Selectați pagina

Omul este fortat sa munceasca apoi sa cada in stres, in pacate, in pacate si mai mari, si din pacat in pacat sa se indraceasca

Omul este fortat sa munceasca apoi sa cada in stres, in pacate, in pacate si mai mari, si din pacat in pacat sa se indraceasca

Oamenii vor fi amenintati cu pierderea locului de munca daca nu se conformeaza cu duhul antihristic de azi.

Totul este bine gandit si aplicat subtil. Preotii trec azi prin acelasi plan viclean, fiind amenintati cu pierderea locului de munca. Oamenii sunt amenintati si mai rau, cu excludedea sociala. Din ce in ce mai mult economia este segregata in firme mari si putine. Aici angajatul este tratat ca un delicvent.

Totul incepe prin procesul de angajare cand se verifica tot istoricul personal, cu dovezi: familie, credite, cazier, fosti angajatori (adeverinte cu perioada lucrata, salariu, referinte, predarea incheiata normal, motivele plecarii), educatie (adeverinte, note, certificari), explicarea perioadelor fara ocupatie, declaratii de interese, teste fizice, teste psihologice.

Iar aceste acte de control continua cu verificari in momentul prestarii muncii: pontaj cu cartela la orice usa in mod individual, camere de luat vederi in birou, verificarea mesageriei de orice fel din calculatorul biroului (mailuri, messenger), verificarea linkurilor accesate.

Orice abatere de la aceste lucruri atrage dupa sine concedierea si greutatea si chiar imposibilitatea de a fi acceptat la urmatorul loc de munca, deoarece toti stiu totul despre tine. Orice abatere de la nesupunere atrage dupa sine excluderea din campul muncii, deci din societate, ceea ce suntem invatati ca nu e de dorit.

Iar oamenii, docili, supusi, sunt indreptati tiptil catre acceptarea opresiunii “de sus”, care pregateste incet incet controlul total si imposibil de respins.

Au avut in plan ca robotii sa faca munca relaxanta si usoara iar pe om sa il umple de stres. Vedem ca periodic omul munceste ce nu poate sa faca robotul, adica acele munci complexe care necesita concentrare, agita creierul si provoaca stres. Nu ai cum sa rezisti. Majoritatea rezista fiindca isi dopeaza creierul cu activitati care sunt impotriva voii lui Dumnezeu.

Acum trebuie sa intelegeti. Stresul era o necesitate in lume ca sa forteze omul la perversiuni prin care sa se relaxeze. Ei ne dau si problema dar si solutia. Iar stresul zilei de azi nu poate fi stins usor, totul e complex in jur, scaparea la indemana este perversiunea inoculata cu dibacie in subconstient. Asa functioneaza demonizarea in masa.

Multa munca => stres => perversiuni => indracire => scop atins pentru vrajmas. Aceasta munca peste masura si acest stres cumulat nu existau in trecut. Lumea se misca in limitele sale, lucrurile se faceau incet si trainice. Acum este presiune mare pe munca, venituri, trai bun, este fortat omul sa munceasca, sa castige, fortat cu dibacie, tocmai ca sa cada in stres, apoi in pacate, in pacate si mai mari, si din pacat in pacat sa se indraceasca si sa nu mai aiba cale de intoarcere.

Sursa: Ultimii Crestini

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *