Selectați pagina

Oare copiii noștri au nevoie de programe străine pe educație sexuală?

Oare copiii noștri au nevoie de programe străine pe educație sexuală?

Școala-XXI. Educaţie sexuală (programul de autor a lui Arcadie Mamontov)

După exemplul Occidentului, Rusia începe să se mişte în direcţia educaţiei sexuale a elevilor. Elevii primesc prezervative gratuite, se predau lecţii de alfabetizare sexuală și de sănătate, se propagă sexul protejat … Dar, oare copiii noștri au nevoie de programe străine pe educație sexuală?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lDvcncWddBc[/youtube]

Sursa: ecology.md

Interdicţia privind numele copilului

Israel. Video din anul 2010. Mii de copii din Rusia, sunt înregistrați în baza de date a serviciului israelian de salvare a copiilor de la părinții biologici. Video în limba rusă relatează că în Israelul de azi, mii de copii sunt luaţi din familiile părinţilor biologici de naţionalitate rusă. Nici jurnaliștii, nici părinții nu au drepturi, în conformitate cu legile din Israel, să declare numele copiilor retrași. În reportajul video, de asemenea, se spune că, în conformitate cu legislația țării, pentru numirea copilului, care este înregistrat în baza de date a copiilor salvaţi de la părinții biologici, cu numele lui propriu originar, părintele merită o pedeapsă – patru ani de închisoare.

[youtube]http://youtu.be/6va5j1t4I0I[/youtube]

Informațiile au fost oferite de serviciul de presă al Mișcării Internaționale Publice “Mamele ruse” 89197272188 http://www.russkiemateri.ru/

Sursa: bytdobru.info

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *