Selectați pagina

Ordinul din umbră al lui Putin

Ordinul din umbră al lui Putin

mobilizareComandantul suprem al armatei ruse, Vladimir Putin, a dat ordin în această dimineaţă pentru o mobilizare totală a Flotei de Nord a ţării.

 La verificările neaşteptate s-au alăturat şi o parte din unităţile vestice, precum şi trupele aeropurtate, scrie ria.ru.Anunţul vine din partea ministrului rus al Apărării, Serghei Şoigu.

Potrivit oficialului, au fost mobilizaţi 38.000 de soldaţi, alături de peste 3.360 unităţi de tehnică militară, 41 de nave maritime, 15 submarine, 110 avioane şi elicoptere militare.

Serviciul de presă al Districtului militar Sud a anunțat că o navă cu rachete “Daghestan”, din flotila rusă din Marea Caspică, a părăsit luni portul.Ambarcaţiunea a ieșit în larg pentru exerciții de tragere cu rachete, aplicații în care va fi implicată și artileria.

PUBLIKA.MD aminteşte că ordinul preşedintelui Federaţiei Ruse vine în contextul în care liderul de la Kremlin nu şi-a făcut apariţia în public de mai mult de o săptămână, iar presa vehiculează mai multe ipoteze despre dispariţia sa.

1 Comentariu

 1. Radu Humor

  Păi, ce-ar vrea jidovimea americană ?
  Să-i invite Putin să ocupe kremlinul ?!
  Şi aşa a avut o răbdare supraomenească, dar iudeomasonii nu se pot opri deoarece un război este singurul cred ei, care mai poate ascunde falimentul total al SUA, aduse la sapă de lemn de o mână de ovreiaşi care i-au îndatorat pe 4-5 generaţii !
  Păcat că o să moară din nou milioane de oameni pentru nişte descreieraţi libidinoşi şi mârşavi !

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *