Selectați pagina

Oamenii stau la cozi pentru o gură de aer curat. Imagini tulburătoare surprinse în unul dintre cele mai poluate oraşe din China

Oamenii stau la cozi pentru o gură de aer curat. Imagini tulburătoare surprinse în unul dintre cele mai poluate oraşe din China

oamenii-stau-la-cozi-pentru-o-gura-de-aer-curatBunici şi părinţi care le pun copiilor măşti pe faţă, astfel încât micuţii să se bucure, măcar pentru câteva momente, de câteva guri de aer curat. Cozi lungi cu oameni care îşi aşteaptă rândul pentru a inhala aer nepoluat. Aceasta sunt doar două dintre imaginile impresionante surprinse în această săptămână de fotografii aflaţi în oraşul Zhengzhou, unul dintre cele mai poluate din China.

Deşi iniţiativa de a aduce aer curat în pungi şi cutii în oraşul poluat face parte dintr-o campanie de promovare a unei staţiuni turistice, imaginile au un puternic impact emoţional în condiţiile în care tot mai multe oraşe ale lumii se confruntă cu problema gravă a poluării aerului.

Zeci de pungi şi peste 2.000 de cutii de aer curat au fost utilizate în cadrul acestei campanii.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kGjP0pFAat4[/youtube]

Sursa: antena3.ro

PS: Dacă ne vom apuca să industrializăm în masă Basarabia, vom sta la coadă pentru o gură de aer mai dihai decât chinezii. De-ajuns că suntem acum o groapă de gunoi unde italienii îşi ard resturile de plastic.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.