le recomandă statelor să le asigure minorilor o „educaţie sexuală completă” astfel încât competenţele, abilităţile şi valorile predate să-i ajute să aibă o „opţiune informată şi responsabilă pentru viaţa lor sexuală”. Aceste „valori” sunt puse în antiteză cu cela ale moralei tradiţionale, care sunt prezentate ca negative.
Deşi OMS recunoaşte că toate sistemele juridice folosesc dreptul penal pentru a acuza şi pedepsi comportamentele dăunătoare şi pentru a-i feri pe oameni de rău, totuşi nu admite că şi „relaţiile sexuale consensuale dintre două persoane conştiente” pot fi rele în sine, chiar dacă sunt asigurate standarde de sănătate ridicate. Pentru OMS, sănătatea sexuală este totuna cu libertatea sexuală fără limite.
 

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Статьи на русском языке

Статьи на русском языке