Doctor Indy A. Mikovitz, cercetator in biologie moleculara, a fost trimisa la inchisoare dupa ce a descoperit ca retrovirusi cauzatori de moarte ajung in corpul uman prin intermediul vaccinurilor.

O poveste adevarata, tulburatoare, publicata mai intai in  Natural News, in care dr. Mikovitz a gasit dovada “ca retrovirusi cauzatori de moarte au fost introdusi in corpurile a 25 milioane de americani prin intermediul vaccinurilor”.

Dr. Mikovitz a lucrat cu retrovirusi umani si s-a concentrate pe cercetari in imunoterapie si SIDA.

In 2009 a facut cercetari in domeniul bolilor neurologice, incluzand autismul, ocazie cu care a descoperit ca multi dintre pacienti aveau probleme medicale serioase precum cancerul, probleme neuromotorii si sindromul oboselii cornice.

Collective-evolution.com consemneaza:

Ea (Dr. Mikovitz) credea ca un virus este cauza acestor stari anormale de sanatate si prin cercetarile efectuate a izolat virusii care s-au dovedit a proveni de la soareci.

“Se asemana cu un virus, “mirosea” ca un virus, era un retrovirus, pentru ca acestia sunt tipurile de virusi care distrug sistemul imunitar. In anii ’90 multi cercetatori au izolat retrovirusi de la pacienti, dar guvernul a spus ca sunt “contaminanti” care in fapt nu exista si nu au nimic in comun cu boala.

Astfel, noi am izolat o noua familie de virusi care erau denumiti “xenotropie leukemia virus-related virus”. Asadar, acesti virusi erau “murine leukemia viruses” care se gasesc la soareci.

In urma cu doi ani am trimis si s-a publicat un articol referitor la aceasta descoperire, in revista “Science” din 8 octombrie 2009, una din cele mai bune publicatii de stiinta din lume. Un astfel de articol ar fi asigurat cariera oricarui cercetator, insa in cazul meu a dus la distrugerea vietii mele ca om de stiinta, asa cum o aveam pana atunci.”

Virus transmis prin vaccinuri

Publicarea descoperirii doctorului Mikovitz nu a infuriat imediat industria farmaceutica. Insa, cand dupa doi ani, intr-un alt articol s-a facut legatura dintre vaccinuri si acest virus nou, rezultatele cercetarii doctorului Mikovitz au devenit prea periculoase pentru “Statul paralel” .

Iata cum explica dr. Mikovitz intr-un video :

“In 2011, un alt cercetator al bolii SIDA, a scris un articol si s-a publicat in revista “Frontiers in Microbiology”, articol care m-a costat enorm pe mine. N-am stiut de intentia acestuia de a scrie acest articol in care sa arate ca, cel mai probabil, acesti “murine leukemia virus-related viruses” ajung in corpul uman prin intermediul vaccinurilor.

Asadar, cand am inceput vaccinarea populatiei? In anii ’30 cu antipolio, cand pentru a obtine virusi atenuati, mai putin patogenici, mai putin toxici, ii treceam prin creierul soarecilor, insa, cei ce lucrau cu acesti virusi, oameni de stiinta angajati ai Institutului National al Cancerului, recunosteau ca atunci cand tesut uman intra in contact cu tesut de soareci, exista posibilitatea ca un vaccin sa se contamineze cu un virus “adormit” care nu afecteaza soarecii, insa omoara omul sau ii cauzeaza probleme serioase de sanatate.”

Statul paralel vine si bate la usa

Nu mult dupa publicarea articolului, “Statul paralel” a concluzionat ca este un pericol pentru industria vaccinurilor si si-a pus in miscare puternicele mecanisme specializate pe minciuna, musamalizare, inselaciune:

“Am fost concediata, trimisa la inchisoare fara motiv, fara a fi audiata, lipsita de orice drept civil, pur si simplu am fost insfacata din casa si incatusata pe data de 18 noiembrie 2011. Am refuzat sa anunt public ca rezultatele cercetarii ar fi incorecte, sa spun ca a fost o eroare in cercetare, avem rezultatele cercetarii, le-am aratat, le-am prezentat tot, doar am refuzat sa neg public rezultatele muncii mele.

Mi-au recomandat sa spun tuturor ca a fost o farsa si astfel voi fi libera sa ma intorc acasa, altfel ma vor distruge. Si m-au distrus!”

Dr. Mikovitz a fost arestata fara mandat de arestare si tinuta in arest timp de cinci zile, fara posibilitatea de a iesi pe cautiune, primind apoi o pedeapsa de 4 ani, perioada in care nu mai avea voie sa iasa public cu rezultatele cercetarilor ei. Cariera i-a fost distrusa.

Povestea ei este cuprinsa in cartea “Calamitate: Un om de stiinta face cercetari in cautarea adevarului despre retrovirusii umani si sindromul oboselii cornice, autism si alte boli” (Plague: One Scientist’s intrepid Search For the Truth about Human Retroviruses and Chronic Fatigue Syndrome, Autism, and Other Diseases.)

In mod ironic, FDA (Agentia Federala a Medicamentului din statele unite) a aprobat acum un protocol pentru testarea si detectarea retrovirusilor din rezervele de sange ale statelor unite, care valoreaza milioane de dolari, bazat in mare parte pe cercetarile doctorului Mikovitz, dar este sub conducerea Big Pharma.

Astfel, in timp ce acest distins om de stiinta este falit si fara loc de munca, se presupune ca altii trag foloase pe munca si descoperirile lui, castigand milioane de dolari pentru a curata rezerva de sange a Statelor Unite.