Selectați pagina

Preşedintele Braziliei acuză Organizaţia Mondială a Sănătăţii că “ne împinge copiii la homosexualitate şi masturbare”

Preşedintele Braziliei acuză Organizaţia Mondială a Sănătăţii că “ne împinge copiii la homosexualitate şi masturbare”

Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro acuză Orgaizaţia Mondială a Sănătăţii de faptul că ”împinge” copiii la homosexualitate şi la masturbare, într-un nou atac vizând agenţia ONU care îndeamnă, spre deosebire de el, la distanţare socială în lupta împotriva răspândirii noului coronavirus, relatează AFP, via stirileprotv.ro

Preşedintele de extremă dreapta a formulat aceste acuzaţii la adresa OMS pe Facebook, miercuri seara, după care şi-a şters postarea.

”Organizaţia Mondială a Sănătăţii este cea a căror sfaturi vrea să le urmez eu?”, întreba el retoric în această postare.

”Ar trebui să le urmăm şi politica în domeniul educaţiei?”, continua el, adăugând ”pentru copii de până la patru ani: satisfacţia şi plăcerea de a-şi atinge corpul, masturbarea (…). Pentru copiii de la patru la şase ani, o identitate de gen pozitivă (…), masturbare a unor copii mici, homosexualitate (…), de la nouă la 12 ani: primele experienţe sexuale”.

Originea acestei postări s-ar putea afla într-un ghid din 2010 – ”Norme de educaţie în Europa” -, publicat de Biroul Europa al OMS.

Acest ghid abordează multe alte subiecte, explică faptul că copiii mici îşi descoperă corpul, iar curiozitatea lor faţă de sexualitate este normală.

Contactată de AFP, preşedinţia braziliană nu a reacţionat imediat cu privire la mesajul preşedintelui.

O captură de ecran a mesajului a fost difuzată de presa braziliană, după care mesajul a fost şters.

Jair Bolsonaro, foarte influenţat de omologul său american Donald Trump, este un utilizator compulsiv al reţelelor de socializare şi a mai atacat OMS, atacată dur de Statele Unite în criza mondială a covid-19.

Preşedintele brazilian de extremă dreapta, care a comparat covid-19 cu o ”gripă mică” şi a ieşit liber în capitala ţării pentru a strânge mâinile susţinătorilor săi, consideră că repornirea economiei este mai importantă decât protejarea populaţiei.

Sursa: https://news.yahoo.com/bolsonaro-says-encourages-kids-gay-masturbate-173750174.html

Traducere: https://stirileprotv.ro/stiri/international/presedintele-braziliei-acuza-oms-ca-impinge-copii-la-homosexualitate-si-masturbare.html

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *