Selectați pagina

Orange Moldova a lansat un produs inovativ

Orange Moldova a lansat un produs inovativ

true-kareOrange Moldova a lansat în premieră soluţia pentru sănătate – True-Kare. Astfel, cei care acuză probleme de sănătate pot acum mai uşor să-şi monitorizeze starea fiziologică, cu ajutorul unor dispozitive şi accesorii speciale. Ele  sunt conectate la o platformă online, cu posibilităţi avansate (www.orange.md/true-kare) şi care poate fi administrată uşor de către utilizatori.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kuXgp3a49k0[/youtube]

„Serviciul constă în oferirea posibilității de avea grijă de sănatatea proprie sau de sănatatea celor dragi, vorbim dspre oamenii în vârstă sau oamenii cu anumite boli”, a declarat Liudmila Climoc, Director General Organge Moldova, precizând că 40 de astfel de telefoane vor donate unor instituţii medicale din ţara noastră.

Serviciul True Kare are mai multe beneficii, printre care apel SOS, monitorizarea parametrilor de sănătate, planificarea medicației, simplificarea meniului telefonului, GPS localizare, precum și setarea unor sarcini zilnice.

„La prima vedere este un telefon simplu, dar pe lângă toate are și platforma online securizată, care permite utilizatorului să acceseze acest telefon. La fel are un set de accesorii, cum ar fi un ceas sau un breloc de alarmă”, a explicat Andrei Preaşcă, Director Vânzări şi Clienţi Corporativi, Orange Moldova.

De avantajele serviciului se pot bucura doar cei care deţin Abonamentul Orange True-Kare. Pentru 85 de lei lunar, compania asigură comunicarea automatizată cu platforma specializată, online. Telefonul True-Kare poate fi achiziţionat în rate, cu 0 lei avans iniţial, la preţul promoţional de 2999 de lei.

Un astfel de serviciu este deja disponibil în mai multe țări. „Am început în Franța, iar acum suntem prezenți în mai multe țări dezvoltate din Europa, dar și cele în tranziție, cum ar fi Portugalia sau Malta. Avem o experiență imensă, în special datorită oamenilor care au avut de a face cu acest serviciu. Acesta are beneficii enorme, îndeosebi în ceea ce privește economiile pe care le generează, dar și beneficiile pentru persoanele în vârstă”, a declarat Carlos Azevedo, Reprezentant Comitetul Executiv True-Kare.

Ministerul Sănătății a fost unul din partenerii Orange Moldova în punerea în aplicare a acestui serviciu. „Acesta este un produs inovativ și foarte necesar cetățenilor țării noastre, în special unor persoane cu necesități speciale, care vor fi conectați nu doar la rude și la cei care au grijă de sănătate și de siguranță, dar și către sistemul de sănătate”, a declarat ministrul Sănătății, Andrei Usatîi.

Medicii din Moldova salută această inițiativă. „ Acesta este un produs nou, unic pe piața Moldovei, care în contextul strategiei de e-sănătate vine să complementeze anumite direcții care deja sunt dezvoltate de sistemul sanitar”, a declarat Andrei Uncuță, Directorul Institutului de Neurologie.

„Noi, cei de la Institutul de Cardilogie salutăm și apreciem mult implemenntarea acestui proiect în Republica Moldova, este o direcție nouă care aduce mari beneficii în acordarea asistenței medicale pacienților cardilogici, în primul rând”, a menționat, la rândul său, Aurel Grosu, șeful Departamentului cardiologie, INC.

Soluția în sănătate True-Kare ajută utilizatorii: 

– să simplifice meniul prin gestionarea online a telefonului True-Kare, adaptându-se la necesitățile fiecăruia;

– să fie alertați în caz de urgență printr-un apel automat, prin intermediul butonului SOS, pentru a stabili poziția geografică a persoanei;

– să monitorizeze dinamica parametrilor medicali precum glicemia, tensiunea, temperatura, greutatea;

– să planifice medicația și stocul de medicamente și să fii informat despre administrarea medicamentelor;

– să seteze sarcini zilnice, vizite la medic, zile de naștere și alte evenimente importante;

– să expedieze rapoarte medicului sau altei persoane abilitate;

– să informeze printr-un sistem de alerte, expediat prin e-mail, despre orice situație neplanificată precum: rezultate deviate ale măsurărilor, neadministrarea medicamentelor planificate, baterie descărcată și altele.

Sursa: unimedia.info

 

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *