Selectați pagina

ONG-uri care vorbesc oficial despre EDUCAŢIA SEXUALĂ în şcoli, promovează ideologia de gen

ONG-uri care vorbesc oficial despre EDUCAŢIA SEXUALĂ în şcoli, promovează ideologia de gen

Discuția momentului despre educația sexuală în școli continuă să țină capul de afiș al acestor zile, în ciuda tentativei Guvernului de a impune o soluție unilaterală, prin ordin de ministru.

ong si ideologia gender

ONG-uri care vorbesc oficial despre EDUCAŢIA SEXUALĂ în şcoli, promovează ideologia de gen

Una dintre mizele importante ale legii este acordul parental. Președintele Iohannis și aliații săi din USRPLUS doresc să elimine acordul părinților, insistând ca acesta să fie prezumat.

Regizorul Bogdan Budeș a explicat de ce acordul parental este important. El a analizat cazul organizației Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală (SECS), care se prezintă în public drept un ONG care urmărește reducerea numărului mamelor minore.

În realitate, arată el citând chiar de pe pagina organizației, SECS militează pentru ideologia de gen.

„Hotnews publică un interviu cu Gabriel Brumariu, „coordonator de proiecte la Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală (SECS), care a mers în sălile de clasă pentru a le vorbi elevilor despre educația sexuală.”

Organizația are o denumire aparent inofensivă. Nu despre asta — despre contracepție — trebuie vorbit tinerilor pentru a stopa fenomenul „mamelor-minore”? În realitate, activitatea organizației promovează ideologia identității de gen, după cum stă mărturie propria pagină de facebook.

Există o pletoră de astfel de organizații care abia așteaptă să intre în școli sub protecția unei legi privind „educația sexuală”.

Ăsta e motivul pentru care cei care militează pentru „educația sexuală” vor să elimine acordul părinților: una e-n gușă, alta e-n căpușă. Vreți să vă vină copilul acasă și să vă informeze că nu e băiat (sau fetiță) fiindcă a învățat la școală despre „libertatea afirmării identității de gen”? Că de acum încolo este „agender”? Sau „two-spirit”? Sau „non-binary pangender”? Vreți ca viața să vi se transforme într-un coșmar? Fiți pasivi!”, a scris Bogdan Budeș.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке