Selectați pagina

Omorâm anual copiii folosind anticoncepționale și sterilet… Iar de 1 iunie urăm copiilor la mulți ani… Ce monștri suntem!

Omorâm anual copiii folosind anticoncepționale și sterilet… Iar de 1 iunie urăm copiilor la mulți ani… Ce monștri suntem!

LA MULȚI ANI COPIILOR? CARE COPII???

Ce zi sinistră… Cică “ziua copilului”…

Urăm la mulți ani copiilor, dar ce facem cu copiii noștri care i-am ucis prin avort? Lor cine le urează La mulți ani? Nu are cine și nu avem cum deoarece sunt morți. Noi i-am omorât! La mulți ani cică…

Ce facem cu zecile de milioane de copii omorâți din 89 până azi? Cu cei peste 400 de copii avortaţi zilnic în România? Ce facem cu copiii care au ajuns hrană câinilor? Care ajung prin sucuri, cosmetice, medicamente etc? La mulți ani zici?

Ia să văd o zi a copiilor avortaţi! O zi în care în loc de la mulți ani să plângem cu râuri de lacrimi… Asta trebuie sa facem în fiecare clipă, nu trebuie să așteptăm o zi anume.

Omorâm anual copiii folosind anticoncepționale și sterilet… Iar de 1 iunie urăm copiilor la mulți ani… Ce monștrii suntem!

Va veni și ziua copiilor avortaţi: ziua în care vom plăti pentru toate crimele noastre. Va fi ziua lor! Doar că nu ne vor ura la mulți ani, ci… La multe chinuri în iad… în veșnicie…

Autor: Alin Cătălin

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii